dilluns, de desembre 03, 2007

[catalonia-europa] Una altra megamanifestació, però sols si fos permanent i massiva (com a Ucraïna) tindria realment pes polític de pressió.

Una altra megamanifestació, però sols si fos permanent i massiva (com a Ucraïna) tindria realment pes polític de pressió.

Quan ho farem? Quan tiren avall la Sagrada Família??

(Per cert: als diaris espanyols els titolars són encara per al GC mort per ETA i la mani, "de més de 200.000 persones" segons el grup Z, avall a l'esquerra per meitat del periòdic, amb una breu ressenya i referida només al tema de les infrastructures).

EXIT ROTUND [Plataforma pel dret a decidir] "Som una nació i diem prou!.Tenim el dret de decidir sobre les nostres infra

Barcelona, Principat de Catalunya

[Actualització 1-XII/19:14h] La manifestació a Barcelona convocada per la Plataforma pel dret a decidir sota el lema, Som una nació i diem prou!.Tenim el dret de decidir sobre les nostres infraestructures!, ha estat tot un èxit. Al voltant de cent-cinquanta entitats, una quarantena de partits polítics i una cinquantena d'intel·lectuals ja s'han sumat ja a la manifestació. centenars de personalitats dels àmbits social i cultural, entre les quals hi ha dos ex-presidents de la Generalitat, Jordi Pujol i Pasqual Maragall, i l'ex-president del Parlament Joan Rigol.

+INFO: Barcelona col·lapsada per la manifestació [VilaWeb]

Barcelona col·lapsada per la manifestació [VilaWeb]
DISSABTE, 01/12/2007 - 06:00h "Catalunya rebenta"

El centre de Barcelona es col·lapsa amb la manifestació més multitudinària dels últims anys · L'organització calcula que s'ha mobilitzat 700.000 persones i els cossos de policia xifren en 200.000 els manifestants · Entre els assistents hi havia Jordi Pujol i Pasqual Maragall
La manifestació de la plataforma Pel Dret de Decidir contra el desgavell ferroviari ha desbordat totes les previsions. Dues hores després de l'inici, el recorregut entre plaça Catalunya i l'estació de França de Barcelona continuava col·lapsat amb desenes de milers de persones, que criden i porten majoritàriament lemes independentistes i sobiranistes. Tot i el ball de xifres (700.000, segons l'organització, i 200.000, segons els cossos de policia), la manifestació ha superat de llarg la del febrer de 2006 de la plataforma, i es pot convertir en la més multitudinària d'aquests últims anys. A més de centenars de personalitats dels àmbits social i cultural, entre les quals hi ha dos ex-presidents de la Generalitat, Jordi Pujol i Pasqual Maragall, o l'ex-president del Parlament Joan Rigol, hi ha hagut molta presència de membres dels dos centenars d'entitats i col·lectius adherits, i també nombrosos militants dels partits polítics que hi donen suport (CiU, ERC, ICV, CUP). Però,
sobretot, hi han assistit tots els ciutadans que, a títol personal i de totes les edats, s'han sumat a aquesta protesta 'reivindicativa, no festiva', com han precisat els organitzadors. A l'estació de França, des d'un quart de set, s'està llegint repetidament el manifest final, amb actuacions musicals de Titot, Feliu Ventura i Gerard Quintana.

A la primera lectura del manifest Mònica Sabata, en nom de la plataforma Pel Dret de Decidir, ha reclamat 'el dret de decidir el model de país que volem construir i les condicions per exercir-lo'. I ha proposat quatre punts per resoldre el desgavell ferroviari viscut a l'àrea de Barcelona i perquè els serveis públics estiguin ben gestionats: primer, que la xarxa de transports i infrastructures es traspassi a la Generalitat; segon, que es prioritzin les obres del ferrocarril, el tramvia i tot el transport públic; tercer, que es publiquin les balances fiscals; i quart, que la Generalitat pugui recaptar tots els impostos que paguen els catalans. 'Visca els Països Catalans' ha tancat la lectura del primer manifest.

Abans de començar la marxa, la mateixa Mònica Sabata havia dit que la manifestació 'condensa el sentiment d'enuig de la ciutadania catalana' i 'la demanda de la societat civil de canalitzar l'empipament causat pel desgavell de les infrastructures'.

Després d'episodis com la gran apagada de Barcelona, la concessió de la nova T-Sud de l'aeroport del Prat en bona part a Ibèria, i els problemes constants a la xarxa de la rodalia barcelonina, la gota que va fer vessar el got va ser la suspensió durant setmanes del servei de les línies C-2, C-7 i C-10.

