dimarts, de desembre 25, 2007

[catalonia-europa] Acusació popular contra els nazis de l'Operación Panzer --- Un faller amenaça un ajuntament patriòtic --- El proterrorista PP justifica la violència ultra del GAV --- Els mossos desarticulen una banda nazi-camella

Foto: "Fúria espanyola a Anvers", aquest quadro mostra el saqueig i destrucció d'Anvers/Antwerp, la ciutat més rica de Flandes, per les hordes hispanopapistes durant Felipe II

----------
Es presenta l'acusació popular contra els nazis de l'Operación Panzer

Aquest matí s'ha presentat a l'Octubre CCC la Plataforma "Acció Popular Contra la Impunitat", que s'ha personat com a acusació popular al sumari de l'operació panzer. Davant el clima de violència ultra i de terrorisme de baixa intensitat que s'està vivint al País Valencià promogut pels elements més radicals de l'extrema dreta i el blaverisme més reaccionari, ACPV, CEAR, Jarit, Ca Revolta, l'Intersindical, Sos Racisme, el Movimiento Contra la Intolerancia, la Federació estatal de Gais i Lesbianes, l'Associació pro-drets humans, l'Ajuntament de Burjassot (amb els vots a favor de tots els grups municipals PSOE, EU, BLOC i PP) i els partits polítics ERPV, BLOC, EUPV i PSPV-PSOE de Silla, s'han adherit a aquesta plataforma per tal d'acabar d'arrel amb la impunitat de l'extrema dreta i el blaverisme.
Redacció

Els principals partits polítics, de manera independent o bé a través dels seus representants en les institucions, junt a les principals organitzacions no governamentals que lluiten diàriament per a protegir els drets de les persones reflexats en la Constitució, s'han unit en la Plataforma "Acció Popular Contra la Impunitat" i s'han personat com acusació popular al sumari obert contra els imputats en la denominada operació panzer, la major acció judicial contra presumptes militants neonazis especialment perillosos que es recorda en la història recent de la democràcia del nostre país.

Es tracta de la causa 5167/2005 del jutjat d'Instrucció 20 de València i que en l'actualitat compta amb 27 imputats.

Durant els darrers dos mesos un equip de persones ha anat unint voluntats i acordant compromisos amb la intenció què aquest cas amb gran rellevància penal no passe desapercebut per a l'opinió pública.

La investigació desenvolupada per la Guàrdia Civil en terres valencianes durant l'any 2005 portà a la detenció inicial de 22 persones, vinculades al denominat Frente Antisistema (F.A.S), i a l' incautament d'armes de guerra i documentació que acrediten -segons la Guàrdia Civil - una clara voluntat d'atemptar contra la integritat física de les persones sols per raons de tipus ideològic, sexual o ètnic. Aquestes motivacions queden acreditades per les proves incautades, com ara fusells, pistoles, bolígrafs-pistola, ganivets, catanes, punys americans, ganivets de caça i material de guerra procedent de l'Exèrcit espanyol, com ara llençagrenades, dos míssils de 25 mm. i armament medieval.

Tot aquest material fou trobat, en gran part, a l'actual seu del partit polític Alianza Nacional en l'Avinguda Tres Creus, 69, de la ciutat de València, considerada la seu del F.A.S. quan es va dur a terme la operació policial. En aquest local fou on el passat mes de Novembre donà la seua conferència l'ex líder del Ku Klux Klan, David Duke, amparat per Juan Manuel Soria, presumptament el líder de l'organització F.A.S. i actual dirigent del partit neonazi Alianza Nacional.

Les acusacions són de moment d'associació il·lícita, tinença i tràfic d'armes, robatori i delictes contra la salut pública. Un altre dels imputats és Pedro Cuevas, autor de la mort del jove nacionalista Guillem Agulló, qui només va complir 4 anys de presó dels 16 als quals fou condemnat pels beneficis d'una reducció penitenciària

----------------------------------------------------------

Des de la Falla Alemania-Bachiller de València amenacen l'Ajuntament d'Ares del Maestrat per haver adoptat el .ct

FALLA ALEMANIA BACHILLER
http://alemaniabachiller.live-sites.com/index.php?option=com_contact&Itemid=3

Aquesta és l'adreça de la falla on pertany l'individu que presuntament va enviar un correu amenaçador al nostre estimat ajuntament d'Ares del Maestrat.

