dijous, de març 27, 2008

[catalonia-europa] He rebut un S.O.S. TIBET!! --- 33 i 35

He rebut un S.O.S. TIBET!!
I jo crido:
S.O.S. CATALUNYA.!!
Jo vaig col-laborar el 1989 (3 anys abans de les Olimpíades) en un Seminari obert a tot el món que es deia "SERÀ L´ANY 1992 L´ANY DE LA INDEPENDÈNCIA DE CATALUNYA?" al Hotel Balmoral de Barcelona.
Erem 48 ponents.Va durar 2 dies.Varem convidar a tota la Premsa i autoritats.Es va editar un llibre on s´exposaven tots els motius pels quals necessitem la Independència igual que els tibetans.Exactament els mateixos motius que els tibetans.
El boicot de tots els que ara signen aquest manifest pro-llibertat dels tibetans va ser total.
LA CARIDAD EMPIEZA POR UNA MISMO diuen els nostres veïns.
La lluita és molt dura...sobretot quan hom no té clar els mitjans, les maneres, el rerefons, la història, la política....

------------------------

Viva los 35!
Euskadi euskalduna
Sahara sahariano
Venezuela venezolana
Andalucia andaluza
Vietnam vietnamita, fuera yankis
iraq iraquí

Pero Catalunya catalana NO!!!
Catalunya la queremos española
35!

-------

Sobre els "35"
Si els 33 són "nazis-racistes-fatxes, etc. etc." -com pretenen els colonitzats malalts d'autoodi i els infiltrats espanyols- per voler ser catalans en la pròpia terra i/o per utilitzar la numerologia, tècnica que no van inventar per a res els nazis (com sembla que pensen els analfabets políticament correctes) sinó que ve de milers d'anys abans (en grec i en llatí els nombres es representaven per lletres)

Aleshores...Tots els skin són fatxes? És que no hi ha també redskins?

Per què alguns espanyolarros són tan capquadrats i volen de seguida ficar els catalans en el mateix sac que els fatxes?

Es tracta d'una tècnica molt practicada pel PP i pels seus semblants infiltrats en fòrums nacionalistes d'esquerres i semblants. Fixeu-vos per ex. el que solen dir els esbirrets del PP: "Miguel Ángel Rodríguez compara la investigación con células madre con experimentos de los nazis". Per a aquests, igual que per als afavats políticament correctes, qualsevol referència a temes genètics ja és "nazi". L'ABC diu el mateix, per ex., quan algun basc diu que són un poble i que fins i tot tenen un codi genètic particular. Simplement es tracta de debats científics que els manipuladors peperos i els acomplexats (i rucs espantadissos) esquerrans en fan un debat suposadament "de nazis" o "de temes nazis". Surrealista, però per a manipular sembla que tot val.

Una de les mentides preferides de l'espanyolisme i dels seus esbirros catalanets (=botiflers de dretes i d'esquerres)
LA SUPOSADA EXISTÈNCIA DE "FEIXISTES CATALANISTES" (PER EMMASCARAR LA REALITAT: QUE SOLS HI HA FEIXISTES ESPANYOLS. I NO POCS!)

-----------------

Els blavers i els lerrouxistes diuen el mateix (es tracta d'accions coordinades de l'enemic des de distints angles per la rereguarda, en el primer cas des dels indígenes, en el segon des del progressisme): la culpa és d'un suposat "nazisme català" que ningú no ha vist mai enlloc.
Però tant se val, se l'inventen, repeteixen la calúmnia i com sempre hi ha despistats, covards, cretins, etc... sempre hi ha un públic per a aquesta manipulació. Un públic a més que, embegut de catalanofòbia i autoodi, és rabiós i bramador...D'aquesta mena de xusma es nodreix el blaverisme.
I és que molta gent és així: ataca el dèbil, el minoritari, escadusser encara que no tinga cap culpa perquè no tenen ous de plantar cara al filldeputa que té darrere l'Exèrcit, la policia, els jutges, els mass media, etc..., que sol tindre la paella pel mànec i els pot fer bua.
http://www.ucm.es/info/eurotheo/arkauth/7.htm
http://snow.prohosting.com/%7Eweexist/Aix%ED_s%F3n_ells_els_espanyols.html
http://es.geocities.com/docu_asacamt/sindr_mia_jlgrr/

-----------

33=CC
És a dir, Catalunya Catalana.
Lògic, no?
Igual que Euskalherria euskaldun o Sahara per als saharians o Bretanya bretona.
O és que els qui diuen que 33 és de nazis voldrien una Catalunya swahili o castellana o esquimal? Potser castellana sí. O qui sap si islàmica.
Tan acomplexats ens volen, aquests que tan gratuïtament titllen els 33 de nazis?
Si no som catalans a Catalunya, on ho serem? Al Congo?
Hi ha gent malalta d'autoodi i que perversament calumnia els qui fan política amb un mínim de lògica i dignitat perquè ells, la dignitat i la lògica no la coneixen.
33 no és racisme ni feixisme.
33 és simple i lògic patriotisme indígena.

