dissabte, de desembre 01, 2007

[catalonia-europa] EL TERRORISME ECSPANYOL, DE NOU --- Lo Reich-ne de Blavencia

Els "esquadrons de la mort" o grups parapolicials espanyols tenen carta blanca al PV

EL TERRORISME ECSPANYOL, DE NOU

Nova acció terrorista dels ecspanyols contra l'independentisme català. I en van...
Aquest cop ha estat a la ciutat de València, a la seu d'Esquerra. Amb metralla. Sense avís. La jihad espanyola torna a actuar.
Abans havien estat locals del Bloc o d'altres entitats. O agressions a persones. Aquí, allà, més enllà, van teixint una teranyina de por. I els mèdia, com si plogués...
"Ha passat a Madrid?" pregunten amb cara de lluç, "Ah, bé, si ha passat fora de Madrid, no interessa, perquè a nosaltres ens interessen les notícies mundials i universals, vaja, les globals, que, com tothom sap, són les que passen a Madrid", continuen amb veu de pijo/a, dissimulant l'accent català, que si no queda hortera. I continuen, "València? Ah sí, aquella ciutat del Llevant, que es troba molt a prop de Madrid, oi. I que dius que què ... una bomba a la seu d'Esquerra? Això no és cap novetat. L'important és si les víctimes, si n'hi ha, que siguin ecspanyoles, ben ecspanyoles. Això sí que interessa. Si són catalanes, portugueses o del Senegal, m'importa un rave. Això no és cap novetat!".
I per acabar-ho de reblar, et tallen en sec, tot dient, "Ai, ho sento, és que em truquen de la Sexta o de Cuatro, a veure si puc fer el salt a una televisió de debò, i anar a viure a la capital. Dios">>
Fan falta més raons per assistir a la mani de l'1-D? Oi que no?>>>
--> Enviat per Josep a josepsort

-------------------------------------------------

Atac terrorista a la seu d'ERPV amb un explosiu

Aquesta nit passada de dimecres a dijous uns desconeguts han col·locat un artefacte explosiu contra la seu d'Esquerra, al carrer de l'Erudit Orellana de València, que ha esclatat provocant danys de diversa consideració. L'artefacte ha trencat el vidre del pati i l'onada expansiva ha fet malbé els cotxes que hi havia aparcats a la vora.
Redacció

Segons que indiquen fonts d'aquest partit, la presència de metralla indica que la intenció dels autors era la de fer el màxim mal possible i el fet que l'hagen fet esclatar sense avisar podria haver provocat desgràcies personals.

El president d'ERPV i diputat al Congrés, Agustí Cerdà, ha condemnat enèrgicament aquest atemptat i ha declarat que "l'extrema dreta blavera continua emprant l'únic llenguatge que coneix: el de la violència i el terrorisme". Cerdà ha comentat que "estem farts de tants atacs, de tantes agressions i de tanta violència contra els qui defensem unes determinades idees. Portem des de la transició rebent colps per part d'aquells que no volen que tinguem un país normal, un País Valencià orgullós de les seues arrels catalanes", però ha advertit tot seguit que "atacs com aquest no ens aturaran, al contrari: ens fan més forts per seguir treballant pel nostre país i pels seus ciutadans". El diputat republicà ha afegit que "espere que el senyor Camps i el PP facen una condemna pública, ells que aparentment tan preocupats estan pel terrorisme".

El diputat valencià d'Esquerra per Barcelona, ha volgut recordar que la violència espanyolista gaudeix d'una estranya impunitat a la ciutat de València. "Fa escasament dos mesos, el Bloc també va patir un atemptat similar. Anteriorment han sigut Ca Revolta, ACPV i els Casals Jaume I, el Comité d'Ajuda al Refugiat, etc. Esperem que les forces de seguretat detinguen els terroristes que han dut a terme aquesta covard acció i els assenten davant la justícia", ha sentenciat.

Aquesta mateixa setmana dirigents d'Iniciativa del Poble Valencià es reunien amb el Delegat del Govern al País Valencià per tractar l'augment de la violència ultra, com ja havien fet setmanes abans amb el responsable d'Interior del Govern espanyol, Alfredo Pérez Rubalcaba. Durant la present legislatura el mateix Cerdà ha interpel·lat els dos ministres de l'Interior, Alonso i Rubalcaba al voltant d'aquestes accions de terrorisme de baixa intensitat sobre altres partits i entitats i que avui li ha tocat patir al seu partit.

