dijous, de febrer 21, 2008

[catalonia-europa] Amb rastes i de dretes!

Amb rastes i de dretes!Febrer 21st, 2008 by fantassin És impressionant la gent de dretes que aparenta ser d'esquerres! Potser ni ells mateixos saben que ho són! Em trobo una coneguda amb aspecte (rastes i parla incloses) gairebé d'okupa, que treballa de cap del seu departament i que no s'estalvia criticar-me obertament el sindicalisme i mostrar-se a favor dels empresaris.
És una senyal més de que el mon s'acaba???
http://fantassin.blogspot.com/2008/02/amb-rastes-i-de-dretes.html

Posted in General Edit No Comments »

Zero almoines en quatre horesFebrer 21st, 2008 by fantassin He vist, de vegades, furgonetes descarregant captaires en punts estratègics del barri, i m'havia quedat el dubte de quins guanys podien tenir. Si us fixeu, en el cas dels músics del metro les almoines són constants.

Avui ha coincidit que jo havia de treballar tot el dia prop (just en front) d'on s'està una de les captaires (gitana dels Balcans) més característiques que conec, així que m'he dedicat a comptar les vegades que la gent li donava diners i, si podia, fer una estimació de les quantitats.
Entre les 10 i les 14 hores s'ha adreçat a prop d'un miler de vianants, i puc assegurar que cap d'ells li ha donat un cèntim. Es estadísticament increïble ! (suposo que degut a que és una vorera de la Diagonal on la gent va ràpid, en comptes de l'entrada d'alguna església o un lloc més de passeig, com l'entorn de la Plaça de Catalunya, on potser la gent està més predisposat).
Llavors he volgut preguntar-li si no hauria de canviar d'estratègia per a guanyar-se la vida, perquè de segur que ha d'haver alternatives a zero cèntims en 4 hores.
Malauradament, encara que la seva parla era indubtablement indoeuropea, m'ha fet veure que no comprenia res dels quatre mots que sé de romanès, i tampoc jo no l'entenia a ella. I així ha acabat el tema.
http://fantassin-poverty.blogspot.com/2008/02/zero-almoines-en-quatre-hores.html


---------------------------------

¿Con Mascota por primera vez? - Sé un mejor Amigo
Entra en Yahoo! Respuestas.


[Non-text portions of this message have been removed]

__._,_.___
€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€
http://groups.yahoo.com/group/catalonia-europa/
1-Aquest és un grup sobiranista català i federalista europeu, d'esquerres, antipatriarcal i antireligiós. Es una iniciativa espontània, espontaneïsta i deslligada de cap entitat organitzada. Aquest grup no admet continguts: 1-comercials, 2-que facin apologia de la religió o que justifiquin postures diferents de l'ateisme, 3-que atemptin contra els principis ideològics de l'esquerra europea i catalana.
2-ATENCIÓ!!!!: Per a evitar virus i atacs aquest grup NO ACCEPTA missatges
amb arxius adjunts. Si el contingut de l'adjunt que voleu enviar és un
escrit, podeu copiar-lo dins el cos del missatge en format de text.
Altres tipus de documents podeu carregar-los directament dins la web.
Aquest grup TAMPOC no accepta missatges amb format HTML.
3-Si no vols rebre els missatges d'algú en particular, no cal donar-se de baixa del grup, és més fàcil filtrar aquest algú.
4-Els missatges d'aquest grup es pobliquen també al blog:
http://catalunya-lliure-free-europa.blogspot.com
€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€
.

__,_._,___