"En el moment en què un home reclama el dret de controlar la voluntat d'un altre home per la força física, ell és, anímicament un negrer" (Henry C. Wright).
"La nostra vida no és tan amatent que ens inciti a estimar el món: llibertats? drets humans?, mots! vots insolvents!
En el cel obert veim com volen coloms;
en l'erma terra nostrada, indolent,
el nadiu presenta la unglada del voltor" (Antoni Rovira i Virgili).

----------

QUÈ VOL DIR 33?

Molt senzill! Ja fa uns anys es va començar a fer servir el símbol 33 com a substitut de Catalunya Catalana, Catalunya Catalana = CC = 33, C és doncs la tercera lletra de l'alfabet i serveix com a logo d'una ideologia.

Quina ideologia? Es pot ser independentista, nacionalista o regionalista, però els que lluitem per una Catalunya Catalana volem un país, Catalunya, els Països Catalans, plenament normalitzats i això significa una nació lliure, independent, reunificada i on es visqui plenament en català.

No volem la independència tant sols per gestionar els nostres impostos i inversions, ni per poder repartir el pastís del poder entre els polítics de casa nostra, volem la independència com eina per poder catalanitzar plenament la nostra nació, on el català com a llengua i cultura sigui l'eix vertebrador de les diferents comunitats que s'hagin anat establint des de la formació de la nostra nació.

No volem una Catalunya acultural, mal anomenada multicultural, volem una Catalunya Catalana on el dret a viure en el nostre món, el català, sigui norma i costum.

Som racistes? Aquesta és una de les crítiques més habituals que es fa al moviment per una Catalunya Catalana (33). NO som racistes per la senzilla raó que els catalans NO som una raça, som un poble, una nació, i els nostres trets diferencials no inclouen la raça. Qualsevol persona provingui d'on provingui pot esdevenir català si s'integra al nostre món cultural i lingüístic. Però cal una política d'immigració per evitar immigracions massives que comporten la formació de ghettos on la integració és pràcticament impossible.

Som feixistes? NO, i justament el nacionalisme que defensem és el més democràtic dels existents car rebutgem les ideologies totalitàries, tant el feixisme com els seus companys de viatge, el comunisme i el nazisme. Volem la llibertat de Catalunya però també la llibertat dels catalans i cap ideologia totalitària pot prendre'ns el nostre anhel de llibertat.

Tot resumint, 33 vol dir catalanitat i llibertat. 33 = Catalunya Catalana

----

El canal 33 ¿canal "feixista"? (hehehe....)

El canal 33, utilitza una pintada de UNC que hi apareix un 33, el podeu trobar en els anuncis, ja fa una temporada que fan servir aquest número de llocs quotidians per il.lustar els diferents programes del nostre canal cultural.

Els qui ens calumnien de nazis per usar aquest nombre (33), hauran de concloure doncs que també el segon canal català és sospitós. Així que ja poden anar la llista per a la pròpia Inquisició particular, i seguir dividint els catalans mentre que els nazis de debò, que són espanyols, ens canibalitzen.
Enhorabona, a aquests divisionistes que treballen gratis per als ocupants.

Tv3 = (Hauria de ser) televisió de CATALUNYA
Canal33 = Cultura CATALANA
33 = CATALUNYA CATALANA

----------

La subtil invasió feixista (perquè te'n refiïs!!).

