dimecres, de febrer 13, 2008

[catalonia-europa] Boicot a la Damm, cervesa racista i "coleguilla" de la COPE

http://www.racocatala.cat/noticia/damm-regala-comic-lultradreta-espanyol-cesar-vidal

Damm regala el còmic de l'ultradretà espanyol Cesar Vidal
Dimecres, 13 de febrer de 2008 a les 16:00
Informa:
Societat

L'empresa cervesera DAMM (Grup Damm) regala aquests dies a través de la seva marca de cerveses "Estrella DAMM" el llibre 'La Ezpaña de ZP', un còmic fet per Cesar Vidal, insigne representant de la ultradreta més espanyola i més ultra, director de diversos programes de la Cadena COPE, articulista de La Razón i del digital de Jiménez Losantos "Libertad Digital". El còmic, que ja va ser motiu de polèmica fa setmanes durant la seva presentació, carrega contra el president espanyol Zapatero, i per fer-ho aprofita per embestir contra els nacionalismes no espanyols de l'Estat (entre els que hi inclou ETA), entre els que cita l' "imperialisme català".

De fet per a Cesar Vidal embestir contra els catalans i contra la seva llengua no és cap novetat. Fa molts anys que des de l'emissora dels bisbes espanyols i des de tot arreu on pot es dedica a calumniar -quan no insultar- la llengua i el sentiment català. Ací n'hem parlat alguna vegada, per exemple l'octubre de 2006, quan Cesar Vidal afirmava que "un valencià catalanista és com un jueu admirador de Hitler" des de la Cadena COPE. En Gabriel Bibiloni remarcava des del seu blog (inclou àudio) una altra perla d'un dia qualsevol d'aquest director de programes de la cadena episcopal, on tractava el català de "dialecte que no té el més mínim interès" i qualificava els qui estudien Filologia Catalana d'haver comès un "disbarat".

"El catalán no se imparte en casi ninguna facultad del mundo. Donde se imparte, lo primero que se dice es que es un dialecto del provenzal, que es la pura verdad. Y, además, se dan unas clasecillas y punto. Y, evidentemente, no hay el menor interés, porque es una lengua pequeña que, de hecho, además, ni siquiera es la lengua madre de la mayoría de la gente que vive en Cataluña. ¿Y qué pretenden, que para dar empleo a todos los que han cometido el disparate de estudiar Filología Catalana, en vez de Filología Germánica, Hispánica o Inglesa, que los gaditanos aprendan catalán?" (*)

Com ja hem dit aquesta mena de declaracions són les habituals de Vidal, en el context d'una criminalització i atac constant a tot allò que faci olor de català -entre d'altres objectius dels seus atacs i les seves dèries d'ultradreta espanyola-. És per tot això que sorprèn i molt que una empresa catalana com Estrella DAMM s'hagi embarcat en el "patrocini" d'un personatge així, amb un còmic que presenten com a "la veritable cara de l'Espanya de Zapatero, escrita des del cinisme i l'humor".

Citem a continuació com presenta el grup DAMM exactament César Vidal: "Any 2004. El PSOE, contra tot pronòstic, guanya les eleccions generals gràcies a l'atemptat del 11-M. A partir d'aquest moment comença l'estratègia de ZP per a acabar amb Espanya: pactar amb els nacionalistes, inclosos els terroristes d'ETA; aliar-se amb les dictadures del Tercer Món; dividir la societat espanyola entorn a la guerra civil; acceptar la dictadura d'allò que és políticament correcte amb lleis com la de les parelles homosexuals i adoctrinar la societat contra l'imperialisme ianqui. Així ens presenta Cesar Vidal "La Ezpaña de ZP", un còmic satíric i cínic que va contra Zapatero i la seva política actual".

(*) Nota: s'ha deixat en castellà per mostrar les expressions originals i genuïnes de Cesar Vidal. Podeu obtenir-ne la versió catalana emprant Internostrum.

Notícies relacionades:
La Cadena COPE diu que un valencià catalanista és com un jueu admirador de Hitler (Dimarts, 24 d'octubre de 2006 a les 22:00)

--------------------------

http://wave.prohosting.com/~fortesa/index.htm

---------------------------------
Looking for the perfect gift? Give the gift of Flickr!

[Non-text portions of this message have been removed]

__._,_.___
€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€
http://groups.yahoo.com/group/catalonia-europa/
1-Aquest és un grup sobiranista català i federalista europeu, d'esquerres, antipatriarcal i antireligiós. Es una iniciativa espontània, espontaneïsta i deslligada de cap entitat organitzada. Aquest grup no admet continguts: 1-comercials, 2-que facin apologia de la religió o que justifiquin postures diferents de l'ateisme, 3-que atemptin contra els principis ideològics de l'esquerra europea i catalana.
2-ATENCIÓ!!!!: Per a evitar virus i atacs aquest grup NO ACCEPTA missatges
amb arxius adjunts. Si el contingut de l'adjunt que voleu enviar és un
escrit, podeu copiar-lo dins el cos del missatge en format de text.
Altres tipus de documents podeu carregar-los directament dins la web.
Aquest grup TAMPOC no accepta missatges amb format HTML.
3-Si no vols rebre els missatges d'algú en particular, no cal donar-se de baixa del grup, és més fàcil filtrar aquest algú.
4-Els missatges d'aquest grup es pobliquen també al blog:
http://catalunya-lliure-free-europa.blogspot.com/
€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€
.

__,_._,___