dimecres, de març 26, 2008

RE: [catalonia-europa] La muntanya russa | Carta oberta al Secretariat Nacional de la CUP

Alguns pensaments i consideracions, presos d'ací i d'allà, sobre el descentrament, marginalisme i manca de rigor de l'Esquerra Independentista Catalana i afins

El catalanam, dissortadament som d'una frivolitat monstruosa i és impossible que per aquest camí puguem ser mai independents, perquè estem totalment descentrats i el nostre únic deure, sembla, és ser folklòrics i superficials (el segon no l'ha descobert mai cap catalanet progre).

Mis piercings, mis tatuajes, mis pins, mis grupos de música prefes y mis peinados: y ya soy antifa y antiglobi!! (Gent innòcua per al sistema, per molts crits que peguen en manifes)

LLIR ENTRE CARDS
Els joves rebels d'ara
Salvador Sostres
Cada vegada assisteixo amb més tristesa a la pobresa intel·lectual de l'ideari dels joves rebels d'ara. És d'una vulgaritat absoluta: en les lectures, escasses i absurdes, en la mediocritat dels mites, en el lèxic cada vegada més limitat i imprecís, en l'estandardització dels rituals de seducció i de les pròpies experiències amoroses, en la renúncia als afanys i a les ambicions, en la substitució de l'orgull per l'egocentrisme i la vanitat, en l'abolició de la idea de l'honor i del valor que cal per defensar-la. La militància política no prové de cap convicció sinó de la causa que a cada moment està de moda, i és entendridor veure com els més rabiosos antisistema modulen la seva ira segons el que a cada moment posen de moda els opinadors que surten per la tele i els macroconcerts contra la gana o contra la guerra: és a dir, el sistema. El sistema és com Amèrica: i si Amèrica és tan fantàstica que s'ha sabut inventar fins i tot l'antiamericanisme (Chomsky), el sistema és tan
poderós i sistemàtic que s'ha sabut inventar l'antisistema, i ha creat programes de televisió, polseres, marques de cervesa, adhesius per portar al cotxe, cantants peluts i tota mena d'icones, símbols i gadgets perquè mentre es creuen que són herois, tots aquests pobres idiotes passin per l'adreçador i per caixa, que és del que es tracta. El sistema ha aconseguit convertir un possible moviment en una ridícula postura: la fragilitat ideològica de la cosa és veritat que hi ha contribuït decisivament, però quan Armani va obrir el foc dels texans estripats a 200 euros es va fer d'or i va definir l'espai moral d'una adolescència que es va creure revolucionària posant-se'ls. I els grans, fent veure que s'escandalitzaven, van reduir la revolució a uns texans estripats i pagats a un dels dissenyadors que més ha fet per l'ordre i per la higiene. A l'Espàrtac, per guanyar-lo, el vam haver de penjar. Amb vosaltres n'hi ha hagut prou amb una piruleta, uns pantalons amb tara i unes
quantes detencions a les Festes de Gràcia.

Els qui diuen que cal posar peus a terra són els qui saben com funcionen les coses i que amb birres i concerts i porros no serem lliures, sinó amb treball seriós i ben fet.
Si vols xalar, vés i xala, però no digues que fas la revolució, perquè és simple mentida.
Pots dir-ne somni, però només és una parida.
Un ideal està bé, però necessita plans realistes, no estar sempre pensant en les musaranyes.
Però no voleu treballar i per això vos excuseu de manera barata parlant de "somiar". Sí: somiar rotllos a veure si plouen, aneu obrint la boca, badocs!