Reaccions polítiques

La coordinadora i diputada autonòmica d'Esquerra Unida, Glòria Marcos, ha condemnat en nom de la seua formació l'atac amb un artefacte casolà a la seu d'Esquerra Republicana del País Valencià a València i ha alertat del fet que el Consell, en mans del PP, "és responsable del clima que l'ha provocat amb la seua explotació permanent de la tensió anticatalanista i del victimisme ranci, arguments que estan donant ales a l'extrema dreta d'aquest País".

Marcos va informar de què havia parlat personalment amb el secretari general d'Esquerra Republicana, Agustí Cerdà, per expressar-li "la nostra total solidaritat i, també, per comprovar de primera mà que l'artefacte ha provocat danys considerables, donat que contenia metralla, i que no s'ha produït cap avís previ". "Es tracta d'un episodi molt greu i que, per acumulació amb uns altres fets semblants els darrers temps, amb atacs quasi continus a les seus d'organitzacions progressistes, ens està recordant als mesos obscurs de la Batalla de València", va explicar.

La dirigent d'esquerres va exigir de la Delegació del Govern i del govern de la Generalitat que "es posen tots els mitjans i els esforços per trobar els individus i grupuscles que estan darrere d'aquests atacs, perquè no estem veient cap tipus de resultat pràctic i creguem que no s'està fent el suficient per aïllar a l'extrema dreta" i va demanar "una reflexió a fons sobre les causes pregones que estan darrere". "Que l'extrema dreta espanyola escollisca el País Valencià per fer moltes de les seues activitats i que s'aculla, per exemple, una conferència d'un líder del Ku Kus Klan, són indicadors que estem davant un problema molt greu", digué en acabant.

Acció Cultural del País Valencià també s'ha solidaritzat amb ERPV i ha mostra el seu rebuig per l'atemptat que han patit, tot dient que l'atemptat amb explosius patit per la formació republicana aquesta matinada ­com el patit fa unes setmanes pel Bloc­ confirma l¹existència d¹un terrorisme ultra i blaver consolidat organitzativament i cada vegada de major intensitat. El salt qualitatiu que suposa un atemptat amb explosius i, si com tot apunta en aquesta ocasió, amb metralla, ens posa davant una situació d¹extrema gravetat que requereix d¹una resposta contundent i unànim de la societat valenciana, i en primer lloc de la seua classe política. A les pintades i agressions patides per ACPV i altres entitats, a les pallisses a persones (cas del portaveu del Bloc a Mislata o als assistents a la manifestació del 25 d¹Abril), ara ja ens trobem en un context on hi juguen les bombes. La línia, doncs, ja s¹ha traspassat.

Com ve denunciant ACPV d¹uns any ençà, no ens trobem davant de fets aïllats. No és agosarat ni exagerat dir que al País Valencià existeix aquest terrorisme ultra cada vegada més actiu contra els valencianistes i que actua, malauradament, amb total impunitat. Ni les forces polítiques majoritàries, ni la justícia, ni la Delegació de Govern, ni la Generalitat Valenciana ni tampoc els mitjans de comunicació donen a aquest fenòmen la importància que, malauradament, té. I fins i tot en el cas del PP valencià i algunes formacions polítiques blaveres alimenten ideològicament aquest fenòmen. La impunitat i la manca de denúncia pública reforça i alimenta aquest terrorisme. No podem sinó fer-nos la pregunta de que passaria si aquests fets es produiren a altres indrets de l¹Estat espanyol, de segur que com a mínim anirien en portada de tots els diaris estatals.

Novament "ens adrecem a la Delegació del Govern, qui té les competències per actuar policialment, per a que d¹una vegada per totes actue contundentment i decidida contra aquesta violència que posa en perill la convivència entre valencians quan no la seua integritat física. I, també, instem la Generalitat Valenciana a que abandone el seu anticatalanisme furibund sinó vol convertir-se, si no ho ha fet ja, en inspiració ideològica dels violents". Per últim, han mostrat públicament la seua solidaritat amb els militants i simpatitzants d¹Esquerra Republicana del País Valencià (ERPV).

El secretari general del BLOC i portaveu adjunt del Compromís, Enric Morera, ha condemnat també l'atac que ha patit aquest matí la seu d'ERPV a la ciutat de València. Morera ha lamentat el clima d'impunitat que hi ha al País Valencià amb la concatenació d'atacs semblants, com el que va rebre el BLOC el passat 9 d'octubre, sense qui hi haja hagut, de moment, cap tipus de detenció o, si més no, conclusió sobre quins poden ser autors materials i intel·lectuals d'aquests atemptat terrorista en tota regla.

