diumenge, de gener 06, 2008

[catalonia-europa] Visca la Generositat Catalana!! --- Internacionalisme de Solidaritat amb Catalunya --- Suggereriment per a campanyes --- Els mèdia espanyols intenten amagar que David Meca és català.


La meravellosa solidaritat catalana. Visca la Generositat Catalana!!

Foto: Un dels assassins bakales-espanyoletos de Josep-Maria Isanta, jove independentista de Berga

Després de voltar per fòrums i aguantar els insults anticatalans d´uns quants progrepihos megaguais i "megasolidaris" amb tot el món excepte amb els catalans, ja he tingut una brillant idea per tal de trobar feina a Catalunya.
Com que tinc un accent andalús molt marcat i la pell fosqueta, aniré a Catalunya tot parlant andalús tancat, res de parlar en català. Quan un català em parli, li amollaré "en ahpanió, ke ehtamoh en ehpania!", al temps que li ensenyo la punta d'una navalla. Portaré mocador vermell al cap, amb la bandera americana, i una samarreta que digui "Latin Kings rules".
A continuació em ficaré amb una catalana i donaré una potada al coll a un noiet català que vagi perillosament armat amb globus d´aigua.
Per si algú tenia dubtes de qui sóc, esnifaré pegament durant el judici, mentre els "internacionalistes" megacomunistes insulten els familiars de les víctimes al crit de "feixistes!", "racistes!", "nazis!", per haver-me denunciat. Per acabar, ensenyaré el cul al jutge, com a símbol de la meva rebel.lia contra el poder capitalista.
A la eixida dels jutjats, els "revolucionaris" llençaran ampolles i pedres als Mossos per, finalment, anar a la Plaça de Sant Jaume a manifestar-se davant l´ajuntament per demanar al senyor Clos que em doni feina i un pis subvencionat.
No hi ha res com la solidaritat catalana! Jo, com a mostra del meu agraïment, els escopiré en la cara.

----------------
Milers de Comitès arreu del món de Solidaritat amb Catalunya

L´unica posibilitat que veig, és la d´en Companys: "L´alliberrament de Catalunya va indisociablament unida l´alliberament de les classes populars" traduïda i actualitzada.
Ser capdavanters en totes les causes justes. Buscar aliats no en estats sinó en status, fer-nos simpatics ( ser-ho ) donan un pas endavant.
No hem d´innovar tant. No fou Barcelona la Rosa de Foc?. No som els campions en totes les solidaritats? No procurem per les balenes?.
No tenim una trajectoria humanista de segles ?
No som gent assenyada que fuig de tots els feixismes ?
I gent imaginativa i avantguardista com nosaltres a de confiar la nostra sort a la imposible conversió del senyor Ferrer de Freixenet ?

Progressistes del món uniu-vos, els catalans són en perill !. Els catalans que lluiten per un país lliure i avantguardista !. Els que han redactat una constitució on per primera vegada s´instaura el delme solidari amb el tercer món.
Un milió de persones devant els tancs espanyols han sortit a aturar-los a la principal avinguda de la ciutat,la Diagonal !. Tots amb els catalans !

-------------

Una campanya pràctica (és a dir, que els partits "independentistes" catalans no faran):

(Per a castellanoparlants:)
"Si le hablan catalán, relájese: Seguro que no es ningún atracador ni secta destructiva".

(Per a catalanoparlants:)
"Tenim dret a viure en pau. No hi ha atracs en català. Retorn dels delinqüents al país d'origen".

Òbviament cal entendre que els delinqüents espanyolassos també.
Aquesta mena de propaganda contundent és la que burxa consciències i fa guanyar adeptes a l'independentisme entre la gent corrent anodina que normalment passa de tot, i molt més de l'independentisme.

-------------

Els mèdia espanyols intenten amagar que David Meca és català.

Si fóra un defraudador en dirien "el empresario catalán". Si és una malaltia, és una malaltia catalana, si és un invent, és un "invento español"

Segons el "Manual de estilo" espanyol, si un català triomfa és espanyol i si fracassa o delinqueix passa a ser "catalán". Així han fet amb molts altres, com el cas del Lazarillo de Tormes o de Cervantes

David Meca completa el triple cruce del Estrecho a nado
MADRID (Reuters) - El nadador de larga distancia David Meca logró el sábado cruzar a nado el Estrecho de Gibraltar tres veces seguidas, consiguiendo así un récord del mundo.

(Publicidad)
El nadador español, que según diversas informaciones fue hospitalizado al terminar su gesta, cruzó el Estrecho sin descanso de Tarifa a Ceuta, donde concluyó la travesía con un recibimiento multitudinario.

Meca salió a las 9:00 de la mañana de playa Chica, en la localidad gaditana de Tarifa, y llegó a su destino final en playa de la Ribera a las 22:00 horas, atravesando el foso y las murallas y tras 13 horas nadando.

El deportista hubo de ser subido a la lancha de apoyo por los calambres que sufría, pero luego se empeñó en continuar pese a los consejos de que no siguiese, según recogen diversos medios.

La distancia más corta del estrecho es de 14,4 kilómetros, aunque según la Asociación para el Cruce a Nado del Estrecho de Gibraltar (ACNEG), la mayoría de estas travesías siguen una ruta más larga (de entre 18,5 y 22 kilómetros), más adecuada para su cruce a nado debido a las fuertes corrientes de la zona.

Aunque según indica esta asociación en su página web, la temperatura del agua en invierno ronda los 15 grados centígrados, Meca aseguró sentirse abrigado por los aficionados.

---------------------------------
Looking for a X-Mas gift? Everybody needs a Flickr Pro Account!

[Non-text portions of this message have been removed]

__._,_.___
€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€
http://groups.yahoo.com/group/catalonia-europa/
1-Aquest és un grup sobiranista català i federalista europeu, d'esquerres, antipatriarcal i antireligiós. Es una iniciativa espontània, espontaneïsta i deslligada de cap entitat organitzada. Aquest grup no admet continguts: 1-comercials, 2-que facin apologia de la religió o que justifiquin postures diferents de l'ateisme, 3-que atemptin contra els principis ideològics de l'esquerra europea i catalana.
2-ATENCIÓ!!!!: Per a evitar virus i atacs aquest grup NO ACCEPTA missatges
amb arxius adjunts. Si el contingut de l'adjunt que voleu enviar és un
escrit, podeu copiar-lo dins el cos del missatge en format de text.
Altres tipus de documents podeu carregar-los directament dins la web.
Aquest grup TAMPOC no accepta missatges amb format HTML.
3-Si no vols rebre els missatges d'algú en particular, no cal donar-se de baixa del grup, és més fàcil filtrar aquest algú.
4-Els missatges d'aquest grup es pobliquen també al blog:
http://catalunya-lliure-free-europa.blogspot.com
€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€
Yahoo! News

Odd News

You won't believe

it, but it's true

Best of Y! Groups

Check out the best

of what Yahoo!

Groups has to offer.

Shedding Pounds

on Yahoo! Groups

Read sucess stories

& share your own.

.

__,_._,___