Però, de desficaciats perillosos, dissortadament els extremismes en van plens, tanmateix quasi sempre acaben mal: o acaben de dictadors i dictadorets, o de burgesos desvagats, o del PPSOE o de drogates
Personalitats egòlatres, per a les quals la lògica i els fets són irrellevants davant el deliri hiperideologitzat

Totes les sectes (de la ideologia que siga) es basen en l'autobombo il·limitat al líder (que adquireix una aura d'infal·libilitat) o a l'organització (que és presentada com a "imparable" i il·limitada) i en les promeses somiarotllos que lligarem els gossos amb llonganisses
Quan són joves i no han vist més casos prèviament, és molt fàcil menjar-los el coco, per això entre el jovent sempre abunden els extremismes forasenyats. Són modes superficials que van caient a mesura que els joves entren en contacte en la realitat i més quan han de treballar i guanyar-se la vida i mantenir una família, aleshores només valen els fets i no les parides megalòmanes

apunta'm també a mi amb tinta roja per a la teua llista negra, així, quan agafeu les armes com el Xè, i feu la vostra gloriosa Revolució, que pugueu vindre a assassinar-nos pel bé de la Dictadura de Partit.
Vinga, feu la llisteta. Us hi ajudaré:
LLISTA DE "DESAFECTOS", ROÏNS DE LA PEL•LÍCULA I SOSPITOSOS:
ERC.
CiU, BNV i la burgesia.
Els cristians.
Els no-esquerrans.
Els qui porten corbata.
Els qui escriuen citacions (els frases).
Els qui se'n riuen dels progres.
Els qui se'n riuen de les pardalades extremistes.
Els qui critiquen la Revolució "Pendiente".
Els qui diuen que Israel té dret a existir.
Els qui lligen Història i diuen que fer política sense veure com funciona la Història és delirar.
Els qui raonen fora dels dogmes del Políticament Correcte.
Els qui ens porten la contrària als dictadors.
Els qui abans de voler salvar el món sencer volen salvar una miqueta sa pròpia casa.
Els qui pensen.
(Continuarà...)

Sobre l'autodestrucció de l'esquerra i del nacionalisme
Visca el Front Judaic d'Alliberament
Mora el Front d'Alliberament de Judea

Quins són els nostres enemics:
Els romans: Però abans que els romans
Els del Front d'Alliberament de Judea
i sobretot els de l'Exercit Popular de Judea

És molt trist que per a conèixer l'estratègia i funcionament de moviments d'alliberament d'arreu del món s'hagen de llegir assajos raonats, articles en profunditat, etc.
Marketing i Estratègia: Llibres pràctics sobre estratègies: http://www.clubpositivo.com/cp.1/libros.htm
http://www.personal.able.es/cm.perez/
Sobre publicitat i propaganda: http://www.generacionxxi.com/vallejo.htm
Citacions de líders: http://www.brainyquote.com/quotes/quotes/m/mohandasga150709.html
Estratègia i tàctica en Mao: http://www.tegwork.com.ar/arte.htm
Frases patriòtiques: http://www.somiserem.org/frases.htm
politicalmilitary_theorists • Political and Military Theorists: http://groups.yahoo.com/group/politicalmilitary_theorists/
i per a conèixer el funcionament de la nostra esquerra el més adient siga veure "La Vida de Brian". No sóm un poble, ni una tribu, sols una banda d'impresentables.
He arreplegat informació durant anys. Per què? Perquè la informació fa diferenciar la realitat de la ideologia i evita mals majors.
Per a parlar cal estar informat. I informació és també poder i objectivitat.
Es una defensa contra la manipulació i les insídies però també contra la injustícia revestida de "causes nobles" (cosa dissortadament molt corrent al món).

"Per trobar adeptes, un sistema utòpic ha de partir de premisses simples i elementals. D'ací tots aquests prejudicis que, malgrat tot, encarnen poderoses forces morals: que el mal pugui ser definitivament vençut, que la salvació depèn del triomf de certa religió per damunt les altres, que la pobresa pot ser foragitada del món, que la felicitat de tothom arribarà quan la tècnica hagi conquerit la terra o quan la idea liberal, democràtica, comunista o feixista haurà dominat les altres" (Hermann Alexander von Keyserling, 1880-1942 ó 1946, filòsof i científic alemany).
"Qui es compromet a guiar homes mai no ha de perdre de vista el fet que són mones delictives.... La follia de la revolució consistia a aspirar a establir la virtut a la terra. Quan volem fer homes, bons i assenyats, alliberats, moderats, generosos, inevitablement acabem desitjant d'assassinar-los en massa"
(Anatole France [Jacques Anatole François Thibault], 1844-1924, narrador, poeta, crític i assagista escèptic francès).

