dimecres, de gener 23, 2008

[catalonia-europa] Boicot al turisme a Espanya

ES RECOMADA DE NO ANAR-HI: ESPANYA, EL PRIMER PAÍS TERRORISTA PER ALS CATALANOPARLANTS
11.11.2007 - 17:23 www.radiocatalunya.ca/editorial/4381

"Castilla ayer dominadora, hoy envuelta en harapos desprecia cuanto ignora"
(Manuel Machado)

Per RAMON SERRA,editor

Des que de jovenet vaig entendre que Catalunya era un país ocupat he tingut molt clar que el problema més important d'Espanya és que es parli català. No dic que no n'hi hagi cap més, però sí que és el principal. Per qüestions professionals he viscut alguns anys a Espanya i pràcticament em coneixo la majoria de capitals de província. Per tant, parlo amb experiència i la conclusió d'ahir,d' avui i de sempre és que no hi ha res a fer, absolutament res. No hem de perdre més temps fent-nos comprendre sinó fent-nos respectar.

Naturalment, captenir-me en aquesta opinió m' ha causat alguns maldecaps. És el preu que s' ha de pagar per ser políticament incorrecte i per creure que només tenim una llengua, una mare i una pàtria. Desgraciadament el temps m' ha donat la raó. Alguns es pensaven que amb la mort de Franco s' obria una nova etapa .Però,ca Manela, les coses han anat cada dia empitjorant fins al punt que hem entrat en un cul de sac sense sortida: o som catalans o som espanyols amb totes les conseqüències. No hi ha mitges tintes.

Recordarem que l'inici de la guerra civil a Espanya va ser propiciat per aquests fets: problemes socials, especialment a Andalusia; el problema de l' agricultura; l' exèrcit d' una gran tradició colpista; l'església i finalment el problema de les nacionalitats,que aleshores en deien "regions". És indiscutible que Espanya ha fet un gran salt en els últims anys en el capítol de drets. N' hi ha prou de recordar que si fa unes poques dècades algú hagués proposat el divorci o el casament homosexual l'haurien penjat com aquell qui diu. Espanya, doncs, ha avançat molt en el capítol de drets ,cal reconèixer-ho, però gens i ni mica en la plurinacionalitat, tot i que en teoria hi hagi autonomies i llengües cooficials.

Santiago Carrillo, un dels pocs polítics espanyols que va donar suport a l'Estatut sorgit del Parlament, diu que a Espanya només no han canviat dues coses: la dreta i l'església.I té tota la raó. Però com a bon espanyol s'oblida del problema de les nacions / nacionalitats, si bé l' espanyola església--seria absurd dir-ne església espanyola, perquè tota la cúria primer és espanyola que catòlica-- i els del PP han atiat el foc d' una nova guerra civil presentant els catalans i sobretot la seva llengua com a culpables de tots els mals .Són uns genocides, uns terroristes que exerceixen el terrorisme legal que té la cobertura de l`Estat i la benedicció de l' església . Contra Catalunya tot s' hi val. Foteu-li aquí que és de Reus!

En aquestes condicions no és estrany que la massa espanyola reaccioni amb virulència contra tot el que faci olor a català. De sempre els catalans hem estat mal vistos a Espanya i l'anticatalanisme és com la borsa que puja o baixa segons el moment, però sempre es manté ens uns mínims.No cal que parlem del boicot als nostres productes, o de la negativa estatal que les empreses catalanes ocupessin llocs de poder en sectors estratègics,etc,etc.

Amb tot la virulència espanyolista ha estat i és especialment agressiva amb la nostra llengua. Si el menyspreu ha estat la seva moneda habitual ara ha arribat a uns límits insospitats,fet que no succeeix en cap altra part del món, potser amb l'excepció de Turquia amb els kurds.Doncs,vaja exemple!

