divendres, de setembre 21, 2007

[catalonia-europa] Solidaritat amb en Met ! No al procés de l'Audiència Nacional !

http://noalrei.elsud.org/

Inici Suport personal Suport col·lectiu
URGENT: S'organitza un AUTOBÚS DE SUPORT CAP A L'AUDIÈNCIA NACIONAL(MADRID).Sortida dijous 20 de setembre a la nit des de Girona amb estació a Barcelona. Es tornarà el divendres 21 al vespre. Les interessades envieu un correu a autocar_arrova_elsud.org i truqueu al 616458615 (Júlia).

Dissabte 22 de setembre CONCENTRACIÓ DE SUPORT A GIRONA. A les 20h a la plaça del Vi.
AUTOINCULPACIONS: Solidaritza't amb en Met autoinculpant-te. Per fer-ho pots baixar-te aquest text (enllaç), imprimir-lo, omplir-lo i dur-lo a el Casal Independentista El Forn (c/ del Carme 207), Partisano (pl. de l'Oli), Llibreria Les Voltes (pl. del Vi) o Centre Social La Màquia (c. del Vern), tots a Girona.
Solidaritat amb en Met ! No al procés de l'Audiència Nacional !
El conjunt de l'Esquerra Independentista (Endavant, CUP, JAG, , Maulets, PSAN, MDT, COS, CAJEI, SEPC, El Forn de Girona i la resta de casals), expressa les següents consideracions i ho fa a través de l'organització antirepressiva Alerta Solidària:

Arrel de la citació de l'Audiència Nacional espanyola per imputar a una de les persones que van cremar les fotografies del Rei d'Espanya el passat dia 13 a Girona - en el marc d'una concentració contra la presència del Monarca, convidat per la Universitat de Girona - s'ha iniciat un procés que atempta directament contra un acte de resistència civil. Es tracta de l'enèsima acció de l'Estat espanyol contra la llibertat d'opinió i expressió: Tal i com va passar fa poques setmanes amb el setmanari El Jueves o tal i com ha passat amb la imputació de dos independentistes per canviar la bandera espanyola del castell de Montjuïc de Barcelona per una estelada (acusats d'ultratge a la bandera).

Aquesta dinàmica repressiva en concret, a causa de la visita reial, ja es va iniciar el passat 11 de setembre al vespre, quan dos militants independentistes van ser identificats i interrogats il·legalment, al mig del carrer, a la mateixa ciutat, per agents de paisà dels Mossos d'Esquadra. Aquest fet revesteix de trascendència en el moment en què l'Audiència Nacional ordena a les institucions, suposadament autònomes, del Principat de Catalunya, que aportin tota la informació per poder processar als manifestants. El Departament d'Interior d'en Joan Saura serà corresponsable, altre cop, del processament de catalans o catalanes per motius ideològics en un Tribunal especial espanyol. El Departament que regeix IC-V ja va fer una ostentació de prepotència ocupant els carrers de Girona amb un destacament policial mai vist, en el transcurs del qual varen ser vulnerats els drets de manifestació i expressió.

El Rei espanyol, que el dia 13 a Girona va recordar públicament la defensa de la unitat d'Espanya, és part activa de l'Estat. Són responsabilitat seva declaracions on deia que la llengua castellana no havia estat mai imposada. Qui va gosar criticar-lo, en aquell moment, també va acabar a l'Audiència Nacional.

Ha arribat el moment de posar de manifest els privilegis jurídics de la Corona espanyola i també els atacs sistemàtics contra les expressions al carrer de l'independentisme català.

Aquest procés mostra clarament que el marc polític espanyol no ofereix garanties democràtiques per a tothom. Ha arribat el moment de posar de manifest els privilegis jurídics de la Corona espanyola i també els atacs sistemàtics contra les expressions al carrer de l'independentisme català.

Fem una crida a la societat civil dels Països Catalans a continuar mostrant la disconformitat amb la presència de simbologia o de representants polítics espanyols a casa nostra.

