dimecres, d’octubre 10, 2007

[catalonia-europa] Decàleg per un independentisme científic

Els espanyols, que són els qui ens tenen presoners i són majoria i tenen la Banca i l'Exèrcit (o la Banca i l'Exèrcit els tenen a ells, més aviat), només miren, lligen i escolten mitjans de comunicació espanyols. Aquest és el NOSTRE problema que hem de solucionar.
Com? Amb realisme i no somiant rotllos. Anant pas a pas sense buscar el soroll, per eixir-nos-en del camp d'extermini nacional on ens han ficat des d'Almansa.

Els objectius finals o maximalistes estan bé per no perdre el rumb però són totalment insuficients si no van acompanyats de programes polítics de transició i planificacions d'acció política concretes.
Així que, com que sempre ens quedem als núvols amb grans paraules i consignes que la gent del carrer rara vegada pot pair, us recorde quin programa polític de transició podria ser més realista i viable per al nostre objectiu: la independència de l'Imperiet genocida.

PER UNA VIA MODERNA I REALISTA A LA INDEPENDÈNCIA. PER UN INDEPENDENTISME "CIENTÍFIC" I AJUSTAT A LES DADES OBJECTIVES I HISTÒRIQUES.

"El progrés és impossible sense canvi, i els qui no poden canviar d'opinions no poden canviar res" "Es requereixen noves formes de pensar per a resoldre els problemes creats per les velles formes de pensar." (Albert Einstein, 1879-1955, físic i matemàtic juevoalemany, el major científic del s. XX).

Vet ací l'esbòs genèric d'una independència catalana possible, formulada en termes moderns i realistes en un context occidental:

1ª Fase (més assequible i a actuar-hi de manera immediata).

Primera, guerra ideològica, escolonització mental, argumental i psíquica dels independentistes i nacionalistes, autocentrament nacional. Sense això no podem ni encetar el procès, i és per ací per on més ataca l'espanyolisme a través dels seus mèdia i de tota mena d'agents http://www.catigat.org/zombisme.html
Inclús els que es diuen independentistes tampoc no fan gran cosa per un independentisme realista i per prioritzar els drets civils dels autòctons. Sovint, qualsevol cosa els pareix més important que això. El problema és que molt jove independentista s'ho fa dir per reacció a l'espanyolisme, però d'independentistes poc. No tenen formació i els esquemes mentals que mantenen són totalment heretats de l'espanyolisme ambiental (colonitzats i regalimant autoodi).
Descolonitza't!:
http://www.racocatala.com/~cat1714/armengou.htm

La segona, sociolingüística de xoc, de carrer, per part dels independentistes, a fi de salvar la llengua catalana, tret principal de la nostra lluita nacional durant els darrers segles. http://www.geocities.com/Athens/Pantheon/8883/trib28a.html
I defensar als tribunals els indígenes contra el racisme polític, social, econòmic i jurídic de l'Estat espanyol contra les nacions conquerides, tal com fa als EUA un organisme independent pro-minories molt eficaç, l'American Civil Liberties Union (ACLU) : http://www.aclu.org/

La tercera és la contrainformació i, sobretot, marketing realista, propaganda política àgil i mass mèdia. Un fort comitat d'agitprop.
Marketing i Estratègia: Llibres pràctics sobre estratègies: http://www.clubpositivo.com/cp.1/libros.htm
http://www.personal.able.es/cm.perez/
Sobre publicitat i propaganda: http://www.generacionxxi.com/vallejo.htm
Estratègia i tàctica en Mao: http://www.tegwork.com.ar/arte.htm

La quarta: integració de tota la immigració possible a través de militància, activitats, etc.
http://www.gencat.net/benestar/societat/convivencia/immigracio/index.htm
Voluntariat per la llengua: http://www.cpnl.org/immigracio/
Immigrants catalanitzats: http://www.nasdebarraca.com
www.altresandalusos.org
http://www.casalargentino.org/
http://www.immi.cat/

