divendres, de setembre 28, 2007

[catalonia-europa] El KKK espanyol contra els esclaus valencians: Agressió espanyola contra el cap de llista del BNV per Mislata. Impunitat per al KKK espanyol.

Un grup feixista agredeix brutalment el secretari local del BLOC de Mislata
La matinada del passat dijous sobre les dues de la matinada, un grup de joves que es autodefiniren com "fatxes", van emboscar i van copejar al secretari local del BLOC de Mislata, Santiago Rosado, causant-li lesions i morats en la cara , les costelles i les cames. Rosado no va poder declarar davant la policia nacional de Mislata, perquè cap agent coneixia el valencià.


Redacció

La pel·lícula dels fets va ser la següent. Cap a les dues, un grup de joves va llançar tres pedres de gran grandària contra la seu de l'associació artística i musical de Mislata, de la qual Rosado és soci. Al sentir el soroll, les dues persones presents en aqueix moment en el local, van eixir a veure que ocorria, percatan-se que els tres joves causants de l'atac corrien cap al final del carrer.

Rosado i l'altre soci van córrer darrere d'ells per a poder identificar-los. A l'arribar a la carrer Victor Prada, altres quatre joves li esperaven allí i després de realitzar la salutació feixista braç enlaire i identificar-se ells mateixos com "fatxes", rodeajaren i van copejar Rosado amb ferotgia, fins que aquest va poder fugir corrent de la zona.

En el centre de salut de Mislata va ser atés d'urgència de les contusions, morats i erosions causades. AL personar-se en la comissaria de la policia local de Mislata, el personal allí present li va dir que no entenia el valencià i que a més no tenien perquè entendre'l. Finalment, Rosado va presentar de manera manuscrita la seua declaració davant la policia.

Des del BLOC de Mislata han manifestat la seua absoluta repulsa per aquests fets i van reiterar que han estat moltes les ocasions en les quals han posat en coneixement de l'autoritat municipal la presència d'aquestes bandes de malfactors sense que aquesta haja pres prevenció o amidada alguna contra ells.

A més Rosado ja va ser amenaçat en el fòrum d'España 2000, amenaça que la jutgessa del jutjat nº 2 de Mislata va desestimar. Davant l'habitual d'aquests fets i les reiterades agressions patides per militants del BLOC al llarg dels últims mesos en diverses localitats del país Valencià, van instar a la delegació del govern i a les forces policials que actuen amb diligència contra aquests grups, contra els partits i organitzacions que els emparen i en definitiva contra la ultradreta violenta, xenòfoba, intolerant i feixista.

Cal recordar que a aquesta població de l'Horta Sud José Luís Roberto, amo de Levantina de Seguridad i màxim dirigent del partit feixista España 2000, regenta un restaurant, al qual, segons han denunciat diverses organitzacions antifeixistes acudeix de forma habitual la policia. Alhora, també a Mislata, l'any passat, es van produïr una sèrie d'agressions contra població immigrant i anteriorment l'alcalde del PP havia autoritzat els combats de Vale-Tudo que organitza Roberto, per la qual cosa va ser objecte d'una investigació del programa de Tele 5 "Diario de...".

---------------------

Santi Rosado, Cap de llista del BLOC per Mislata, apallissat per uns fatxes
Tret de http://www.valencianisme.com/forums/viewtopic.php?t=958

"Només per a la vostra informació, a Santi Rosado, durant molt de temps amagat sota el nom de l'encobert a este fòrum, ahir un grup de gent l'apallissà a l'eixida del centre autogestionat "La quimera", al qual hi és associat.

Segons pareix, uns joves d'entre 16 i 18 anys llançaren cudols a la porta del local a les 02:00 h. En eixe moment, Santi i un company eixiren del local per a veure-li'ls la cara, doncs este tipus de comportament s'havia repetit en eixos joves en més de 10 ocasions i la policia sempre havia tingut com a resposta que, si no els identificaven, ells no podien fer res.

