dissabte, de desembre 15, 2007

[catalonia-europa] La batalla de TV3 al sud: l'antisemitisme espanyol és el racisme anticatalà


Voteu-hi:
http://www.elmundo.es/elmundo/debate/2007/12/974/prevotaciones974.html

-------------------------------------------

Albiol (EUPV): "Si Camps vol tancar alguna televisió il·legal a Castelló, que pense en la de Josety, i deixe TV3 en pau"
EU lamenta la passivitat del govern central en actuar en el que era una amenaça sabuda per tots.

La diputada autonòmica d´Esquerra Unida, Marina Albiol, ha mostrat avui la indignació de la formació davant del que pot ser la imminent clausura del repetidor de TV3 al Bartolo, després del lamentable precedent del de la Carrasqueta. El jutjat a donat 5 dies, que expiren el 19 d´aquest mes, per tal que Acció Cultural al·legue front a la petició de clausura presentada pel Consell, i per tant, es desbarata qualsevol opció pel diàleg.

Albiol ha afirmat que part de la responsabilitat d´aquesta vergonyosa situació la té el PSOE, per permetre, des del ministeri d´indústria, que el senyal analògic de TV3 i canal33, que durant anys es veien amb la més absoluta normalitat, sense causar cap problema a la resta d´emissions, fora anul·lada al concendir-li aquests a la sexta " aleshores, ja es va produir, inexplicablement, una situació "d´anormalitat", fent que qui vulguera vore TV3 ho fera adquirint aparelles descodificadors de la TDT; i prova del gran seguiment d´aquesta televisió al nostre territori, és la massiva compra de descodificadors, que sobre tot a les comarques de Castelló va ser altíssima, única i exclusivament per rebre la televisió catalana".

La diputada d´EU, ha continuat afirmant que " l´amenaça del PP valencià contra aquesta televisió no era un secret, tot al contrari, era quelcom que venia anunciant de manera reiterada i agressiva, i per tant, les solucions que tenia a la mà el ministeri d´Indústria per aconseguir la reciprocitat en les emissions entre les dos comunitats autònomes, s´ha anat deixat en el un calaix, fins que ja dins de període electoral, al PP li ha vingut de perles poder tancar les emissions per la falta d´acords, i aixina acontentar al seu electorat més ultra, sense calibrar el mal que li pot fer entre aquell electorat més centrat, que en Castelló no entendrà mai que els censuren una televisió a la qual se li té tanta estima".

Albiol ha recordat que és intolerable que mentre es censura a una televisió que emet des de Catalunya amb tota la legalitat del món, es deixe, sent-ho sabedors, que personatges com Josety continuen amb la seua televisió il·legal, on s´ha denunciat presumptament s´ha fet apologia del nazisme, i en la qual participa, almenys en les infraestructures, l´exalcalde de Castelló, Jose Luis Gimeno, ambdós contractats pel Consell " imagine que a Camps li molesta més pugam vore telediaris, sèries o entreteniment en la nostra llengua, però li entusiasma que pugam vore desfilades nazis"

-----

ACPV disposa de tres dies per al•legar contra la clausura del repetidor del Mondúver
www.comunicacio21.com

Dilluns serà l'últim dia de què disposarà Acció Cultural del País Valencià (ACPV) per presentar al•legacions contra el tancament del repetidor de TV3 al Mondúver. Aquest és el termini que ha fixat el jutjat del contenciós administratiu número 4 de València i que ha posat en coneixement de l'entitat a través d'un comunicat. Després que dimecres el jutjat de Castelló comuniqués a l'entitat que disposava de cinc dies per al•legar contra la clausura del repetidor de TV3 del Bartolo i del tancament del de la Carrasqueta la nit del passat diumenge, ara es completa amb el del Mondúver el procés de tancar tots els repetidors subjectes a l'expedient administratiu de la Generalitat valenciana contra Acció Cultural.

-----

La pancarta de Rambla
www.vilaweb.cat
per Vicent Partal
divendres, 14 de desembre de 2007

Quan la Mònica Terribas va entrevistar el conseller Tresserras, algú del programa va triar per a il·lustració, un moment i prou, una pancarta famosa a València, que hem vist en moltes manifestacions, i que diu 'Barbaritat Valenciana' amb el logotip de la Generalitat Valenciana. A sota, encara més clar, diu 'Conselleria d'Especulació. No als PAI'. Ahir el conseller Rambla va sulfurar-se per l'aparició d'aquesta pancarta a TV3 i va organitzar un sidral parlant del 'clima d'atac' de Catalunya a les institucions valencianes i afirmant que així no es podia negociar res. Bé, és el vell mètode nazi: la pancarta és valenciana, valencianíssima, però ell intenta d'amagar-ho convertint-la en una agressió exterior i negant, així, que l'oposició la té a casa mateix. 'No són alemanys, són jueus', que ressona...