Morera ha exigit a la Delegació del Govern que pose fi al clima d'impunitat amb què està actuant l'extrema dreta al País Valencià, com que pose a disposició de la justícia als qui cometen aquests atemptats. El dirigent nacionalista li ha demanat al respecte la mateixa celeritat que va tindre per identificar als qui cremaren la foto del Rei en una manifestació a València. Morera ha expressat la seua decepció amb la gestió socialista al capdavant de la Delegació del Govern, ja que en els últims temps l'extrema dreta està actuant amb més impunitat que mai, tanta que ens recorda els tristos moments de la Batalla de València.

Morera ha recordat que ha demanat la compareixença del conseller de Governació en Les Corts a fi que explique quines mesures està portant a terme la Generalitat per acabar amb el clima d'impunitat que està assotant València i els atemptats d'extrema dreta que estan conculcant les llibertats públiques.

Per últim Iniciativa del Poble Valencià ha condemnat també l'atac. Per al portaveu d'Iniciativa Francesc Garcia "es tracta d'un fet molt greu, l'escalada de violència feixista que estem patint al País Valencià és alarmant i s'ha de posar fre d'una vegada a la sensació d'impunitat amb que actuen els grups ultradretans".

Segons Garcia "este atac es suma al que va patir la seu del Bloc i als que han patit, mitjans de comunicació, col·lectius i entitats d'esquerres. No podem permetre que es tracte de menyscabar la nostra llibertat mitjançant la violència, els poders polítics i judicials han d'intervindre decididament en este assumpte, les forces de seguritat no han d'escatimar esforços per a identificar els autors i posar-los davant la justícia".

Garcia recorda com "des d'Iniciativa del Poble Valencià estem molt preocupats per l'augment de l'activitat violenta de l'ultradreta i en eixe sentit ja ens hem reunit amb el Ministre de l'Interior Alfredo Pérez Rubalcaba i amb el delegat del Govern Antoni Bernabé per a exigir-los que els Cossos i Forces de Seguretat de l'Estat establisquen mesures efectives per a combatre este tipus d'actes delictius que ja tenen visos de ser terroristes".

Per al portaveu d'Iniciativa considera "que la societat s'ha de conscienciar de la gravetat del rebrot de la violència feixista i des dels poder públics s'ha d'evitar donar alé a qualsevol expressió que incite a la violència cap a ideologies no afins".

------------------------------------------------------

Lo Reich-ne de Blavencia

Foto: Indígenes colonitzats rendint culte al colonitzador (ofrenant "nuevas glorias a Ecspanya")

Hola, en esta dirección tienes la ubicación de todas las gasolineras de España donde sirven biodiésel.

http://news.soliclima.com/modules.php?name=News&file=print&sid=318

Los valencianos, somos los primeros, pero por la cola en surtidores de este combustible.
Los valencianos también somos los primeros, por la cola, en lectura.

¿Qué opinará la TV Blauvenciana de este "honor" de ser los "primeros" en ecología y en cultura? Sí esa TV que siempre nos pone los primeros en el campeonato mundial de "canicas, tiro a la piedra, etc ..."

No me extraña que aquí arrasen los PPs.

---------------------------------
Looking for a X-Mas gift? Everybody needs a Flickr Pro Account!

[Non-text portions of this message have been removed]

__._,_.___
€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€
http://groups.yahoo.com/group/catalonia-europa/
1-Aquest és un grup sobiranista català i federalista europeu, d'esquerres, antipatriarcal i antireligiós. Es una iniciativa espontània, espontaneïsta i deslligada de cap entitat organitzada. Aquest grup no admet continguts: 1-comercials, 2-que facin apologia de la religió o que justifiquin postures diferents de l'ateisme, 3-que atemptin contra els principis ideològics de l'esquerra europea i catalana.
2-ATENCIÓ!!!!: Per a evitar virus i atacs aquest grup NO ACCEPTA missatges
amb arxius adjunts. Si el contingut de l'adjunt que voleu enviar és un
escrit, podeu copiar-lo dins el cos del missatge en format de text.
Altres tipus de documents podeu carregar-los directament dins la web.
Aquest grup TAMPOC no accepta missatges amb format HTML.
3-Si no vols rebre els missatges d'algú en particular, no cal donar-se de baixa del grup, és més fàcil filtrar aquest algú.
4-Els missatges d'aquest grup es pobliquen també al blog:
http://catalunya-lliure-free-europa.blogspot.com
€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€
Recent Activity
Visit Your Group
Yahoo! News

Kevin Sites

Get coverage of

world crises.

Cat Fanatics

on Yahoo! Groups

Find people who are

crazy about cats.

Fitness Edge

A Yahoo! Group

about sharing fitness

and endurance goals.

.

__,_._,___