dimarts, de novembre 27, 2007

[catalonia-europa] Ens contaminen la comarca!


Amics i amigues, no se si esteu al corrent de tot allò que passa a la vostra comarca. Segurament tots sabeu que per tota la comarca de la Terra Alta es volen instal·lar parcs eòlics, però potser no sabeu que la Pobla de Massaluca ens volen instal·lar una central tèrmica de cicle combinat.

La tèrmica es vol instal·lar a Faió (poble de l'Aragó que fa frontera amb La Pobla de Massaluca), però la situació que han buscat per a la tèrmica està justament al límit amb el terme de La Pobla de Massaluca. Des de l'Ajuntament s'han enviat queixes al Parlament, però no han rebut cap resposta positiva. Tanmateix, el projecte de la tèrmica segueix el seu ritme...i mentre nosaltres hem de pensa que algun dia no podrem respirar l'aire que ens envolta, que els nostres camps estaran contaminats i que no sabem si podrem veure l'aigua que raja de l'aixeta. I no només la Pobla de Massaluca és l'únic poble afectat, ja que per a que arribi el gas s'han de fer arribar els tubs que els transportin, així pobles com Gandesa es veuran afectats per les obres.

Per tot això us demanem que reenvieu aquest e-mail als vostres contactes de la Terra Alta, i que entre tots ens recolzem. Si no ens recolzem entre el que habitem aquesta terra no ho faran els altres.

Gràcies

Què heu de fer?

- escriure el vostre nom i cognoms, dni i localitat
- reenvia aquest e-mail a la direcció elicutrona@yahoo.es amb les teves dades (per fer el recull segur de totes les firmes)
- reenvia aquest e-mail a altres contactes teus de la Terra Alta o d'altres pobles i ciutats que tinguin interès en mantenir la comarca.

SI ALGÚ NO VOL MOSTRAR EL SEU DNI A LA RESTA DE GENT, QUE ENVII ÚNICAMENT EL SEU NOM, COGNOMS, ETC A LA DIRECCIÓ elicutrona@yahoo.com.

GRÀCIES A TOTS I TOTES!!!

__________________________________________________________
Discover the new Windows Vista
http://search.msn.com/results.aspx?q=windows+vista&mkt=en-US&form=QBRE

__._,_.___
€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€
http://groups.yahoo.com/group/catalonia-europa/
1-Aquest és un grup sobiranista català i federalista europeu, d'esquerres, antipatriarcal i antireligiós. Es una iniciativa espontània, espontaneïsta i deslligada de cap entitat organitzada. Aquest grup no admet continguts: 1-comercials, 2-que facin apologia de la religió o que justifiquin postures diferents de l'ateisme, 3-que atemptin contra els principis ideològics de l'esquerra europea i catalana.
2-ATENCIÓ!!!!: Per a evitar virus i atacs aquest grup NO ACCEPTA missatges
amb arxius adjunts. Si el contingut de l'adjunt que voleu enviar és un
escrit, podeu copiar-lo dins el cos del missatge en format de text.
Altres tipus de documents podeu carregar-los directament dins la web.
Aquest grup TAMPOC no accepta missatges amb format HTML.
3-Si no vols rebre els missatges d'algú en particular, no cal donar-se de baixa del grup, és més fàcil filtrar aquest algú.
4-Els missatges d'aquest grup es pobliquen també al blog:
http://catalunya-lliure-free-europa.blogspot.com
€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€
Recent Activity
Visit Your Group
Yahoo! News

Odd News

You won't believe

it, but it's true

Endurance Zone

A Yahoo! Group

Learn how to

increase endurance.

Yahoo! Groups

Special K Challenge

Learn how others are

shedding the pounds.

.

__,_._,___