Qui haja assistit a València a una manifestació contra el descontrol urbanístic i l'especulació i la corrupció propiciada pel Partit Popular ha vist la pancarta en qüestió. És molt ben pensada. Ben feta. Ben dissenyada. Ho diu tot. D'aquesta pancarta, se n'ha fet un tiratge industrial, de manera que els manifestants se la poden endur a casa, penjar-la al balcó, etcètera. I se n'han fet samarretes. Aquesta pancarta és un dels símbols de la insubordinació civil valenciana contra l'especulació urbanística del PP i Rambla ho sap.

Però calla i ho manipula. Rambla vol fer creure que ell és València i que tota crítica a la seva persona és una crítica als valencians. Per això no pot acceptar els valencians que ens oposem a la seua política i s'inventa un culpable exterior: en aquest cas TV3, o la Mònica Terribas si molt convé. Per això ahir va convertir la pancarta, una pancarta magnífica nascuda al cor del País Valencià, en una agressió que ve de fora.

Referint-se a la pancarta Rambla va dir ahir que TV3 havia de demanar perdó. (perdó per haver ensenyat una pancarta valenciana treta d'una manifestació valenciana?). I encara: 'És inadmissible que una cadena pública desprestigie la Generalitat, la institució que representa tots els valencians.' (No és la cadena pública la que desprestigia la Generalitat, en tot cas som milers de valencians els qui no li reconeixem gens de prestigi i que no anem d'acord amb la política del PP.) Va exigir que la Generalitat de Catalunya obligara TV3 a 'l'estricte compliment i respecte dels valors, senyals i institucions valencianes, reconegudes en el nostre estatut'. (Aquest 'estricte compliment', ja l'apliquen a Canal 9, i vol dir que no ix en pantalla res ni ningú que critique la Generalitat Valenciana.) I ho va reblar afirmant que així no es podia negociar res ni podia haver-hi reciprocitats i que calia que les relacions entre totes dues 'regions' (ací, en canvi, no passa res si Rambla no
respecta aquell adornament de l'estatut català que afirma que el Principat és una nació) 'es basen en la lleialtat i en el respecte mutu'. (I ja és tot un programa polític que la imatge d'una manifestació valenciana a TV3, només això, es considere manca de lleialtat.)

El senyor Rambla sap de sobres que hi ha milers i milers de valencians que anem contra ell. Que hem perdut les eleccions, sí, però que som tan valencians com ell i que ens fa vergonya la manera de governar que ell i els seus tenen. I el senyor Rambla, simplement, prova d'exterminar-nos a poc a poc. Ho ha aconseguit pràcticament en els mitjans públics valencians, on no eixim mai. Ho intenta cada dia acorralant qualsevol institució valenciana que no combregue amb ell: de les universitats a Acció Cultural, de Defensem l'Horta als sindicats del Metro. Fa una política intolerable en democràcia, típica del feixisme, que no té gens de respecte al pluralisme. I tanca els repetidors de TV3, entre més coses i com es va demostrar ahir, perquè, a TV3, a algú se li pot ocórrer d'ensenyar als espectadors valencians una pancarta valenciana sense que un comissari polític seu puga impedir-ho. Perquè algú pot ensenyar la realitat valenciana sense que ell ho puga impedir, fet que el crispa i
l'enfurisma, perquè al Reich hi ha d'haver ordre, disciplina fèrria i control estricte.

Dit tot això, cal que Rambla sàpiga que acaba de convertir en un símbol potent una simple pancarta. Contra ell i els seus. Contra la Barbaritat Valenciana.

Vicent Partal director@vilaweb.cat

----

EL BLOC DENUNCIA QUE EL REPETIDOR DE RTVV EN TORRENT NO TÉ DE LLICÈNCIA D'ACTIVITAT
www.bloc.ws
Dijous, 13 Desembre de 2007

El CENTRE DE COMUNICACIONS DE RADIOTELEVISIÓ VALENCIANA instal·lat en la Serra Perenxisa del Terme Municipal de Torrent, no té LLICÈNCIA MUNICIPAL D'ACTIVITAT i d'OBRES D'INSTAL·LACIÓ.

Sobre la responsabilitat en la legalitat del repetidor de Canal 9 en la Perenxisa, a pregunta del Diputat del BLOC en el Grup Parlamentari del Compromís pel País Valencià, Enric Morera Català, el Conseller En José Ramón García Anton afirmà que la responsabilitat sobre la ubicació del Centre de Comunicacions de RTVV en la Serra Perenxisa era única i exclusivament de l'Ajuntament de Torrent, perquè, és aquesta entitat l'encarregada d'atorgar les llicències adients. Llicències que com diem dalt no existeixen ni mai han sigut concedides per part d'aquest Ajuntament de Torrent.