A l'apartat de contactes del seu web li podeu enviar una contestació adequada a les circumstàcies d'aquest enegumen.

----------------

Endavant ajuntament d'Ares!
Resulta que si eres nacionalista valencià, basc, aragonès, català, gallec, ..., eres d'entrada un element perillós. Ja pots tenir profundament arrelat l'ideal democràtic, condemnar la violència, repectar les idees dels altres, fins i tot que les puguen expressar en llibertat, que només vegen en tu un bri d'olor anti-espanyola i anti-capitalista se't tiraran a la jugular, et vetaran els teus mitjans de comunicació i fins i tot si poden et portaran a la presó.
Ara bé, ells poden amenaçar, insultar, agredir, matar, practicar el terrorisme contra les nostres béns i, això no és notícia, no és espanyolisme anti-democràtic, per no dir feixista.
Crec que en un estat de dret és tant punible una bomba posada als jutjats de Bilbo com una altra a la seu del Bloc, d'esquerra republicana o del partit nacionalista basc. Crec que si es pot portar a la presó aquell que crema fotos del Rei, s'hauria de portar també aquell que amenaça la llibertat d'un ajuntament.
La llei, si per damunt de les persones defensa un règim imposat es torna injusta i anti-democràtica.

-------------------------------

El PP dóna cobertura a Expojove a la xenofòbia i violència ultra del GAV
Com tots els anys per Nadal arriba la XXVI fira infantil i juvenil Expojove organitzada per l'Ajuntament de València a la Fira de Mostres, i com cada any l'Ajuntament del Cap-i-casal ha permés que el missatge xenòfob i violent del GAV puga arribar als infants valencians. La corporació que presideix Rita Barberà ha tornat a donar cobertura a elements implicats en casos de violència política i que legitimen el terrorisme de baixa intensitat que pateix l'esquerra i la societat civil al País Valencià per l'extrema dreta blavera més ultra i reaccionària.
Lluís Adell

Una sèrie de persones i organitzacions socials s'han mobilitzat, davant el clima d'assetjament i violència contra entitats i organitzacions culturals i polítiques progressistes i valencianistes i la gravetat de les accions radicals tals com la col·locació de bombes, boicot a actes, insults, amenaces i agressions a persones, estan denunciant que una vegada més, la fira anual Expojove permet a les seues instal·lacions la difusió de missatges que inciten a l'odi i la discriminació per raons d'origen i polítiques, donant un espai al Grup d'Acció Valencianista (GAV), organització d'extrema dreta que ha protagonitzat les darreres setmanes una sèrie d'atacs contra entitats culturals i persones tan greus com l'assalt al Casal Jaume I de Sueca, on van agredir els assistents a un acte i pel qual estan sent investigats.

També els membres del GAV són els autors de les octavetes repartides a Meliana amb la foto i les dades personals de dos professors d'institut als qui assenyalen com indesitjables i conviden a fer-los front.

No és el primer cas de violència d'aquesta organització, alguns membres del GAV han sigut condemnats per assalt i robatori a una seu cultural, amb l'agreujant d'haver-ho fet moguts per la finalitat de causar un perjuí a la seu d'una organització antagonista ideològicament a la seva (com recull la pròpia sentència condemnatòria i ferma) i pel que ja van ser expulsats el 2006 del Consell de la Joventut.

Sorprenentment, aquesta organització sempre ha comptat amb l'ajut de l'Ajuntament, que li atorga cada any un espai a la Fira ExpoJove, permetent la difusió de missatges que es basen en un odi visceral cap a tot allò d'origen català, i un menyspreu sovint violent contra totes aquelles entitats i persones que no acaten les seues tesis polítiques i lingüístiques. Valors,aquests, de dubtosa legalitat i responsabilitat democràtica, i en tot cas poc adequats pels habituals visitants d'Expojove, que en la seua majoria són menors d'edat.