----------------------------------------------------------
Guaiteu-hi: http://blocs.mesvilaweb.cat/node/view/id/73059

----------------------------------------------------------

No hi ha nació a Europa q,com els PP.CC., tengui 11 milions d'habitants, ni llengua com el català -8 a 9 milions de parlants- q no tengui Estat, representació als organismes internacionals i bandera a l'ONU (B. Joan i Marí).
És veritat q som la cultura minoritzada més important d'Europa, però també ho és q som els més ridículs (Ll. Aracil).
El pal de la fletxa havia estat emplomat amb una de les mateixes plomes de l'àguila. Sovint donem als enemics els mitjans per la nostra pròpia destrucció (Esop).
Valencians a la mani de Barcelona

----------------------------------------------------------

Preuat tothom:
Com molts de vosaltres imaginàveu, he anat a la manifestació pel dret a/de decidir les nostres infraestructures, o sigui, per la independència -perquè ni Ecspanya, ni França ni Itàlia no ens deixaran pas decidir sobre les nostres infraestructures, diners, medi ambient, immigració, etc.-. Ha anat molt bé.
Però justament la manifestació era per exclamar-nos dels mals trens, carreteres, etc. I què m'ha passat a l'anada? He sortit amb el temps just de casa i he hagut de córrer una mica per agafar el tren -en concret, els FGC (malgrat que no se n'hagi reestablert tot el servei, com la RENFE, sempre que puc, vaig amb els FGC, perquè ja sabeu que són molt millors perquè són competència de la Generalitat i hi inverteixen molts més diners <ja us n'he enviat informació en un altre missatge>)-. Doncs bé, quan he arribat a l'estació, el tren encara no hi era (hi ha un solt tren i el que hauria d'haver arribat 1/4 abans és el que havia d'agafar per anar a Barcelona, a la manifestació) i poc després he vist que venia amb retard. He sortit amb 1/4 d'hora de retard. Ja pensava que amb el desgavell per culpa de les obres del TPV (Tren de Petita Velocitat) arribaria cap a 3/4 de 5 a Barcelona (1/4 d'hora abans de començar la manifestació, però 1/4 d'hora després que ja s'haguessin trobat
els grups participants a la manifestació), però amb aquest 1/4 d'hora de retard, hi arribava just a temps per a la manifestació... No ha sigut pas l'únic problema afegit: poc abans d'Olesa ens han avisat que d'Olesa a Martorell havíem de fer el camí amb bus -per les obres del desdoblament (de la línia Igualada o Manresa-Barcelona, n'ampliaran el nombre de trens)-, i hem tardat encara més, clar. He arribat a Barcelona més tard de les 5. Per sort, telefonant-nos amb el mòbil, ens hem trobat força ràpid amb els amics que hi havíem quedat (un amic de Tortosa, sa muller, de Camarles, sa germana i un amic d'Artesa de Lleida).
La tornada ha sigut amb cotxe. Un d'aquests amics, el d'Artesa de Lleida i que ha anat a Barcelona amb cotxe, s'ha ofert a tornar-me a casa (de Barcelona a Lleida, Manresa és una mica de pas). 1r de tot, ja ens ha costat trobar on havia aparcat el cotxe. Després, hem volgut agafar la Diagonal i hem hagut de demanar-ho però hi hem arribat força aviat. Hi hem passat i hem sortit de Barcelona i anàvem bastant bé, però a l'hora de mirar les indicacions cap a Manresa, hi havia embolic -les infraestructures ecspanyoles; a part que ell no s'ho coneix gaire i jo no vaig (gairebé) mai amb cotxe- i hem acabat anant a Mollet. Com que de Mollet no sabíem anar a Manresa, hem tornat a Barcelona. Hi hem entrat per la Meridiana -de Barcelona a Manresa, per la Diagonal es passa per Martorell i per la Meridiana per Terrassa i Sabadell, això sí que m'ho sé, però altra cosa són els carrers de Barcelona...-, però clar, anàvem cap a Barcelona i havíem d'anar cap a Manresa: havíem de canviar
de sentit. Per fer-ho, hem trencat a un carrer a la dreta, però ens ha dut a altres carrers i ens hem allunyat de la Meridiana. Un cop hem demanat com s'hi anava i hi hem tornat, tornàvem a anar cap a Barcelona: havíem de tornar a canviar de sentit. Ho hem fet ja no recordo a on i ho hem aconseguit força de pressa. Hem sortit de Barcelona i ens hem fixat més en les indicacions -i aquest camí ja me'l coneixia més, perquè gran part l'havia fet tornant de la universitat autònoma a Manresa amb el cotxe de companys- i ja hem pogut arribar a Manresa bé. L'amic d'Artesa ha tornat a Lleida des de Manresa per l'Eix Transversal.
I allò que és bo és que després de l'altra manifestació de la Plataforma pel Dret a Decidir (el 18 de febrer de l'any passat, oi?) es va oferir a dur-em amb cotxe a Manresa l'amic de Tortosa (a qui ja no li anava gens de pas aquest camí). També ens vam perdre, agafant 1r la Diagonal i arribant a Badalona, tornant a Barcelona, llavors agafant la Meridiana (amb les indicacions que hi havia hi vam arribar molt més fàcilment) i ja vam arribar a Manresa.
Una altra vegada tornaré a Manresa amb tren, perquè si passa res (retard, avaria, presa del tren per part d'una tuna o inauguració del comboi per part del Montilla) seré l'únic que ho haurà d'aguantar i no faré fer volta als amics.

