dilluns, de desembre 03, 2007

[catalonia-europa] Cat nord vol la TDT catalana --- Jihad hispànica contra la Moritz --- Llista actualitzada de productes espanyols boicotejables

Catalunya nord vol la TDT catalana

Catalunya Nord necessita rebre les televisions catalanes.
La televisió en català és cada cop més absent i més amenaçada de desaparició als televisors nordcatalans.
La instal.lació de la Televisió Digital Terrestre (TNT a l'estat francès) marca d'una banda un progrés en la qualitat de les imatges que podem rebre a les nostres pantalles, però d'altra banda marca també la fi de la recepció dels canals catalans a Catalunya nord.
Si valorem positivament l'increment de qualitat que aporta la tècnica, no podem acceptar la pèrdua de recepció dels canals en llengua catalana.
Rebre els canals catalans en les mateixos condicions que rebem els canals francòfons depèn únicament de la voluntat dels nostres responsables polítics.
Amb aquesta nova campanya vos instem a solucionar el problema. Que piguem rebre els canals catalans a les nostres llars depén és de la vostra responsabilitat.

PARTICIPA-HI
http://www.catnord.cat/09campanyatv.cfm

-------------------------------------

Jihad hispànica contra la Moritz

Una birra, i que sigui Moritz!!

Sortim a una campanya per setmana. Amb el retorn d'ETA a la violència i amb les pretensions sobiranistes del lehendakari Ibarretxe hi havia ànimes càndides que es pensaven que Catalunya passaria a un descansat segon pla i que els bascos tornarien a ser l'ase de tots els cops i alguns més de regal. Criatures.

Els bascos cobren, però els catalans encara més. Tenen castanyes de sobra. Enhorabona. I Catalunya i el catalanisme continuen sent l'objectiu predilecte de l'armada mediàtica madrilenya.

Cada dia col·leccionen nous enemics. Cada català és un dimoni en potència i ells fan d'àngel exterminador de bèsties. Aquest mes la víctima propiciatòria ésla cervesa Moritz.

Por tierra, mar y aire -és a dir, des de la televisió, la ràdio i la premsa calvosoteles-, els mitjans de comunicació de la gran capital han començar a disparar contra els propietaris de la marca 'catalana', 'per haver subvencionat l'organització Plataforma per la Llengua'.

Té nassos, la història. Es deuen pensar que deu ser una plataforma atòmica. Com que Corea del Nord ha pactat, ara el gran perill nuclear són la Plataforma i la cervesa Moritz , que etiqueta 'exclusivament en català'.

La família cervesera ha fet una nota pública en què surten al pas contra la campanya i proclamen 'el profund compromís amb Catalunya des de 1856'. Per això, 'donem suport en la mesura de les nostres possibilitats a diverses iniciatives adreçades a la normalització de l'ús del català i a la cultura catalana'.

Com fan totes les marques espanyoles. Amb l'espanyol. Com els fabricants afirmen, Moritz etiqueta en català 'perquè és l'idioma propi del país en el qual té l'origen, la seu social i el cent per cent del mercat'. Que difícil és ser normal

Passa-ho si us plau.
--------------

En resposta a la Jihad hispànica, fem Boicot a productes espanyols!: llistat actualitzat: http://debatnacional.bloc.cat/

---------------------------------
Looking for the perfect gift? Give the gift of Flickr!

[Non-text portions of this message have been removed]

__._,_.___
€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€
http://groups.yahoo.com/group/catalonia-europa/
1-Aquest és un grup sobiranista català i federalista europeu, d'esquerres, antipatriarcal i antireligiós. Es una iniciativa espontània, espontaneïsta i deslligada de cap entitat organitzada. Aquest grup no admet continguts: 1-comercials, 2-que facin apologia de la religió o que justifiquin postures diferents de l'ateisme, 3-que atemptin contra els principis ideològics de l'esquerra europea i catalana.
2-ATENCIÓ!!!!: Per a evitar virus i atacs aquest grup NO ACCEPTA missatges
amb arxius adjunts. Si el contingut de l'adjunt que voleu enviar és un
escrit, podeu copiar-lo dins el cos del missatge en format de text.
Altres tipus de documents podeu carregar-los directament dins la web.
Aquest grup TAMPOC no accepta missatges amb format HTML.
3-Si no vols rebre els missatges d'algú en particular, no cal donar-se de baixa del grup, és més fàcil filtrar aquest algú.
4-Els missatges d'aquest grup es pobliquen també al blog:
http://catalunya-lliure-free-europa.blogspot.com
€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€
Recent Activity
Visit Your Group
Yahoo! News

Get it all here

Breaking news to

entertainment news

Connect w/Parents

on Yahoo! Groups

Get support and

share information.

Dog Groups

on Yahoo! Groups

Share pictures &

stories about dogs.

.

__,_._,___