Així ho demostren a la seua pàgina web, on darrere d'un discurs aparentment valencianista, s'amaga l'essència de l'extrema dreta reaccionària anticatalana que aplaudeix els nombrosos atemptats que han patit entitats culturals, llibreries i universitats els darrers anys. Així queda demostrat amb la publicació d'una foto a la seua pàgina webon a l'apartat de "què volem" inserten una imatge d'un atemptat contra la llibreria 3i4, blanc habitual de l'extremisme. A més, la publicació d'aquesta organització, la revista SOM, del mes de desembre de 2003 admet i reivindica tota una sèrie d'atacs i atemptats a persones, entitats, partits polítics i institucions públiques.

El BLOC ja va denunciar l'apologia del terrorisme que es feia a través d'aquestes pàgines. Igualment, el periòdic L'Avanç va desvetllar tota una sèrie d'indicis que assenyalaven aquesta organització com la propulsora d'atemptats d'aquest tipus, pel qual va rebre amenaces.

També la Universitat de València és blanc habitual de les amenaces d'aquesta organització, com l'atac a la seva llibreria o l'ocupació d'una sala de la Facultat de Dret durant la qual fou agredit el propi decà.

Una vegada més es denuncia l'interès dels governants en mantenir el conflicte entre valencians alimentant actituds xenòfobes i feixistes que repercuteixen greument en el desenvolupament democràtic del país. Per altra banda, la catalanofòbia atiada per la dreta utilitza els més joves per difondre aquests valors antidemocràtics i reaccionaris, ocupant espais públics finançats per tots, amb l'aquiescència i aixopluc de l'administració.

Una sèrie d'entitats cíviques, s'estan coordinant per exigir a l'Administració que retire qualsevol tipus de llicència al GAV per muntar la seua parada a Expojove per raons d'higiene democràtica i coherència amb els valors que han de veure exposats allà els més joves, ja que no entenen que es permeta que els més menuts s'empapen d'idees xenòfobes i se'ls incite a la violència, com tampoc que se'ls convide a desatendre l'ortografia que aprenen a les escoles i acaten unes normes ortogràfiques no reconegudes per cap entitat científica. Tot això no pot sinó causar un greu perjudici als xiquets, que veuen una gran contradicció entre allò que se'ls ensenya i allò que es promou des de l' Ajuntament.

+ info:

Fernando Giner (PP) li ofereix col·laboració a un líder de la violència ultra blavera condemnat a 1 any i 3 mesos de presó
Condemna històrica a 3 membres del GAV per assalt i robatori
L'Audiència Provincial ratifica la condemna a presó a 2 ultres
Denuncien que Expojove dóna cobertura a grups ultres
Expo Jove torna a ser l'aparador del blaverisme
La València més carca visita Expojove
Els dirigents de les joventuts blaveres impulsen la violència
El CJV expulsa el GAV i paralitza l'entrada de la PJV
El GAV organitza ràtzies nazis contra professors d'institut de Meliana
El GAV assalta el Casal de Sueca i agredeix els assistents a una xerrada

------------------------------------

Nazis, extorsió i cocaïna.

http://www.levante-emv.com/secciones/noticia.jsp?pRef=3760_10_386558__Sucesos-Desarticulan-banda-Angeles-Infierno-acusada-trafico-drogas-armas-extorsion

Desarticulan la banda ´Ángeles del Infierno´ acusada de tráfico de drogas, armas y extorsión

Los Mossos han desarticulado la rama catalana de la organización internacional de motoristas Hell's Angels -Ángeles del Infierno- acusada de extorsión, robo con violencia, posesión ilícita y tráfico de armas y droga y asociación ilícita, en una operación con ocho detenidos, dos de ellos ya en prisión.
EFE Según han informado hoy los Mossos, la operación, que supuso la detención de la cúpula de los Ángeles del Infierno, ha culminado una operación que ha durado varios meses.

La División de Investigación Criminal de los Mossos d'Esquadra ha seguido a este colectivo durante los últimos seis meses a partir del intento de extorsión hacia una compañía de transportes, a la que pretendían vender un kilogramo de cocaína.