Manifest
Arran de la decisió de la Fiscalia de l'Audiència Nacional espanyola d'obrir diligències contra les persones que van cremar les fotografies del Rei d'Espanya:

El conjunt de l'Esquerra Independentista (CUP, El Forn, JAG, Endavant, Maulets, PSAN, MDT, COS, SEPC) que va ser l'organitzadora dels actes de rebuig a la Corona, expressa les següents consideracions i ho fa a través de l'organització antirepressiva Alerta Solidària:

- Aquesta investigació en marxa atempta directament contra un acte de resistència civil. Es tracta de l'enèssima acció de l'Estat espanyol contra la llibertat d'opinió i expressió: Tal i com va passar fa poques setmanes amb el setmanari El Jueves o tal i com ha passat amb la imputació de dos independentistes per canviar la bandera espanyola del castell de Montjuïc de Barcelona per una estelada (acusats d'ultratge a la bandera).

- Aquesta dinàmica repressiva en concret, a causa de la visita reial, ja es va iniciar el passat 11 de setembre al vespre, quan dos militants independentistes van ser identificats i interrogats il·legalment, al mig del carrer, per agents de paisà dels Mossos d'Esquadra.

- Aquest fet revesteix de trascendència en el moment en què l'Audiència Nacional ordena a les institucions, suposadament autònomes, del Principat de Catalunya, que aportin tota la informació per poder processar als manifestants. La Conselleria d'Interior d'en Joan Saura serà cooresponsable, altre cop, del processament de catalans o catalanes per motius ideològics en un Tribunal especial espanyol.De moment, el Departament que regeix IC-V ja va fer una ostentació de força i prepotència ocupant els carrers de Girona amb un destacament policial mai vist, en el transcurs del qual varen ser vulnerats els drets de manifestació i expressió.

- El Rei espanyol, que dijous mateix va recordar públicament la defensa de la unitat d'Espanya, és part activa de l'Estat. Són responsabilitat seva declaracions on deia que la llengua castellana no havia estat mai imposada. Qui va gosar criticar-lo, en aquell moment, ja va acabar a l'Audiència Nacional.

- Ha arribat el moment de posar de manifest els privilegis jurídics de la Corona espanyola i també els atacs sistemàtics contra les expressions al carrer de l'independentisme català. Aquestes són expressions contundents de que el marc polític espanyol no ofereix garanties democràtiques per tothom.

- Fem una crida a la societat civil dels Països Catalans a continuar mostrant la disconformitat amb la presència de simbologia o de representants polítics espanyols a casa nostra.

Ja hi ha 1709 adhesions personals i 175 de col·lectives.

Adhesió personal
Nom

Cognoms

Document d'Identitat

Població

Adhesió col·lectiva
Organització

Població

Enviant el formulari acceptes les següents condicions (fer click)

El sotasignant afirma que les dades que proporciona són certes i es compromet a mantenir-les actualitzades. Les seves dades personals s'incorporaran a un fitxer automatitzat creat per a la gestió de les signatures per a la campanya contra les diligències obertes arran dels fets de Girona del 15 de setembre de 2007 en protesta per la visita del rei espanyol.

No seran comunicades o cedides sense el consentiment previ de la persona interessada excepte en els casos previstos legalment. Entenem que el sotasignant autoritza el tractament de les seves dades amb aquestes finalitats. En qualsevol moment podrà exercir els seus drets d'accés, rectificació, oposició i cancel·lació tot adreçant-se als organitzadors de la campanya a través del correu info-arrova-elsud-punt-org.

[Non-text portions of this message have been removed]

__._,_.___
€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€
1-Aquest és un grup sobiranista català i federalista europeu. Es una iniciativa espontània, espontaneïsta i deslligada de cap entitat organitzada. Aquest grup no admet continguts: 1-comercials, 2-que facin apologia de la religió, 3-que atemptin contra els principis ideològics de l'esquerra europea i catalana.
2-ATENCIÓ!!!!: Per a evitar virus i atacs aquest grup NO ACCEPTA missatges
amb arxius adjunts. Si el contingut de l'adjunt que voleu enviar és un
escrit, podeu copiar-lo dins el cos del missatge en format de text.
Altres tipus de documents podeu carregar-los directament dins la web.
Aquest grup TAMPOC no accepta missatges amb format HTML.
3-Els missatges d'aquest grup es pobliquen també al blog:
http://catalunya-lliure-free-europa.blogspot.com
€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€
Recent Activity
Visit Your Group
Yahoo! News

Sexual Health

Get important

sex health news

Real Food Group

Share recipes

and favorite meals

w/ Real Food lovers.

Yahoo! Groups

Join a yoga group

and take the stress

out of your life.

.

__,_._,___