dilluns, d’octubre 22, 2007

[catalonia-europa] aquest nedador sabadellenc d'arrels holandeses va decidir ara fa un any i mig competir per la federació dels Països Baixos

"TAMPOC NO EN SENTO GAIRE ESPANYOL" DIU EL NEDADOR CATALÀ OLAF WILDEBOER QUE SE' N VA A HOLANDA
21.10.2007 - 08:38
Fart del poc suport i la manera de treballar de la Real Federación Española de Natación, aquest nedador sabadellenc d'arrels holandeses va decidir ara fa un any i mig competir per la federació dels Països Baixos. En una entrevista que publica aquest dijous el diari El 9, Olaf Wildeboer diu que "he nascut a Catalunya, a l'escola m'han ensenyat en català, i durant l'any que vaig estar entrenant a Madrid, vaig veure que allà són diferents de nosaltres". Així doncs, descontent per com funcionaven les coses a la natació espanyola, va optar per un canvi d'aires.

Durant els dos propers mesos s'entrenarà al CN Sabadell, a la seva ciutat natal, per començar la seva preparació per als JJOO de Pequin 2008. Precisament en aquests Jocs, Wildeboer serà protagonista per un fet curiós: a Atlanta 2004 va competir sota bandera espanyola i ara ho farà sota bandera holandesa. En aquest sentit, considera que "ara no crec que em senti gens estrany desfilant com a holandès. Tampoc em sento gaire espanyol, i potser seria diferent si poguès anar a uns Jocs amb la Selecció Catalana".

Informa: SELECCIONS.ORG

[Non-text portions of this message have been removed]

__._,_.___
€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€
http://groups.yahoo.com/group/catalonia-europa/
1-Aquest és un grup sobiranista català i federalista europeu, d'esquerres, antipatriarcal i antireligiós. Es una iniciativa espontània, espontaneïsta i deslligada de cap entitat organitzada. Aquest grup no admet continguts: 1-comercials, 2-que facin apologia de la religió o que justifiquin postures diferents de l'ateisme, 3-que atemptin contra els principis ideològics de l'esquerra europea i catalana.
2-ATENCIÓ!!!!: Per a evitar virus i atacs aquest grup NO ACCEPTA missatges
amb arxius adjunts. Si el contingut de l'adjunt que voleu enviar és un
escrit, podeu copiar-lo dins el cos del missatge en format de text.
Altres tipus de documents podeu carregar-los directament dins la web.
Aquest grup TAMPOC no accepta missatges amb format HTML.
3-Si no vols rebre els missatges d'algú en particular, no cal donar-se de baixa del grup, és més fàcil filtrar aquest algú.
4-Els missatges d'aquest grup es pobliquen també al blog:
http://catalunya-lliure-free-europa.blogspot.com
€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€
Recent Activity
Visit Your Group
Yahoo! News

Get it all here

Breaking news to

entertainment news

Yahoo! Groups

Endurance Zone

Communities for

increased fitness.

Yahoo! Groups

Get info and support

on Samsung HDTVs

and devices.

.

__,_._,___