Vicent S.Beguer i Miquel portaveu del Grup Municipal del BLOC-VERDS-P.HOSPITAL, compareix davant l'Ajuntament de Torrent i diu:

Que DENUNCIA davant l'Alcaldessa el següent fet a l'objecte què faça allò pertinent per tal d'acomplir la legalitat vigent:

El CENTRE DE COMUNICACIONS DE RADIOTELEVISIÓ VALENCIANA instal·lat en la Serra Perenxisa del Terme Municipal de Torrent, no té LLICÈNCIA MUNICIPAL D'ACTIVITAT i d'OBRES D'INSTAL·LACIÓ des de com a mínim l'any 1999.

Sobre la responsabilitat en la legalitat del repetidor de Canal 9 en la Perenxisa, a pregunta del Diputat del BLOC en el Grup Parlamentari del Compromís pel País Valencià, Enric Morera Català, el Conseller En José Ramón García Anton afirmà que la responsabilitat sobre la ubicació del Centre de Comunicacions de RTVV en la Serra Perenxisa era única i exclusivament de l'Ajuntament de Torrent, perquè, és aquesta entitat l'encarregada d'atorgar les llicències adients. Llicències que com diem dalt no existeixen ni mai han sigut concedides per part d'aquest Ajuntament de Torrent.

Per això, amb independència de l'exigència o no de la declaració d'Interés Comunitari per a la legalització de l'esmentat Repetidor de la TVV per part del Consell, vull manifestar a vosté, que haurà d'observar per a la mateixa la Protecció de la Cima i entorn de la Serra Perenxisa, -el Pla General d'Ordenació Urbana vigent de la qual va ser aprovat definitivament el 26 de gener de 1990 -així com la Llei del Protecció del Paisatge i la resta de normes d'aplicació basant-se en la classificació de l'activitat-, prèvia modificació de les Normes de Coordinació Metropolitanes que tenint en compte que en les mateixes el repetidor de dita TVV es troba enclavat en el Paratge del Vedat d'aquest Municipi, havent de modificar-se per tant l'esmentat Pla Director.

És per això que REQUERISC immediàtament a Vosté, per la present:

El tancament del REPETIDOR DE LA TELEVISIÓ AUTONÒMICA VALENCIANA en la Serra Perenxisa per falta de Llicència d'Activitat, de conformitat amb l'article 8 i concordants del Reglament de Servicis Locals de 17 de juny de 1955, sense necessitat invocar la multitud de disposicions que regulen la matèria, pregant-li mantinga la seua independència dels criteris que puga rebre del seu partit, a l'efecte d'evitar la deixadesa de funcions respecte a l'orde de tancament.

Torrent, a tretze de desembre de dos mil set.

SRA. ALCALDESSA PRESIDENTA DE LA CORPORACIÓ LOCAL DE TORRENT.

---------------------------------
Be smarter than spam. See how smart SpamGuard is at giving junk email the boot with the All-new Yahoo! Mail

[Non-text portions of this message have been removed]

__._,_.___
€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€
http://groups.yahoo.com/group/catalonia-europa/
1-Aquest és un grup sobiranista català i federalista europeu, d'esquerres, antipatriarcal i antireligiós. Es una iniciativa espontània, espontaneïsta i deslligada de cap entitat organitzada. Aquest grup no admet continguts: 1-comercials, 2-que facin apologia de la religió o que justifiquin postures diferents de l'ateisme, 3-que atemptin contra els principis ideològics de l'esquerra europea i catalana.
2-ATENCIÓ!!!!: Per a evitar virus i atacs aquest grup NO ACCEPTA missatges
amb arxius adjunts. Si el contingut de l'adjunt que voleu enviar és un
escrit, podeu copiar-lo dins el cos del missatge en format de text.
Altres tipus de documents podeu carregar-los directament dins la web.
Aquest grup TAMPOC no accepta missatges amb format HTML.
3-Si no vols rebre els missatges d'algú en particular, no cal donar-se de baixa del grup, és més fàcil filtrar aquest algú.
4-Els missatges d'aquest grup es pobliquen també al blog:
http://catalunya-lliure-free-europa.blogspot.com
€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€
Recent Activity
Visit Your Group
Yahoo! News

Get it all here

Breaking news to

entertainment news

Real Food Group

Share recipes

and favorite meals

w/ Real Food lovers.

Connect w/Parents

on Yahoo! Groups

Get support and

share information.

.

__,_._,___