Amb política sols és impossible canviar la realitat política, calen canvis de mentalitat, d'actitud, en el poble. Tots els grans líders que lluitaven honestament per un poble oprimit (Gandhi, King, Malcolm X, etc., fins i tot els més famosos líders comunistes com Lenin, Mao, etc.) proposaven en primer lloc canvis espirituals, de mentalitat.
Sense això la política degenera inevitablement en sectarisme i politiqueria de picabaralla.
Entre allò horrible –dretes espanyoles- i allò impossible -utopies inconcretes i desgavellades- sempre triomfarà l'horrible.

Per què hi ha tants grupuscles d'esquerra independentista i no s'uneixen?: Endavant, Maulets, CAJEI, CUP, Estat Català, PSAN... La gent s'arma un cacau mental... Si tots dieu pràcticament el mateix, quins són eixos personalismes que fan impossible una Batasuna catalana? A Batasuna la tenen il·legalitzada, a vosaltres no. Per què no aprofiteu per a unir-vos i traure regidors? O és que no us il·legalitzen justament perquè no sou perillosos i no els "furteu" espai electoral?

Protesta silenciosa: Em sembla una iniciativa fantàstica i eficaç de cara al poble treballador.
La gent corrent quan sent crits i slogans grandiloqüents i estratosfèrics s'espanta i s'inhibeix, com és comprensible en gent que pateix sobredosi diària de la Pantoja i del Gran Hermano.
Però les protestes silencioses no deixen d'impressionar per la contundència d'una actitud digna, ferma i seriosa. Perquè és millor ser digne que graciós, i millor fer-se comprendre que bramar coses avui incomprensibles per al poble al qual ens dirigim i que és, en definitiva, el subjecte del canvi social.
Perquè això ho havíem de tenir molt clar: és el poble treballador qui ha de decidir els canvis socials i polítics, amb mobilitzacions i també a les urnes, i no sols unes "avantguardes" sovint massa desconnectades d'aquest poble.
Unes bones avantguardes polítiques pel canvi han d'anar un pas per davant, no a cinquanta com ara solen anar.

"La maniobra d'integració autonomista de l'independentisme porta aparellada, com a segona resultant, l'intent de marginació dels no integrats, els quals, en no sotmetre's al joc electoralista convencional, són condemnats a una política d'estigmatització i d'aïllament social. En aquesta situació, hi ha el perill que l'independentisme es nodreixi de gent més preocupada per les seves pròpies marginacions i frustracions que pels problemes reals del poble català i per la lluita independentista catalana. Així veiem, de vegades, que sota la capa d'un 'independentisme radical' s'aixopluga gent desqueferada, problemàtica i vocacionalment sense ofici, que fa bandera, potser sense saber-ho, del vell eslògan classista 'fruir sense produir' . Aquest independentisme es caracteritza per fer seguidisme de lluites esquerranistes d'arreu, com més lluny millor, enmirallant-se en aquestes i defugint i criticant la lluita patriòtica catalana, a la qual fan un magre favor, en tant que la
seva pròpia imatge ha estat aprofitada, sovint, per desprestigiar l'independentisme...." (Josep Guia. 'Sense integració autonomista ni marginació social'. "Lluita", 4·2001).

