dimarts, de desembre 18, 2007

[catalonia-europa] LA COMPLICITAT DEL PSOE AMB EL TERRORISME ESPANYOL --- AGRESSIÓ DELS GAV AL CASAL JAUME I DE SUECA

El PSOE còmplice del terrorisme espanyolista: tots els espanyols units. Per què nosaltres tots desunits?

L'acció terrorista i l'omissió democràtica tenen un mateix objectiu

cucarella | De política opinió | diumenge, 16 de desembre de 2007 | 12:11h

Quan el PSOE de Juan Lerma va arrasar al País Valencià en aquelles primeres eleccions al Parlament Valencià, calia esperar que per fi s'aturaria la violencia terrorista de l'espanyolisme blavero; calia esperar que s'acabaria la impunitat amb què aquest terrorisme havia actuat al País Valencià gràcies a la UCD; calia esperar que, per fi, coneixeríem els autors i els còmplices de l'atemptat terrorista a Joan Fuster. En comptes d'això, però, Juan Lerma va aprovar l' himno que canta "para ofrendar nuevas glorias a España nuestra región supo luchar", i que l'extrema dreta brama amb tanta passió espanyolista.

Avui el PSOE no governa la Generalitat Valenciana. Però Governa a Espanya, i al capdavant de la Delegación del Gobierno hi ha un militant del PSOE, Antonio Bernabé. Continuen les bombes i les agressions a partits polítics i sindicats, entitats culturals i persones per part de l'espanyolisme blavero. I avui Bernabé, com abans Lerma, calla I deixa fer als terroristes espanyols. Sens dubte perquè està convençut que fan un gran servei a la "unidad de España". Sens perquè dubte està convençut, com el terroristes que entraren al Casal Jaume I de Sueca, que Éric Beltran ha de morir a la foguera, perquè el foc no fa cosconelles: mata. L'Éric, doncs, ha de morir i tots els qui defensem la mateixa nació que l'Éric també. I qui diu morir a la foguera diu morir d'una bomba a la porta de casa o d'una pallissa en tornar-te'n cap a casa.

No ha canviat gens la cosa. Avui com abans, el PSOE dóna el mateix suport a la callandeta al terrorisme blavero. I tots dos, espanyols ultres de GAV i espanyols progres del PSOE, canten abrandats la cançó que els agermana en el mateix objectiu estratègic, amb l'acció terrorista d'uns i amb l'omissió democràtica dels altres: "Para ofrendar nuevas glorias a España".

--------------------

El GAV assalta el Casal de Sueca i agredeix els assistents a una xerrada

Segons informa el blog de l'últim toc teatre, anit mentre es duia a terme la presentació del llibre Èric i l'ordre del Fènix al Casal Jaume I de Sueca, una trentena d'energúmens de l'extrema dreta pertanyent al GAV va irrompre violentament dins el local per boicotejar l'acte. Amb crits de "puta Catalunya", "Èric Bertran a la foguera" i altres insults, agrediren diversos assistents amb cascos de moto, puntades de peu i cops de puny. Fins i tot s'en parla de l'atemptat en alguns fotologs de membres de l'ultra dreta blavera.
Tres suecans hagueren d'assistir al centre de salut per veure l'abast de les lesions. A més a més, la trentena d'atacants llançaren un líquid fètid per dins del Casal i intentaren sense sort trencar els vidres de la porta d'entrada. La policia local de Sueca va poder detindre solament un dels implicats, uns deu minuts més tard de què ocorreguera l'incident. Els agressors han estat fotografiats i gravats en vídeo, pel que la seua identificació serà qüestió de temps.

Una àmplia comitiva del Bloc, encapçalada per l'alcalde Joan Baldoví, així com el regidor de policia Augusto Carbajo, va assistir al lloc dels fets per solidaritzar-se amb els membres del Casal Jaume I pel desagradable succés, tot deixant de banda les diferències que havien mantingut els darrers mesos a causa dels actes del 9 d'octubre.

Des de la web radical Valencia Freedom ja s'assenyalava el Casal de Sueca com un possible objectiu de les accions habituals dels grupuscles blavers. Ahor es materialitzava l'amenaça amb el boicot a la conferència, les agressions als assistents, robatoris d'alguns objectes i diverses destrosses. Cal recordar que tres membres del GAV ja van ser condemnats per assaltar el Casal Jaume I de Russafa.

Així i tot la presentació del llibre va poder dur-se a terme sense més incidents malgrat que la tensió pels fets esdevinguts es respirà al llarg de tota la nit.

Per últim el Casal Jaume I presentà les denúncies corresponents a la Guàrdia Civil, que, malauradament, arribà una hora més tard.

