dilluns, de febrer 04, 2008

[catalonia-europa] T5: "Jaume I llevó la lengua catalana a València i Mallorca" --- Esclata la guerra entre Noves Generacions i el PP valencià? --- El Bloc demana a l’Ajuntament de València que exhibixca el Penó de la Conquesta -- A Camps de Golf no li agrada parlar en públic

T5: "Jaume I llevó la lengua catalana a València i Mallorca"
Us podeu imaginar la rabia dels blaveros quan van sentir al telediari de Telecinco dir això...
és que, clar, te'n vas als llibres d'història i a les enciclopèdies i és el que trobes...
Però clar, les enciclopèdies son catalanistes, Jaume I venia pagat per Pujol, que com "el amo del calabozo" ja estava allà fent la mà al S. XIII.
I clar, aci ja es parlava valencià a l'edat del bronze, molt abans que el llatí. De fet, a Altamira sembla que hi ha uns versos d'un viatjant valencià que passà per allà.
I la repoblació catalana de València és trola, clar. Perque tots els historiadors son catalanistes.
Jo crec que la qüestió és la següent:
--Tot el qui te cultura reconeix la història lligada de valencians i catalans, cosa que per als blaveros, curtets pobrets, ja és ser catalanista.
Per tant, la equació és fàcil:
QUI TE CULTURA = CATALANISTA
(per a ells, clar)
Per a nosaltres, un catalanista és aquell que aprova el projecte dels PPCC.
Qui reconeix la unitat de la llengua i el lligam cultural amb catalunya, és, simplement, una persona amb cultura.

------------------

Esclata la guerra entre Noves Generacions i el PP valencià?

El secretari nacional de de Mobilització de Noves Generacions (NNGG) del Partit Popular, Salvador Pérez, va presentar en el dia d'ahir una denúncia davant el Cos Nacional de Policia en la qual assegura que diferents afiliats de Noves Generacions de València estan rebent "amenaces de mort" per part d'alguns membres del Partit Popular.

"Et vaig a rajar el coll, vas a tenir el que mereixes, sé on vius", són algunes de les "amenaces i insults" que presumptament estarien rebent des de dissabte passat 26 de gener diversos dirigents de la formació juvenil del PP. Diversos membres de l'Executiva de Noves Generacions de València han assegurat a aquest periòdic que aquestes "amenaces de mort" s'expliquen per l'existència d'enormes "diferències d'opinió en el *seno del PP".

"A diferència d'alguns, nosaltres defensem un projecte polític de centre. Som liberals", va declarar en el dia d'ahir un membre de l'Executiva de NNGG de València al Plural. Per la seua banda, en una nota de premsa, Salvador Pérez va emmarcar aquests fets en "la tensió pre-congressual que viu NNGG de València". El dirigent nacional dels joves populars va acusar a "membres de l'entorn de la Secretària General de l'Institut Valencià de la Joventut, Belén Hoyo, protegida pel president provincial del PP, Alfonso *Rus", d'estar darrere de l'ocorregut.

Per a Pérez, "aquest tipus d'actuacions no té cabuda en cap formació política, ni en qualsevol àmbit democràtic" i ha acusat als autors dels fets "d'actuar a l'estil de la màfia siciliana". "Noves Generacions ha de prendre cartes en l'assumpte, ja que no és la primera vegada que actuacions d'aquest tipus ocorren en la formació juvenil valenciana", va subratllar Salvador Pérez. En altre comunicat de premsa, Belén Hoyo ha qualificat d'autentica "barbaritat" les acusacions realitzades per l'Oficina d'Informació de Noves Generacions. Així mateix, Hoyo va considerar que l'eixida "de to" de Pérez no és pròpia del càrrec que ocupa.

http://www2.elplural.com/politica/detail.php?id=17259

------------


El Bloc demana a l'Ajuntament de València que exhibixca el Penó de la Conquesta

Classificat com a: Notícies — ANNA_J.Sorribes @ 7:18 pm
Dissabte es commemora el 800è aniversari del naixement de Jaume I

El Bloc Nacionalista Valencià (BNV) ha demanat a l'Ajuntament de València que expose dissabte, en ocasió del 800è aniversari del naixement de Jaume I, el Penó de la Conquesta, la bandera que va portar el rei en entrar a València. El Penó és a l'Arxiu Històric Municipal, però el consistori no l'exposa al públic. Per això, el Bloc reclama que dissabte siga una jornada de portes obertes. A més, el Bloc vol que l'ajuntament en faça teixir una rèplica i que s'exhibixca als edificis públics en les diades.
La formació nacionalista també proposa que l'ajuntament edite material didàctic per explicar als ciutadans què és el Penó.
Segons diverses fonts, el Penó de la Conquesta també fou la bandera que van hissar els habitants de València per mostrar la seua rendició. Aquesta versió està avalada per un fragment de la crònica de Jaume I, el Llibre dels fets: 'E nos fom en la rambla, entre'l reyal e la torre; e quan vim nostra senyera sus en la torre, descavalgam del caval, e endreçam ves orient, e ploram de nostres uyls e besam la terra, per la mercé que Déus nos havia feyta'.
--------------

A Camps de Golf no li agrada parlar en públic
http://es.youtube.com/watch?v=VNqZwAonr28

---------------------------------


Yahoo! Canada Toolbar : Search from anywhere on the web and bookmark your favourite sites. Download it now!

[Non-text portions of this message have been removed]

__._,_.___
€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€
http://groups.yahoo.com/group/catalonia-europa/
1-Aquest és un grup sobiranista català i federalista europeu, d'esquerres, antipatriarcal i antireligiós. Es una iniciativa espontània, espontaneïsta i deslligada de cap entitat organitzada. Aquest grup no admet continguts: 1-comercials, 2-que facin apologia de la religió o que justifiquin postures diferents de l'ateisme, 3-que atemptin contra els principis ideològics de l'esquerra europea i catalana.
2-ATENCIÓ!!!!: Per a evitar virus i atacs aquest grup NO ACCEPTA missatges
amb arxius adjunts. Si el contingut de l'adjunt que voleu enviar és un
escrit, podeu copiar-lo dins el cos del missatge en format de text.
Altres tipus de documents podeu carregar-los directament dins la web.
Aquest grup TAMPOC no accepta missatges amb format HTML.
3-Si no vols rebre els missatges d'algú en particular, no cal donar-se de baixa del grup, és més fàcil filtrar aquest algú.
4-Els missatges d'aquest grup es pobliquen també al blog:
http://catalunya-lliure-free-europa.blogspot.com
€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€
.

__,_._,___