divendres, d’octubre 19, 2007

[catalonia-europa] "Trato preferencial" per al cap del PSOE al PV: Dimissió del líder del PSPV

Pla dimiteix i Joan Lerma dirigirà la nova gestora

El secretari general dels socialistes valencians ha anunciat a la roda de premsa convocada les 17,30 hores a la seu del seu partit la seua dimissió irrevocable com a secretari general. La decisió arriba després que Ferraz i la majoria de l'Executiva del PSPV-PSOE l'hagen deixat de costat en l'escàndol pel suposat tracte de favor de la constructora Villegas, que havia pagat unes obres de reforma a sa casa a València. El PSOE nomenarà una gestora avui mateix per a que dirigeixca el partit fins al seu pròxim congrés, que es realitzarà el proper estiu. José Blanco ha possat al capdavant de la nova gestora del partit a l'ex-president de la Generalitat Valenciana i ex-secretari general dels socialistes valencians, Joan Lerma.
Redacció

En la seua compareixença en roda de premsa, sense donar possibilitat als periodises a fer preguntes, Joan Ignasi Pla a carregat, sense nomenar-lo, contra el Grupo Prisa per a haver tret a la llum aquesta notícia i s'ha presentat com a víctima d'una campanya mediàtica contra la seua persona. De fet pel matí en la seua darrera intervenció a les Corts Valencianes com a secretari general del PSPV-PSOE, ha donat les gràcies al PP per no haver fet llenya de l'arbre caigut en el seu cas, que ha qualificat d'un dels més greus d'assetjament mediàtic contra un representant polític en la història de la democràcia espanyola.

De notícia muntada en fals va qualificar el secretari general dels socialistes valencians les informacions de la SER respecte les obres a sa casa, suposadament finançades per la constructora Villegas, i que ascendeixen a més de 73.000 €. 24 hores després d'afirmar que que no pensava dimitir, Plà ha presentat avui la dimissió a l'executiva del seu partit que s'ha celebrat abans de la roda de premsa.

Joan Ignasi Pla va intentar justificar l'impagament de les factures de la reforma de la seua residència a Patraix dient que no té tota la liquidació, a l'espera de que puguen produir-se més notícies al respecte durant els propers dies.

El secretari d'Organització socialista, José Blanco, li havia demanat-li a Pla que donara "explicacions convincents". Va donar-les ahir, però no ha convençut a la majoria de membres de l'Executiva dels socialistes valencians, que durant el dia li han anat demanant que renuncie al càrrec.

Encara que aquest assumpte forma part de la vida privada de Joan Ignasi Pla, són moltes les sospites de tractes de favor que poguera haver donat aquest a la constructora, ja que tenen importants interessos econòmics en determinades poblacions del País Valencià, algunes d'elles depenen dirèctament del PSPV-PSOE.

I el que tampoc s'escapa a bona part de l'opinió pública valenciana és que aquesta filtració puga haver estat generada des de les pròpies files socialistes, per tal de situar el seu actual secretari general en una posició de debilitat davant la seua succesió, programada per al proper estiu, i forçar-lo a dimitir.

-------------------

Una constructora pagà les obres del domicili de Plà
Una constructora va pagar les obres del domicili del líder dels socialistes valencians

Segons les factures que obren en poder de la CADENA SER l'import de les factures va ascendir a 78.000 euros

Una important empresa de la construcció valenciana ha pagat les factures de la reforma de l'habitatge del líder dels socialistes valencians, Joan Ignasi *Plá, segons ha pogut saber la CADENA SER. El qual va anar candidat a la presidència de la *generalitat va realitzar obres per valor de 78.000 euros, 13 milions de les antigues pessetes segons les factures que obren en poder de la CADENA SER. Els rebuts van ser abonats en la seua totalitat pel grup *Villegas, un grup amb importants interessos urbanístics en la Comunitat valenciana.

http://www.cadenaser.com/espana/articulo/constructora-pago-obras-domicilio-lider/csrcsrpor/20071016csrcsrnac_9/Tes

---------------

Una cadena pro-PSOE enfonsa el líder valencià del PSOE...Això retrata una vegada més el caos en què viu l'esquerra valenciana

Joan Ignasi Pla no pensa dimitir, de moment

Després que la Cadena SER destaparà el suposat tracte de favor de la constructora Villegas al secretari general del PSPV-PSOE en unes obres a la seua residència privada que hauria sufragat la constructora, Joan Ignasi Pla ha comparegut davant els mitjans de comunicació per dir que tot l'assumpte és un muntatge.
Redacció

De notícia montada en fals ha qualificat el secretari general dels socialistes valencians les informacions de la SER respecte les obres a sa casa, suposadament finançades per la constructora Villegas, i que ascendeixen a més de 73.000 €.

De moment el seu partit no li ha exigit que pose el seu càrrec a disposició, però si que done explicacions convincents. Encara que aquest assumpte forma part de la vida privada de Joan Ignasi Pla, son moltes les sospites de tractes de favor que puguera haver donat aquest a la constructora, ja que tenen importants interessos econòmics en determinades poblacions del País Valencià, algunes d'elles depenen dirèctament del PSPV-PSOE.

I el que tampoc s'escapa a bona part de l'opinió pública valenciana és que aquesta filtració puga haver estat generada des de les pròpies files socialistes, per tal de situar el seu actual secretari general en una posició de debilitat davant la seua succesió, programada per al proper estiu, i forçar-lo a dimitir.

De moment Pla a intentat justificar l'impagament de les factures de la reforma de la seua residència a Patraix dient que no té tota la liquidació, a l'espera de que puguen produir-se més notícies al respecte durant els propers dies.

Declaracions de Pla a la Cadena SER:

---------------------------------
Ask a question on any topic and get answers from real people. Go to Yahoo! Answers.

[Non-text portions of this message have been removed]

__._,_.___
€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€
http://groups.yahoo.com/group/catalonia-europa/
1-Aquest és un grup sobiranista català i federalista europeu, d'esquerres, antipatriarcal i antireligiós. Es una iniciativa espontània, espontaneïsta i deslligada de cap entitat organitzada. Aquest grup no admet continguts: 1-comercials, 2-que facin apologia de la religió o que justifiquin postures diferents de l'ateisme, 3-que atemptin contra els principis ideològics de l'esquerra europea i catalana.
2-ATENCIÓ!!!!: Per a evitar virus i atacs aquest grup NO ACCEPTA missatges
amb arxius adjunts. Si el contingut de l'adjunt que voleu enviar és un
escrit, podeu copiar-lo dins el cos del missatge en format de text.
Altres tipus de documents podeu carregar-los directament dins la web.
Aquest grup TAMPOC no accepta missatges amb format HTML.
3-Si no vols rebre els missatges d'algú en particular, no cal donar-se de baixa del grup, és més fàcil filtrar aquest algú.
4-Els missatges d'aquest grup es pobliquen també al blog:
http://catalunya-lliure-free-europa.blogspot.com
€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€
Recent Activity
Visit Your Group
SPONSORED LINKS
Yahoo! News

Sexual Health

Get important

sex health news

Green Y! Groups

Environment Groups

Find them here

connect with others.

Yahoo! Groups

Get info and support

on Samsung HDTVs

and devices.

.

__,_._,___