Hi ha gent que tatxa alegrement de "nazi" tot allò que no és d'extrema esquerra.
A Madrid, els qui controlen l'Estat saben molt bé que totes les independències europees han estat dirigides per les burgesies i les esglésies nacionals amb el vistiplau de Washington.
Per tant, la tàctica de l'Estat espanyol amb els seus infiltrats és:
-Dividir la societat catalana tant socialment com ideològicament, de manera que la divisió impidesca un front comú per la llibertat.
-Calumniar els qui no es creuen les Xauxes "comunistes" per a consum de jovenets.
-Promoure l'antiamericanisme, la israelofòbia i l'anticristianisme.
-Promoure el tercermundisme i el filoislamisme.
-Promoure sense matisos ni realisme la immigració descontrolada que no siam capaços d'integrar nacionalment com a catalans, i que provoque pobresa, marginació i descohesió social, descontent i, de rebot, racisme-feixisme.
-Atemorir a la burgesia i l'església amb revoltes, anticlericalismes radicals, desordres, etc. a fi que no tinguin més remei que anar a Madrid a almoinar més policia, ja que a casa no en tenen prou.

Els de l´EIR estan fora de lloc. Quan troben un que diu que és fill d´andalusos i que està en contra de la immigració, es queden fora de lloc, perquè pensen que tots els immigrants/fills d´immigrants hem d´estar a favor de la immigració, i no se n´adonen que som precisament nosaltres els qui competim per la feina amb els nous immigrants.
Com que són gent de la cultureta teòrica, però mai no parlen amb immigrants andalusos, doncs no saben com pensen els andalusos o els marroquins amb papers. Estan descentrats, no saben com respondre.
Els passa com quan troben un integrista islàmic que pega a les dones, i no saben si atacar-lo o no, car en els seus aturats cervells no copsen que ésser musulmà és tot el contrari a ésser anarcohippie.
Aquests de l´EIR estan fora de temps, són com masovers del segle XV amb un reproductor de DVD. Són més de poble que les margarides i tenen unes idees totalment esquemàtiques, a base de prejudicis d'un futur que ja s'extingí, pel cap baix, fa 20 anys. Han heretat els tòpics de la guerra del Vietnam (punt àlgid de la contestació jovenil esquerrana) i ja no han tornat en si.
Per què els catalans som tan esclaus? Per la senzilla raó de que anem a la extinció final. Catalunya existirà, però serà un país dominat pels immigrants i els seus fills, i els catalans autòctons restaran a la reserva índia. Com als USA.
Els jueus, malgrat voltar tant món, encara van tenir 6 milions de morts. Calcula tu l'esforç que haurien de fer aquests i d'altres catalanets que s'autoqualifiquen temeràriament d'independentistes per superar la inutilitat i estupidesa congènites i poder sobreviure. Per tant, d'excusa, no en tenim, si "ens extingeixen". Serà perquè és la justa paga a la nostra droperia i hedonisme mesell i indigne.


"Yhorhel ..." <yorom_at@hotmail.com> wrote:

To: lamuntanyarussa@gmail.comFrom: lamuntanyarussa@gmail.comDate: Sat, 15 Mar 2008 23:16:25 +0100Subject: [catalonia-europa] La muntanya russa Carta oberta al Secretariat Nacional de la CUP

Nova entrada a HYPERLINK "http://perefontanals.blogspot.com/"La muntanyarussa:HYPERLINK"http://perefontanals.blogspot.com/2008/03/carta-oberta-al-secretariat-nacional-de.html"Carta oberta al Secretariat Nacional de la CUPLes darreres eleccions espanyoles han evidenciat el cansament idescontentament del poble català amb unes formacions més entregades a lamaniobra política per mantenir els càrrecs i l'estructura que a prestar-seal servei del poble. Esquerra i Iniciativa es presenten només una setmanadesprés de les eleccions a severs conflictes interns i desorientació al'hora de prendre mesures externes tant a nivell de visualització de canvisd'estratègia com d'elaboració de polítiques independents. Per molt quedurant aquests primers dies s'ha tractat la bipolarització entre els dosprincipals partits de l'estat per a justificar uns resultats escandalosamentdecebedors bona part de l'electorat que s'ha abstingut o ha votat en blanc onul són antics votants independentistes
avorrits de pactes, actitudsmeselles i submissió.Els anys de feina municipal de la vostra formació... (HYPERLINK"http://perefontanals.blogspot.com/2008/03/carta-oberta-al-secretariat-nacional-de.html"segueix llegint)Si vols deixar de rebre actualitzacions de La muntanya russa, torna aquestmissatge sense cap comentari.- HYPERLINK "mailto:lamuntanyarussa@gmail.com"lamuntanyarussa@gmail.com -2008No virus found in this outgoing message.Checked by AVG. Version: 7.5.519 / Virus Database: 269.21.7/1330 - Release Date: 15/03/200814:36[Non-text portions of this message have been removed]