La cinquena, la formació d'un Front patriòtic i d'unitat independentista (FNC, PSAN, Estat Català, Catalunya Acció, UNC, CNC, PRC...i si pugués ser també ERC, JNC, l'esquerra independentista...). L'independentisme català actual hauria de ser necessàriament unificat i d'ample espectre (esquerra, centre -i dreta, si n'hi hagués), per atènyer una majoria (absoluta o bé amb aliats) en eleccions lliures, acceptables i homologables per les nacions occidentals. Però, a més de les eleccions, és menester un moviment independentista i interclassista de base ample i unitari, en la línea de "La Crida" o l' "Assemblea" d'en Xirinacs, gandhià, amb tàctiques com les de Greenpeace, que mobilitzi i obligui els polítics independentistes a fer política independentista i no política apoltronada per a sous de luxe (una de les maneres, i no pas l'única, en què Espanya els compra).
Plataforma pel Dret a decidir: http://www.tenimeldretdedecidir.org/
Sobirania i Progrès: http://www.sobiraniaiprogres.cat/?seccio=manifest
http://www.lobbyperlaindependencia.org/
http://promocat.cecili.cat/
Catalans amb criteri, autocentrats, contra la colonització mental:

http://www.e-criteri.cat/
Catalunya Acció: www.catalunyaaccio.org
Consell Nacional Català (CNC): www.cnc-cat.org
Seleccions Nacionals Catalanes: http://www.firmy-zlin.cz/dmoz/index.php?browse=/World/Catal%C3%A0/Societat/Problem%C3%A0tiques/Seleccions_esportives_catalanes/
Sense una forta mobilització independentista a la societat civil, tots els partits s'enganxaran a la poltrona i a les mangarrufes electoralistes o als suborns o cediran davant els xantatges espanyols. No és pas un problema de sigles ni de polítics, sinó de com funciona tot el tripijoc.

La sisena, aliances i coordinació amb independentistes bascs, gallecs, corsos, andalusos, castellans, bretons... (Galeusca ampliat i obert, o potser una Internacional de les nacions sens Estat).
Lista Galeusca (Naciones bajo dominación española): http://groups.yahoo.com/group/galeusca/
Liste Libereco (International of Statless nations):
http://groups.yahoo.com/group/Libereco/
Stateless Nations news and discussion group: http://groups.yahoo.com/group/statelessnations/?yguid=181825872

2ª Fase (menys assequible i a actuar-hi a mitjà-llarg termini).

La setena, crear un Bloc social independentista (transversal socialment, intereclassista): incidir sindicalment, obrir-se a les esglésies, aliança amb la mitjana i petita empresa contra la Gran Banca espanyola i el gran comerç francès, intentar atraure's el capital financer català...I tot des d'una perspectiva interclassista i d'ample espectre (ample centre sociològic). Pensem que fins i tot el Vietcong i Mao van fer aliances interclassistes contra l'ocupació japonesa, francesa o nordamericana, fins i tot amb fatxes com Xiang-Kai-Xec.

La vuitena: la noviolència activa i desobediència civil, que és la forma de lluita més mediàtica. Evitar totalment els desordres (trencadissa de vidres, enfrontaments entre grupuscles...), el look extremista, , els lemes "anti-tot", les consignes irreals i forasenyades... que resten radicalment credibilitat a l'independentisme. La violència de carrer serà terreny adobat per a la provocació i la infiltració, tal com ho ha estat sempre. Es tracta de tancar les portes als qui ens volen destruir i reprimir.
Frases patriòtiques: http://www.somiserem.org/frases.htm

La novena: Diplomàcia internacional amb sentit d'Estat: prooccidental, proUSA, projueus, mirar de neutralitzar tant com fos possible el Vaticà. Assegurar-nos d'una bona diplomàcia catalana, d'aliats internacionals. Això, com a primer pas, requereix indefectiblement acabar amb l'antinordamericanisme visceral que avui ens aïlla internacionalment en favor de Madrid. Els EUA han estat durant més d'un segle els valedors de totes les independències a Europa (des d'Irlanda als països ex-URSS, passant per tota Europa Central) i de les independències de l'Imperiet espanyol (Cuba, Porto Rico i Filipines).
War of Succession (Cronologia en anglès del genocidi franco-castellà contra Catalunya): http://forum.skadi.net/archive/index.php/t-12784.html

La desena: Un cop aconseguida la majoria independentista en eleccions lliures, aleshores fer com els irlandesos: proclamar l'Estat Català i formar un Exèrcit regular català, sotmès al poder civil, a partir dels Mossos d'Esquadra i voluntaris patriotes (tal com a Croàcia). El tema militar, ha d'anar sempre al final, fins que no tinguem majoria social suficient, de tot i no caure en provocacions ni dèries guerrilleres, tercermundistes ni kaleborrokistes.