----------------------------------------------------------

ACPV i altres entitats valencianes han participat a la mani de Barcelona per les infraestructures i l'autodeterminació.

Recordem que el Principat, el País Valencià i les Illes son les tres "comunitats" que pateixen un major espoli econòmic i fiscal per part de l'estat espanyol.

Cal que ens unim per la sobirania!

----------------------------------------------------------

I al PV sotmès al terrorisme ecspanyol, quan farem una manifestació?
L'esquerra valenciana o la política de l'estruç

Per què els nostres partits, immersos com estem en una campanya del feixisme espanyol per llevar-nos TV3, marginalitzar-nos i ficar bombes a les seus dels nostres partits, no es concentren en aquests temes I FAN UNA MANIFESTACIÓ CONTUNDENT PERQUÈ H0 SÀPIA EL NOSTRE POBLE, QUE NO HO SAP PERQUÈ ELS MASS MÈDIA CALLEN COM A PUTES ESPANYOLES QUE SÓN, es dediquen a temes que estan supertractats per tots els altres partits i els mass mèdia espanyols?
TENIM MOLTA MISÈRIA PERÒ ÉS QUE ELS NOSTRES PARTITS NO ESTAN A L'ALTURA DE RES, COM A BORREGOS FAN COM ALLÒ: "DONDE VA VICENTE? DONDE VA LA GENTE!"
Per què sou tan inútils i tan covards? Sempre estareu fent la política de l'estruç, encara que cada mes fiquen una bomba en una seu dels nostres partits?
No teniu vergonya, ni lògica ni dignitat i fa tot l'efecte que persones clau estan comprades per l'enemic per immobilitzar-nos (o traïdors o idiotes, i les dues opcions impliquen una cosa: DIMISSIÓ JA!)

---------------------------------
Looking for a X-Mas gift? Everybody needs a Flickr Pro Account!

[Non-text portions of this message have been removed]

__._,_.___
€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€
http://groups.yahoo.com/group/catalonia-europa/
1-Aquest és un grup sobiranista català i federalista europeu, d'esquerres, antipatriarcal i antireligiós. Es una iniciativa espontània, espontaneïsta i deslligada de cap entitat organitzada. Aquest grup no admet continguts: 1-comercials, 2-que facin apologia de la religió o que justifiquin postures diferents de l'ateisme, 3-que atemptin contra els principis ideològics de l'esquerra europea i catalana.
2-ATENCIÓ!!!!: Per a evitar virus i atacs aquest grup NO ACCEPTA missatges
amb arxius adjunts. Si el contingut de l'adjunt que voleu enviar és un
escrit, podeu copiar-lo dins el cos del missatge en format de text.
Altres tipus de documents podeu carregar-los directament dins la web.
Aquest grup TAMPOC no accepta missatges amb format HTML.
3-Si no vols rebre els missatges d'algú en particular, no cal donar-se de baixa del grup, és més fàcil filtrar aquest algú.
4-Els missatges d'aquest grup es pobliquen també al blog:
http://catalunya-lliure-free-europa.blogspot.com
€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€
Recent Activity
Visit Your Group
Yahoo! News

Kevin Sites

Get coverage of

world crises.

Popular Y! Groups

Is your group one?

Check it out and

see.

Food Lovers

Real Food Group

on Yahoo! Groups

find out more.

.

__,_._,___