diumenge, d’octubre 28, 2007

[catalonia-europa] Esquerra camí del tractament de xoc --- 800 vots --- El "crac mediàtic" Carod

Esquerra camí del tractament de xoc Benvolgut/da,
Et fem arribar les darreres novetats a victoralexandre.cat :

• Article a El Singular Digital: Esquerra camí del tractament de xoc

Sembla que la direcció d'Esquerra Republicana, després dels insults i de les desqualificacions -càncer, empestats, bluf mediàtic...- que ha dedicat a Joan Carretero, en particular, i als corrents crítics del partit, en general, haurà de reconsiderar profundament la línia de submissió al PSC que ha seguit fins ara. Que en la Conferència del passat cap de setmana la distància entre els favorables i els contraris a la renegociació del pacte de govern amb el PSC i amb ICV fos només de cinc punts (43% - 48%) és per pensar-s'ho. Però temo molt que no servirà de gaire. El virus del montillisme, que té el poder màgic de convertir els socis independentistes en avaladors de la política espanyolitzadora del PSC, només pot ser vençut per mitjà d'un tractament de xoc; només una davallada electoral pot fer reaccionar una direcció superbiosa que ja fa temps que no porta roba interior per tal de facilitar les coses als seus gentils sodomitzadors. [Més...]

• Article a e-notícies: Uns 'retocs' sense importància

Ha estat curiosa la resposta que els Mossos d'Esquadra han donat a Ràdio Sant Cugat, en veure's acusats de manipular la denúncia posada pel restaurant Terra Dolça per la crema d'una bandera catalana el passat 11 de setembre a Sant Cugat del Vallès. Segons ells, "el document no esmenta l'origen dels danys perquè està escrit en un formulari estàndard". Increïble. Deuen pensar que és fàcil enredar la ciutadania fent-li creure que es tracta de papers ja impresos i intocables. Doncs no és així. [Més...]

AGENDA:

• Taula rodona "El català i els nous catalans" a Calafell
dimecres 24 d'octubre, 20 h
Cal Fricando
Calafell (Baix Penedès)
------------------------------------------------------
800 vots

818 vots front a 931, quelcom important es mou! Més d'un 42%, dels assistents a la recent Conferència d'ERC van manifestar el seu acord a renegociar a l'alça el pacte de govern. És a dir, a una proposta presentada pel rebel Uriel Bertran. I fins i tot al voltant d'un 25% va estar a favor de tota una ponència alternativa presentada per reagrupament.cat.
Mentrestant la contestació prèvia havia estat capaç de fer canviar les tèbies propostes oficials que es volien presentar a l'assemblea. Havia aconseguit, per fi, incloure l'acceptació de començar a acostar-se a un full de ruta més lògic i conseqüent, tal com ja tenen Escòcia i Euskadi, per fer possible a Catalunya l'exercici del dret a decidir.

El moviment de canvi ja es va fer notar al setembre amb la inclusió d'un referèndum per al 2014. Davant, però, d'una nova ponència oficial molt transformada que encara no satisfeia prou la voluntat d'anar més enllà, es van aixecar unes potents veus de catalanitat. Veus que són la garantia de futur per tal que ERC, la força progressista i republicana de l'independentisme, refermi els seus principis més preuats, la seves raons de ser primordials.

El moviment és l'essència de l'últim període d'ERC. Al congrés de Lleida del 2004 els militants varen aprovar el model assembleari en comptes de la proposta d'un partit mediatitzat. L'any passat un altre cop van ser les bases qui van haver de decidir el NO al referèndum de l'estret estatut de la Moncloa. Un NO i un assemblearisme que ara ens dignifiquen i ens permeten albirar nous horitzons de llibertat.
Potser la rebel·lió actual no ha obtingut el 51%, però s'ha creat un important capital en uns moments en què no para de créixer l'independentisme social, esperonat per la crisi econòmica i el desengany respecte Espanya. I més si el conjunt d'ERC ha guanyat en el debat la important batalla de les idees. Per tot això, quelcom s'ha capgirat, i com Galileu Galilei obligat a renegar de la visió científica del moviment de La Terra, es podria dir E pur si muove.