Prèvia: Renovació profunda i autocrítica nacional, a fi d'assolir l'imprescindible redreçament caracteriològic i espiritual, sense el qual ens trobem totalment indefensos i mentalment confusos. Cal deixar-se d'esquerranismes ortodoxos i excloents i obrir-se socialment. La base ideal de renovació caracteriològica és el cristianisme català, com ho demostra que tota nació al seu zènit ha estat, a Occident, profundament cristiana, mentre que decadència i hipersecularització vénen també de la mà.

Cloenda: 1. Naturalment aquesta via ha tenir estrictament en comptes unes altres experiències històriques contemporànies pròximes i la situació geopolítica internacional. Això implica rebutjar enèrgicament qualsevol antiamericanisme, crides a la violència de carreró, a l'anticlericalisme, la cristianofòbia, l'antisionisme, lluites armades, atacs físics a béns personals o persones, etc. i prioritzar el marketing-propaganda, l'acció civil i els contactes internacionals.

2. Les independències o revolucions sols vénen, històricament, després d'un fort terrabastall com ensulsiades econòmiques profundes, derrota militar de la metròpoli en una guerra internacional (per això Madrid no participà en les guerres mundials), esfondrament de tot un sistema (caiguda del comunisme, per ex.), etc. No ve perquè simplement "nosaltres vulguem" (voluntarisme utòpic), sinó quan hi ha un desplegament històric donat que ho afavoreix clarament.
La pròxima possible cojuntura de crisi podria ser cap al 2025-30 en què coincidiria la crisi del petroli i la de les pensions.

Qui vulgui de debò fer-ho bé, que s'entengui. "Si cerques resultats distints, no facis sempre el mateix" (A. Einstein). Despavil, doncs, i anem per feina.

Manifest dels Inexistents:
http://forums.vilaweb.cat/www/forum/detall?idcmp=799895&p_edi=General

Gràcies als USA, Cuba, P, Rico, Filipines deixaren de ser colònies espanyoles. Gràcies als USA s'independitzà Irlanda d'un Estat fins i tot tradicional aliat dels USA (Anglaterra). Gràcies als USA s'independitzaren després de la 1ª Guerra Mundial (per activa: Doctrina d'en W. Wilson) i després de la caiguda dels Estats stalinians (per passiva: deixar fer de l'administració Bush) multitud d'Estats: Polònia, Hongria, Txecoslovàquia, l'exJugoslàvia, l'exURSS...

---------------------------------
Be smarter than spam. See how smart SpamGuard is at giving junk email the boot with the All-new Yahoo! Mail

[Non-text portions of this message have been removed]

__._,_.___
€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€
http://groups.yahoo.com/group/catalonia-europa/
1-Aquest és un grup sobiranista català i federalista europeu, d'esquerres, antipatriarcal i antireligiós. Es una iniciativa espontània, espontaneïsta i deslligada de cap entitat organitzada. Aquest grup no admet continguts: 1-comercials, 2-que facin apologia de la religió o que justifiquin postures diferents de l'ateisme, 3-que atemptin contra els principis ideològics de l'esquerra europea i catalana.
2-ATENCIÓ!!!!: Per a evitar virus i atacs aquest grup NO ACCEPTA missatges
amb arxius adjunts. Si el contingut de l'adjunt que voleu enviar és un
escrit, podeu copiar-lo dins el cos del missatge en format de text.
Altres tipus de documents podeu carregar-los directament dins la web.
Aquest grup TAMPOC no accepta missatges amb format HTML.
3-Els missatges d'aquest grup es pobliquen també al blog:
http://catalunya-lliure-free-europa.blogspot.com
€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€
Yahoo! News

Kevin Sites

Get coverage of

world crises.

Best of Y! Groups

Check out the best

of what Yahoo!

Groups has to offer.

Yahoo! Groups

Beauty & Fashion

Connect & share

tips and advice.

.

__,_._,___