dimarts, de gener 22, 2008

[catalonia-europa] L'Estat racista espanyol no tolera presidents del govern espanyol catalans i imposa treballadors forasters a RENFE als PPCC


Als USA potser prompte tinguen un president negre (Obama)

Quan serà possible que a l'Estat espanyol un president puga ser català o basc?

Franco era gallec
Arias Navarro i Felipe González andalusos
Adolfo Suárez i JM Aznar castellans
Zapatero lleonés...

Des de Maura que no hi ha un president catalanoparlant. I des de Pi i Margall, que només durà uns mesos no hi ha cap president espanyol d'origen principatí

En canvi Montilla, actual president de la Generositat Catalana, és andalús i exerceix d'espanyol en actiu

---------------
"A la orilla de un barranco/ dos negros cantando están:/ ¡Dios mío! ¡Quién fuera blanco.../ aunque fuese catalán!") (Cant de negres i mulatos de Cuba, mentre treballaven sota la dominació espanyola).
(Als colonitzadors, quan venen a "provincias" i assisteixen a una ballada de folklore català) "només els manca el Salakof" (Carles M. i Espinalt, 1920-1993, patriota català fundador de la Psicoestètica).

Molts espanyols d'ofici el sol fet de dir "bon dia" ja els pica, com si no tinguessis tu cap dret i els drets dels colons fossin infinits. És el que els han induït a "sentir", però això tant hi fa quan és prejudici per una raó que és l'objectivitat de la injustícia, la veritat-justícia en sentit gandhià. Llavors hem de donar pas a la Providència i aquesta és la que va fent si hi tenim fe. Quan l'enemic s'enfila irracionalment a la figuera, com més se'n puja més se li veu el cul, i la ficada de pota acaba essent més garrafal: l'embranzinada del seu odi és la seva mateixa caiguda. Sols és qüestió de fermesa i paciència, no res d'acovardir-nos ni de ficar-nos histèrics, aguantar!

"El terrorismo en el País Vasco es una cuestión de orden público, pero el verdadero peligro es el hecho diferencial catalán" (Felipe Gonzalez).

"L'odi nacional és una cosa peculiar. Sempre el trobareu més fort i més violent allà on hi ha el menor nivell cultural" (Johann Wolfgang von Goethe).
"A nosaltres, per contra, si bé no us ofenem, igual que la majoria, sols en sentir-lo, ens teniu oi pel nom; no som mereixedors d'odi, ans és la injustícia rea de càstig". "...ja que els jutges no indaguen si l'acusat ha comès cap tort, sinó que s'escandalitzen pel nom com si fos un crim" (Súplica a favor dels cristians, d'Atenàgores, apologeta cristià del s.II, adreçada als emperadors filòsofs Marc Aureli i Còmode).
"Són gent que es consideren ofesos per l'existència normal del català, la supervivència del qual els repel•leix com una injustícia" (Josep Maria Espinàs, Avui, 9-6-81).
"Així com mantens una persona avall, alguna part de tu ha d'estar-se allà avall, ço vol dir que no pots elevar-te com altrament sí podries" (Marian Anderson).

-----------------------

Per què TOTS els funcionaris de RENFE són forasters i monolingües castellanoparlants?
És que els catalanoparlants no tenim dret a treballar a RENFE?
Com seleccionen el personal de RENFE?
Per què els forasterots de RENFE sempre se'ns adrecen sempre en castellà i no ens parlen en la nostra llengua en la nostra casa?

Per què els nostres partits no obren una investigació sobre aquesta discriminació racista i espanyolista?

---------------------------------
Ask a question on any topic and get answers from real people. Go to Yahoo! Answers.

[Non-text portions of this message have been removed]

__._,_.___
€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€
http://groups.yahoo.com/group/catalonia-europa/
1-Aquest és un grup sobiranista català i federalista europeu, d'esquerres, antipatriarcal i antireligiós. Es una iniciativa espontània, espontaneïsta i deslligada de cap entitat organitzada. Aquest grup no admet continguts: 1-comercials, 2-que facin apologia de la religió o que justifiquin postures diferents de l'ateisme, 3-que atemptin contra els principis ideològics de l'esquerra europea i catalana.
2-ATENCIÓ!!!!: Per a evitar virus i atacs aquest grup NO ACCEPTA missatges
amb arxius adjunts. Si el contingut de l'adjunt que voleu enviar és un
escrit, podeu copiar-lo dins el cos del missatge en format de text.
Altres tipus de documents podeu carregar-los directament dins la web.
Aquest grup TAMPOC no accepta missatges amb format HTML.
3-Si no vols rebre els missatges d'algú en particular, no cal donar-se de baixa del grup, és més fàcil filtrar aquest algú.
4-Els missatges d'aquest grup es pobliquen també al blog:
http://catalunya-lliure-free-europa.blogspot.com
€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€
.

__,_._,___