I ara què? Dissortadament de no canviar res els propers mesos, de no escoltar prou els missatges que s'han donat, cada dia es faran més evidents els magres resultats de la participació en el govern de Catalunya. I és que els grans problemes econòmics del nostre país tenen poques solucions sense un concert econòmic. Sense marge pressupostari per a fer veritables polítiques socials, i amb unes infraestructures en estat d'emergència, cada cop anirà fent-se més evident que el simple autonomisme no va enlloc.

La vida continua. D'aquí a uns mesos toca un nou congrés. I pel mig les generals. Hi ha per tant molta feina per fer. Ara, però, més de 800 vots exigents comencen a ser un bon principi perquè ERC pugui assolir nous reptes, pugui ser un altre cop una palanca de canvi, i així puguem dir, si més no: la independència a Catalunya e pur si muove.

Josep Lluís Gozalbo
Membre d'ERC i de reagrupament.cat
--------------


El crac mediàtic: Carod rep moltes ofertes per participar en programes de televisió espanyols

L'aparició del president d'Esquerra Josep-Lluís Carod-Rovira en el programa "Tengo una pregunta para usted", que va donar lloc al ja llegendari episodi del "Yo no me llamo José Luis", ha despertat l'atenció de les altres cadenes televisives espanyoles.

Els elevats nivells d'audiència aconseguits per Carod -més de 5.3000.000 espectadors en els moments més punyents- han disparat per sorpresa la cotització del líder independentista.

Costa d'imaginar que Carod es preste a representar -com si fos la dona barbuda o la cabra del circ- el rol d'home-espectacle en versió independentista català, per divertir i escandalitzar els televidents de les Espanyes.

No hi ha notícies de com reaccionarà Carod, que en principi no sembla massa predestinat a arrosegar-se pels programes del cor o la porno-política, com sí que va fer una efímera diputada del seu mateix partit.
-----------
Si es parla clar l'audiència puja
L'audiència -si no hi ha massa pressions polítiques- compta molt, per tant hem d'aprendre a parlar bé i aportar raonaments i dades contundents per defendre els drets catalans a la llibertat

---------------------------------
Be smarter than spam. See how smart SpamGuard is at giving junk email the boot with the All-new Yahoo! Mail

[Non-text portions of this message have been removed]

__._,_.___
€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€
http://groups.yahoo.com/group/catalonia-europa/
1-Aquest és un grup sobiranista català i federalista europeu, d'esquerres, antipatriarcal i antireligiós. Es una iniciativa espontània, espontaneïsta i deslligada de cap entitat organitzada. Aquest grup no admet continguts: 1-comercials, 2-que facin apologia de la religió o que justifiquin postures diferents de l'ateisme, 3-que atemptin contra els principis ideològics de l'esquerra europea i catalana.
2-ATENCIÓ!!!!: Per a evitar virus i atacs aquest grup NO ACCEPTA missatges
amb arxius adjunts. Si el contingut de l'adjunt que voleu enviar és un
escrit, podeu copiar-lo dins el cos del missatge en format de text.
Altres tipus de documents podeu carregar-los directament dins la web.
Aquest grup TAMPOC no accepta missatges amb format HTML.
3-Si no vols rebre els missatges d'algú en particular, no cal donar-se de baixa del grup, és més fàcil filtrar aquest algú.
4-Els missatges d'aquest grup es pobliquen també al blog:
http://catalunya-lliure-free-europa.blogspot.com
€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€
Yahoo! News

Odd News

You won't believe

it, but it's true

HDTV Support

on Yahoo! Groups

Help with Samsung

HDTVs and devices

Health & Fitness

on Yahoo! Groups

Useful info for the

health conscious.

.

__,_._,___