dimarts, d’octubre 30, 2007

Catalunya venç l'Argentina (6-3) en el debut de la Copa Amèrica d'hoquei patins.

Catalunya venç l'Argentina (6-3) en el debut de la Copa Amèrica d'hoquei patins.
 
La selecció de korfbal comença avui la participació en el mundial de Brno
 
DILLUNS, 29/10/2007 - 20:00h

Catalunya venç l'Argentina (6-3) en el debut a la Copa Amèrica d'hoquei patins

La selecció de korfbal comença avui la participació en el mundial de Brno

La selecció catalana d'hoquei patins torna a disputar una competició oficial: la Copa Amèrica, que es juga a Recife (Brasil). L'equip entrenat per Jordi Camps ha debutat anit en aquesta competició, que durarà fins diumenge, amb una victòria contundent sobre l'Argentina (6-3). El partit ha estat molt igualat, però Catalunya l'ha decidit als últims minuts. El pròxim partit dels catalans serà avui, amb Sud-àfrica. La selecció catalana participà en el Mundial B de Macau, el 2004.

La selecció catalana no és reconeguda per la Federació Internacional de Patinatge, però des del novembre de l'any passat la Federació Catalana de Patinatge és membre de la Confederació Sud-americana del Patí, fet que li permet de participar en competicions organitzades per aquest organisme.

La selecció de korfbal, al mundial de Brno

La selecció catalana de korfbal, reconeguda per la federació internacional d'aquest esport des de l'octubre del 2005, jugarà avui amb els Països Baixos dins el Mundial de Brno (República Txeca). També participen en aquest mundial Alemanya, Anglaterra, Austràlia, Bèlgica, els Estats Units, Hongria, l'Índia, Polònia, Portugal, Rússia, Sud-àfrica, Txèquia , la Xina, la Xina-Taipei.

L'any 1999 Catalunya va aconseguir la vuitena posició al mundial d'Adelaida (Austràlia) i el el 2003, la novena.