----

NOTICIA DEL LEVANTE-EMV: AIXI ACTUEN ELS FEIXISTES DEL GAV
violencia ultra en Sueca
´Vi cómo uno saltaba y me lanzaba una patada a la espalda que no pude esquivar´

Los responsables del Casal Jaume I de Sueca se reunirán hoy con los asesores jurídicos de Acció Cultural del País Valencià para estudiar las posibles acciones legales a desarrollar contra los responsables de los incidentes registrados el pasado viernes en su local cuando elementos ultras vinculados al Grup d'Acció Valencianista (GAV) intentaron reventar la presentación de un libro del periodista Èric Bertran. J. M. R., Valencia Los ultras interrumpieron el acto con gritos de Puta Catalunya Èric a la foguera , entre otros, lanzaron una bomba fétida y abandonaron el local dando patadas y puñetazos que se saldaron con varios contusionados y una puerta rota.
En este sentido, tienen previsto aportar el numeroso material gráfico y audiovisual recogido del incidente con el fin de que se pueda identificar a la totalidad de los autores. De hecho, la policía local ya identificó a unos cuatro agresores la misma noche de unos hechos que desde el Casal Jaume I temían que se produjeran después de incidentes anteriores y, sobre todo, tras detectar como elementos ultras convocaban a la acción desde distintos foros de internet, algo que se puso en conocimiento de la policia local y la guardia civil.
Jordi Manyes, uno de los agredidos, recueda como estaba junto a la puerta de entrada cuando vio que por la calle llegaba un grupo de unas 15 personas. «Entré para pedir que llamaran a la policía cuando otro grupo que había dentro comenzó a gritar, a pegar patadas a todo; yo me puse junto a una mujer que estaba con una niña pequeña en un carrito, para protegerla porque el grupo estaba muy nervioso y no miraban nada».
Fue entonces cuando vio como un amigo suyo que trataba de cerrar la persiana para que no entraran los congregados fuera, era derribado y estaba siendo golpeado por varias personas con puñetazos y patadas. «Al verlo así yo me dirigí hacia ellos para ayudarle, mientras otra mujer también intentaba quitárselos , relata Manyes. «Recuerdo las luces encendidas del coche del policía que llegaba,en ese instante me giré y vi como uno saltaba y me lanzaba una patada a la espalda que no pude esquivar» , señala.
Vicent Mompó también fue uno de los contusionados en el ataque. A su juicio, «parece que le han cogido animadversión a Sueca» . En este sentido, señalaba que «se trata de un grupo de chiquillos sin idea, porque de hecho si llegan a organizarlo un poco mejor hubiesen podido hacer mucho daño». Equiparable a la «kale borroka Otro de los miembros del Casal Jaume I, Enric Garrigós, destacaba la presencia de algunos adolescentes de Sueca entre los agresores, que incluso orientaron desde el teléfono móvil a algunos llegados de fuera que se habían perdido. En su opinión, «lo que ha ocurrido es terrorismo de baja intensidad, equiparable a cualquier acto de "kale borroka", y esto se debe de detener». Según Garrigós «estamos en contra de las pintadas, de las agresiones físicas o verbales, venga Garrigós insiste en que aportarán todas las pruebas gráficas para que se identifique a todos los responsables de los hechos. «Hemos decidido decir basta y utilizar todos los medios legales para
denunciar estas actitudes fascistas».

---------------------------------
Looking for a X-Mas gift? Everybody needs a Flickr Pro Account!

[Non-text portions of this message have been removed]

__._,_.___
€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€
http://groups.yahoo.com/group/catalonia-europa/
1-Aquest és un grup sobiranista català i federalista europeu, d'esquerres, antipatriarcal i antireligiós. Es una iniciativa espontània, espontaneïsta i deslligada de cap entitat organitzada. Aquest grup no admet continguts: 1-comercials, 2-que facin apologia de la religió o que justifiquin postures diferents de l'ateisme, 3-que atemptin contra els principis ideològics de l'esquerra europea i catalana.
2-ATENCIÓ!!!!: Per a evitar virus i atacs aquest grup NO ACCEPTA missatges
amb arxius adjunts. Si el contingut de l'adjunt que voleu enviar és un
escrit, podeu copiar-lo dins el cos del missatge en format de text.
Altres tipus de documents podeu carregar-los directament dins la web.
Aquest grup TAMPOC no accepta missatges amb format HTML.
3-Si no vols rebre els missatges d'algú en particular, no cal donar-se de baixa del grup, és més fàcil filtrar aquest algú.
4-Els missatges d'aquest grup es pobliquen també al blog:
http://catalunya-lliure-free-europa.blogspot.com
€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€
Recent Activity
Visit Your Group
Yahoo! News

Get it all here

Breaking news to

entertainment news

Yahoo! Groups

Get info and support

on Samsung HDTVs

and devices.

Yahoo! Groups

Wellness Spot

A resource for living

the Curves lifestyle.

.

__,_._,___