Els catalanoparlants que han viatjat per Espanya ja saben quin pa s' hi dona quan els espanyols senten que parlem la nostra llengua encara que sigui entre nosaltres.I quan dic catalanoparlants em refereixo a tota l' àrea lingüística.Recordem que fa unes setmanes uns menorquins van tenir un incident en un restaurant de Cantàbria. Prou que ells deien "nosotros no somos catalanes,somos menorquines".Doncs,no,per als espanyols el gran odi és la llengua catalana i no la procedència geogràfica de la gent. Ara s' ha estès la " moda" de cridar l'atenció de les persones que parlen en català només entre elles.El president Pujol ens acaba de recordar el cas de dos taxistes de Madrid que van fer baixar els clients per parlar en català.Quim Monzó escrivia fa poc sobre una persona que en un taxi a Sevilla va haver de dir que parlava en italià en un mòbil i no en català per tal de poder continuar el trajecte. A Burgos l' any passat van dir a uns clients que si parlaven en català anirien a
cercar una escopeta. A Toledo un matrimoni va ser escridassat i insultat per la mateixa raó quan anava a comprar un diari .Uns familiars meus els va passar el mateix a un hotel de Granada. Podríem continuar amb mil i un exemples. I això sense olblidar les agressions de la guàrdia civil , policia espanyola, jutges, aparell de l' Estat...

O sigui que ja no podem parlar en català ni entre nosaltres a Espanya .Quan s'arriba a aquesta límits demostra que som en un Estat primari, terrorista i genocida.I encara hi ha gent que els va bé!

D' altra banda, els Estats civilitzats d' un temps ençà acostumen a fer recomanacions per tal que el seus ciutadans no visitin certs països perquè s' exposen a grans perills.A mí m'agradaria que nosaltres tinguèssim un Govern Provisional fins a l' Autodeterminació com té Occitània. Estic segur que una de les seves funcions seria fer una llista de països no recomanables per visitar per culpa sobretot del terrorismel. I, sens dubte, en aquesta llista Espanya ocuparia el primer lloc dels països terroristes amb un gran perill per als catalanoparlants que hi vagin . Com que per desgràcia no tenim aquest Govern jo em veig en la necessitat de dir-vos- ho: per favor, no aneu a Espanya si no és en un cas de necessitat. Espanya és el primer país terrorista per als catalans. O encara en voleu més evidències?

Els catalans tenim fama de viagers i és veritat.En lloc de visitar Espanya on serem agredits pel cap baix psicològicament potser podríem passar uns dies, per exemple, a la Catalunya del Nord que necessita del nostre ajut. Primer solidaritzem-nos amb nosatres mateixos. No fem el joc als nostres enemics,uns terroristes de cap i peus. O és que som un país de mesoquistes? Dels altres països ja se n'ocupen les ONG´s, sempre pendents de tothom menys de nosaltres.

Esteu avisats. Com diem sempre, un dia més amb Espanya un dia menys de vida. Una veritat tan clara com el sol que ens il.lumina.

---------------------------------
Looking for the perfect gift? Give the gift of Flickr!

[Non-text portions of this message have been removed]

__._,_.___
€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€
http://groups.yahoo.com/group/catalonia-europa/
1-Aquest és un grup sobiranista català i federalista europeu, d'esquerres, antipatriarcal i antireligiós. Es una iniciativa espontània, espontaneïsta i deslligada de cap entitat organitzada. Aquest grup no admet continguts: 1-comercials, 2-que facin apologia de la religió o que justifiquin postures diferents de l'ateisme, 3-que atemptin contra els principis ideològics de l'esquerra europea i catalana.
2-ATENCIÓ!!!!: Per a evitar virus i atacs aquest grup NO ACCEPTA missatges
amb arxius adjunts. Si el contingut de l'adjunt que voleu enviar és un
escrit, podeu copiar-lo dins el cos del missatge en format de text.
Altres tipus de documents podeu carregar-los directament dins la web.
Aquest grup TAMPOC no accepta missatges amb format HTML.
3-Si no vols rebre els missatges d'algú en particular, no cal donar-se de baixa del grup, és més fàcil filtrar aquest algú.
4-Els missatges d'aquest grup es pobliquen també al blog:
http://catalunya-lliure-free-europa.blogspot.com
€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€
.

__,_._,___