dimecres, de novembre 28, 2007

[catalonia-europa] Més de 150 entitats cíviques i socials de tot el país ja s’han adherit a la convocatòria de l’1 de Desembre La manifestació

Més de 150 entitats cíviques i socials de tot el país ja s'han adherit a la convocatòria de l'1 de Desembre La manifestació
La manifestació compta amb el suport de CDC, UDC, ERC, ICV-EUiA, les CUP i forces polítiques de les Illes Balears i el País Valencià

PDD - Comunicació

La manifestació que sota el lema "Som una Nació i diem PROU! Tenim el dret de decidir sobre les nostres infraestructures" la Plataforma pel Dret de Decidir (PDD) ha convocat pel proper 1 de desembre a Barcelona compta, dia a dia, amb adhesions d'entitats cíviques, centrals sindicals, forces polítiques i moviments socials d'arreu dels Països Catalans. Així doncs, des d'arreu del Principat, el País Valencià i les Illes arriben suports de ciutadanes, ciutadans i col·lectius que responen, a la crida feta per la PDD, que l'1 de desembre seran a les 17:00 a la Plaça Catalunya de Barcelona per dir prou al caos de les infraestructures i a la negligència i despreci de l'Estat Espanyol.

Entitats socials, culturals i cíviques com Òmnium Cultural, Obra Cultural Balear, Espai País Valencià, la Federació Catalana de Col·lectius d'Immigrants, Escoltes Catalans, la CAL, la Plataforma per la Llengua, molts casals Jaume I, Acció Cultural del País Valencià o Els Altres Andalusos; polítiques com ERC, CDC, ICV, EUiA, UDC, PSM, el Bloc per Mallorca i les CUP; sindicats com la Intersindical-CSC, l'STEI-Intersindical de les Illes Balears, l'USTECC i la IAC; i associacions de veïns, agrupaments escoltes, centres socials, grups juvenils, casals, entitats esportives i de natura, etc., conformen una xarxa civil potent que, d'aquí a 12 dies, clamarà que la Nació Catalana diu PROU i té el dret de decidir el model d'infraestructures que vol construir.
------------------

AGENDA:

• Presentació pública de la Xarxa de Blocs Sobiranistes en motiu del seu primer aniversari
Dimecres 28 de novembre, 19.00 h
Òmnium Cultural
c/ Diputació 276, pral. - Barcelona
<M> Passeig de Gràcia
Hi intervindran: Saül Gordillo i Víctor Alexandre
--------------------

allò més semblant a un espanyol de dretes és un espanyol d'esquerres REVISTA D'IDEES
"Avui m'he donat de baixa de CCOO. Després de molts anys de militància com a comitè d'empresa, abandono el sindicat. Els silencis continus enfront els atacs contra Catalunya per part de la direcció estatal, durant el període estatutari, han estat penosos. Per acabar-ho d'arrodonir la posició de CCOO davant el caos de Renfe ha fet vessar el got dels despropòsits. Ara resulta que no se sumen a la manifestació del dia 1 de desembre. Ja no defensen ni els treballadors afectats pel caos ferroviari. Estar massa pendents de la subvenció de Madrid els ha fet perdre el nord. Amb mi que no hi comptin. No sé quants més seguiran el meu camí cap a un sindicat nacional i de classe, de moment jo penso obrir via." (Carta a l'Avui de dilluns 26 de novembre de n'Andreu Pérez, de Gavà)

Potser les absències d'UGT i CCOO són les més significatives, pel que representen els dos sindicats majoritaris al nosre país en un tema que afecta directament milers i milers de treballadors diàriament resulta, més enllà de la sorpresa inicial, tota una declaració d'inconseqüència i una decisió menyspreable. Però no han estat els únics en no ser-hi en aquest moment que des del sobiranisme es planteja una iniciativa per aquestes coses que en diuen pomposament "les coses que preocupen a la gent", hem trobat desenes i desenes d'entitats que s'han mobilitzat contra la guerra i contra les coses més diverses i estrambòtiques… i ara mantenen un sorprenent silenci respecte la convocatòia de l'1-D. De què tenen por?

---------------------------------
Be smarter than spam. See how smart SpamGuard is at giving junk email the boot with the All-new Yahoo! Mail

[Non-text portions of this message have been removed]

__._,_.___
€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€
http://groups.yahoo.com/group/catalonia-europa/
1-Aquest és un grup sobiranista català i federalista europeu, d'esquerres, antipatriarcal i antireligiós. Es una iniciativa espontània, espontaneïsta i deslligada de cap entitat organitzada. Aquest grup no admet continguts: 1-comercials, 2-que facin apologia de la religió o que justifiquin postures diferents de l'ateisme, 3-que atemptin contra els principis ideològics de l'esquerra europea i catalana.
2-ATENCIÓ!!!!: Per a evitar virus i atacs aquest grup NO ACCEPTA missatges
amb arxius adjunts. Si el contingut de l'adjunt que voleu enviar és un
escrit, podeu copiar-lo dins el cos del missatge en format de text.
Altres tipus de documents podeu carregar-los directament dins la web.
Aquest grup TAMPOC no accepta missatges amb format HTML.
3-Si no vols rebre els missatges d'algú en particular, no cal donar-se de baixa del grup, és més fàcil filtrar aquest algú.
4-Els missatges d'aquest grup es pobliquen també al blog:
http://catalunya-lliure-free-europa.blogspot.com
€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€
Recent Activity
Visit Your Group
Yahoo! News

Fashion News

What's the word on

fashion and style?

10 pairs of tickets

a day from Yahoo!

Fly home for the

Holidays for free.

Real Food Group

Share recipes

and favorite meals

w/ Real Food lovers.

.

__,_._,___