A l'Hostal de Vora Mar, vaig conèixer un feixista desconcertant, que no s'assemblava en cap aspecte a la idea que jo tenia formada d'aquesta mena de gent d'extrema dreta.
A l'hora de sopar, va asseure's a la meva taula, després de demanar-me permís. Em va cridar l'atenció el fet que no tenia duia el cap rapat ni l'aire marcial. Al contrari: en qüestió de cabells tirava a pelut i un cert aire despreocupat. Tampoc no duia botes ni li vaig sentir parlar espanyol. A mi, la veritat, em feia trontollar els partits presos.
D'altra banda, parlava el català com qualsevol de nosaltres, sense ni l'ombra de cap accent foraster o to militaresc. Això no era tan estrany, si es considera que aquesta gent s'infiltra, ensinistrats per la CIA.
Es curiós de constatar que, el toc estrany a la nostra inesperada proximitat, l'hi posava jo, condicionant tota la meva actuació -gestos, paraules, entrades de conversa, mirades de reüll- al fet concret que el meu interlocutor era un feixista dels famosos 33. Ell, en canvi, estava fresc com una rosa.
Jo creia que aquell home devia ésser buròcrata, militar o potser un maníac per les guerres. l'ordre i les Dictadures. Qui sap si del CESID...Vaig provar tots aquells temes i ell els apartà amb un ample moviment del braç.
«Venc estampes d'Olot, jo», digué. «Encara hi ha mercat?», vaig preguntar-li. I em va dir que sí, que anava de baixa però que ell es defensava. Feia la zona sud de la Península, i va afirmar que, així que tenia un descans o venien dues festes seguides, cap a casa falta gent...
-No hi ha res com a casa! -reblà amb un aire de satisfacció.
-Viviu al vostre país?
-I doncs? On voleu que visqui?
Sí, és clar: són rodamons i es fiquen pertot arreu, però viure en un país governat per un Tripartit.... Me'l vaig tornar a mirar i asseguro que cap detall, ni en la roba ni en la figura, no delatava la seva evident ideologia neonazi. Fins i tot duia un escut del Club de Futbol Barcelona a la solapa i un estel penjat en una cadena d'or al coll.
Tot plegat era molt sospitós, i em va capficar. La meva dona s'havia fet servir el sopar a l'habitació, perquè estava una mica empiocada; vaig contar-li l'aventura, adornant el relat amb les meves aprensions: si molt convé, es tractava d'un feixista de nou encuny, tal com havien dit tantes vegades els meus coneguts del rotllo.
-I d'on ho has tret, que és feixista? -em preguntà ella.
Vaig riure, potser no de bona gana, compadit de la seva innocència.
-Els conec d'una hora lluny... -vaig contestar-li.
-Que vols dir que n'has tractats gaires?
-No, però els clisso de seguida!
-T'ho ha dit, ell, que era feixista?.
-Ni una sola vegada. Són astuts...volen fer de Catalunya la pàtria feixista, a poc a poc...
-T'ho ha dit algú?
-Ho diuen les comares a les barres dels bars. Ho han dit Endavant i Andalucía Libre per Internet i uns còmics on els dibuixen amb els Boixos Nois alçant el braç, una prova del tot irrefutable, perquè és la cultura del còmic. I, a més, jo tinc l'instint esmoladíssim!
Ens vam barallar. Sempre em burxa dient-me que sóc malpensat i que qualsevol dia tindré un disgust dels grossos. Com si no em conegués prou! Sembla que es complagui a no raonar i és d'una candidesa increïble.
Aquella nit vaig dormir poc i malament. No em podia treure aquell fastigós nazi del cap. Perquè mentre es presentin tal com són, amb el braç en alt, les svàstiques i aquella mirada de tigre, hi haurà manera de defensar-se'n. Així ho espero! Però si comencen a venir amb tanta de simulació i d'aparat ful, donaran molta feina.


Bons preus i bona qualitat: http://www.adocse.com/

---------------------------------
Looking for the perfect gift? Give the gift of Flickr!

[Non-text portions of this message have been removed]

__._,_.___
€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€
http://groups.yahoo.com/group/catalonia-europa/
1-Aquest és un grup sobiranista català i federalista europeu, d'esquerres, antipatriarcal i antireligiós. Es una iniciativa espontània, espontaneïsta i deslligada de cap entitat organitzada. Aquest grup no admet continguts: 1-comercials, 2-que facin apologia de la religió o que justifiquin postures diferents de l'ateisme, 3-que atemptin contra els principis ideològics de l'esquerra europea i catalana.
2-ATENCIÓ!!!!: Per a evitar virus i atacs aquest grup NO ACCEPTA missatges
amb arxius adjunts. Si el contingut de l'adjunt que voleu enviar és un
escrit, podeu copiar-lo dins el cos del missatge en format de text.
Altres tipus de documents podeu carregar-los directament dins la web.
Aquest grup TAMPOC no accepta missatges amb format HTML.
3-Si no vols rebre els missatges d'algú en particular, no cal donar-se de baixa del grup, és més fàcil filtrar aquest algú.
4-El terme "Catalunya" s'hi usa seguint el criteri de Josep Guia al seu llibre "Es molt senzill digueu-li Catalunya": http://www.psan.net/llibres/digueu-li/digueu-li.pdf
5-Els missatges d'aquest grup són reenviats automàticament i es pobliquen al blog:
http://catalunya-lliure-free-europa.blogspot.com
€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€
.

__,_._,___