La empresa denunció el robo con violencia e intimidación de una furgoneta, que se realizó para llevar a cabo el cobro de una deuda de droga y, a partir de este momento, se abrió la investigación.

Las detenciones se han precipitado porque este colectivo de motoristas se caracteriza por su territorialidad, es decir, que poseen un tipo de influencia sobre un área determinada.

En este sentido, y como se trata de una organización muy jerarquizada, se provocaron varios conflictos con otros colectivos de motoristas, que tenían que pedir permiso a la organización para situarse en su mismo territorio, lo que ha dado lugar a algunos episodios violentos, como agresiones a otros motociclistas.

Los Mossos d'Esquadra han calificado a este colectivo de muy peligroso y de ideología nazi, y se les han decomisado muchas armas blancas, de fuego y de defensa.

Algunos de los detenidos estaban relacionados con el colectivo de los Centuriones, que fue desarticulado en el año 1996 y que como éste son de ideología de extrema derecha.

El pasado día 18 de diciembre, los Mossos detuvieron a la cúpula directiva de los Ángeles del Infierno: el presidente del grupo, Alejandro G.; el vicepresidente, Marcos D., y el tesorero, Ramon O..Además apresaron a Manuel P., Alvaro L., Marcos Antonio R., Alexis P., y Jorge C., todos ellos miembros del colectivo de nacionalidad española, excepto el penúltimo, que es francés.

La mayoría de los detenidos son vecinos de Barcelona, aunque también hay algún vecino de Tortosa (Tarragona) y Badalona (Barcelona).

Los Mossos entraron en locales y domicilios de los detenidos, la mayoría en Barcelona. Uno de los locales, situado en la calle Fluvià de Barcelona funcionaba como un pub privado y domicilio de uno de los detenidos y tenía vetada la entrada a los que no fuesen miembros del grupo.

El pasado día 20 de diciembre seis de los ocho detenidos pasaron a disposición judicial, dos de ellos han ingresado en prisión y otros cinco están en libertad, con cargos.

Además, hay otra persona que fue detenida por la policía de Bolivia cuando intentaba salir del país en avión en dirección a Barcelona con 4,5 kilogramos de cocaína y que estaba acompañado de un hombre que tenía otro medio kilogramo de la misma sustancia.

La investigación sigue abierta, y los Mossos d'Esquadra han señalado que no se descartan más detenciones en los próximos días, posiblemente de miembros de base del colectivo.

---------------------------------
Looking for a X-Mas gift? Everybody needs a Flickr Pro Account!

[Non-text portions of this message have been removed]

__._,_.___
€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€
http://groups.yahoo.com/group/catalonia-europa/
1-Aquest és un grup sobiranista català i federalista europeu, d'esquerres, antipatriarcal i antireligiós. Es una iniciativa espontània, espontaneïsta i deslligada de cap entitat organitzada. Aquest grup no admet continguts: 1-comercials, 2-que facin apologia de la religió o que justifiquin postures diferents de l'ateisme, 3-que atemptin contra els principis ideològics de l'esquerra europea i catalana.
2-ATENCIÓ!!!!: Per a evitar virus i atacs aquest grup NO ACCEPTA missatges
amb arxius adjunts. Si el contingut de l'adjunt que voleu enviar és un
escrit, podeu copiar-lo dins el cos del missatge en format de text.
Altres tipus de documents podeu carregar-los directament dins la web.
Aquest grup TAMPOC no accepta missatges amb format HTML.
3-Si no vols rebre els missatges d'algú en particular, no cal donar-se de baixa del grup, és més fàcil filtrar aquest algú.
4-Els missatges d'aquest grup es pobliquen també al blog:
http://catalunya-lliure-free-europa.blogspot.com
€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€
Yahoo! News

Odd News

You won't believe

it, but it's true

Best of Y! Groups

Check out the best

of what Yahoo!

Groups has to offer.

Cat Groups

on Yahoo! Groups

discuss everything

related to cats.

.

__,_._,___