__________________________________________________________
MSN Video.
http://video.msn.com/?mkt=es-es

[Non-text portions of this message have been removed]

------------------------------------

€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€
http://groups.yahoo.com/group/catalonia-europa/
1-Aquest és un grup sobiranista català i federalista europeu, d'esquerres, antipatriarcal i antireligiós. Es una iniciativa espontània, espontaneïsta i deslligada de cap entitat organitzada. Aquest grup no admet continguts: 1-comercials, 2-que facin apologia de la religió o que justifiquin postures diferents de l'ateisme, 3-que atemptin contra els principis ideològics de l'esquerra europea i catalana.
2-ATENCIÓ!!!!: Per a evitar virus i atacs aquest grup NO ACCEPTA missatges
amb arxius adjunts. Si el contingut de l'adjunt que voleu enviar és un
escrit, podeu copiar-lo dins el cos del missatge en format de text.
Altres tipus de documents podeu carregar-los directament dins la web.
Aquest grup TAMPOC no accepta missatges amb format HTML.
3-Si no vols rebre els missatges d'algú en particular, no cal donar-se de baixa del grup, és més fàcil filtrar aquest algú.
4-El terme "Catalunya" s'hi usa seguint el criteri de Josep Guia al seu llibre "Es molt senzill digueu-li Catalunya": http://www.psan.net/llibres/digueu-li/digueu-li.pdf
5-Els missatges d'aquest grup són reenviats automàticament i es pobliquen al blog:
http://catalunya-lliure-free-europa.blogspot.com
€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€
Yahoo! Groups Links

Bons preus i bona qualitat: http://www.adocse.com/

---------------------------------
All new Yahoo! Mail - Get a sneak peak at messages with a handy reading pane.

[Non-text portions of this message have been removed]

__._,_.___
€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€
http://groups.yahoo.com/group/catalonia-europa/
1-Aquest és un grup sobiranista català i federalista europeu, d'esquerres, antipatriarcal i antireligiós. Es una iniciativa espontània, espontaneïsta i deslligada de cap entitat organitzada. Aquest grup no admet continguts: 1-comercials, 2-que facin apologia de la religió o que justifiquin postures diferents de l'ateisme, 3-que atemptin contra els principis ideològics de l'esquerra europea i catalana.
2-ATENCIÓ!!!!: Per a evitar virus i atacs aquest grup NO ACCEPTA missatges
amb arxius adjunts. Si el contingut de l'adjunt que voleu enviar és un
escrit, podeu copiar-lo dins el cos del missatge en format de text.
Altres tipus de documents podeu carregar-los directament dins la web.
Aquest grup TAMPOC no accepta missatges amb format HTML.
3-Si no vols rebre els missatges d'algú en particular, no cal donar-se de baixa del grup, és més fàcil filtrar aquest algú.
4-El terme "Catalunya" s'hi usa seguint el criteri de Josep Guia al seu llibre "Es molt senzill digueu-li Catalunya": http://www.psan.net/llibres/digueu-li/digueu-li.pdf
5-Els missatges d'aquest grup són reenviats automàticament i es pobliquen al blog:
http://catalunya-lliure-free-europa.blogspot.com
€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€
.

__,_._,___