En el moment d'eixir i seguir-los, separats Santi i el company per a cobrir els dos carrers, els xics es posaren a insultar de lluny a Santi al crit de "piojoso" i "rojo", èssent respostos per Santi al crit de "fatxes". En este moment, quatre homes eixiren d'un costat i al crit de "nosotros somos fatxas" i "arriba España" colpejaren a Santi, malparant-li l'ull dret, desgarrant-li part de l'orella dreta i propinant-li diverses patades a terra abans de que ell poguera fugir.

Després d'anar a l'hospital a que li posaren punts i li curaren la resta de ferides, Santi anà a denunciar el fet, resultant-li impossible fer-ho en valencià perquè, segons els policies, cap d'ells l'entenia, raó per la qual redactà ell mateixa la denúncia sense col·laboració de la policia i la presentà en la seua llengua, lamentant també el fet de que se li negara el dret constitucional d'emprar-la.

Tot això succeïx després de que la jutgessa de Mislata absolguera a España 2000 apenes unes setmanes arrere pel haver penjat als fòrums de la seua plana web les dades de Santiago instant a que se li fera "una visita". La jutjessa ni tan sols premetre a Santi parlar al juí.

El mateix José Luís Roberto, president d'España 2000, president d'ANELA (Asociación Nacional Española de Locales de Alterne) i amo, entre d'altres empresses, de El cobrador del frac o de Levantina de Seguridad, li va advertir a l'eixida del jutjat que es tornarien a veure. La visita, segons pareix, ja l'ha fet."

---------------

Mentre no ho porteu a través de grups internacionals de drets humans i a Europa, seguiran pegant-nos tanes.
Això no és kaleborroka aPPaÑola... sólo "sano patriotismo" y "regionalismo bienantendido".
No et preocupes que això no ho trauran a les TVs, perquè és el "terrorismo bueno, el de los nuestros".
Al PV hi ha un KKK dels colons espanyols i col•laboracionistes.
Fomentar tot l'ultraespanyolisme al PV és una qüestió d'Estat. Necessiten de totes passades fomentar el feixisme espanyol més violent al PV per tal que el catalanisme no hi traga el cap. Temen terriblement la conjunció Principat-PV, perquè saben que tenim la riquesa, la infrastructura, la demografia, la cultura, la bona situació, les exportacions, etc... és a dir, tot allò de què viuen, via imposts, les sangoneres de l'Imperiet mierdaleny.

Gràcies als USA, Cuba, P, Rico, Filipines deixaren de ser colònies espanyoles. Gràcies als USA s'independitzà Irlanda d'un Estat fins i tot tradicional aliat dels USA (Anglaterra). Gràcies als USA s'independitzaren després de la 1ª Guerra Mundial (per activa: Doctrina d'en W. Wilson) i després de la caiguda dels Estats stalinians (per passiva: deixar fer de l'administració Bush) multitud d'Estats: Polònia, Hongria, Txecoslovàquia, l'exJugoslàvia, l'exURSS...

---------------------------------
Ask a question on any topic and get answers from real people. Go to Yahoo! Answers.

[Non-text portions of this message have been removed]

__._,_.___
€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€
http://groups.yahoo.com/group/catalonia-europa/
1-Aquest és un grup sobiranista català i federalista europeu. Es una iniciativa espontània, espontaneïsta i deslligada de cap entitat organitzada. Aquest grup no admet continguts: 1-comercials, 2-que facin apologia de la religió, 3-que atemptin contra els principis ideològics de l'esquerra europea i catalana.
2-ATENCIÓ!!!!: Per a evitar virus i atacs aquest grup NO ACCEPTA missatges
amb arxius adjunts. Si el contingut de l'adjunt que voleu enviar és un
escrit, podeu copiar-lo dins el cos del missatge en format de text.
Altres tipus de documents podeu carregar-los directament dins la web.
Aquest grup TAMPOC no accepta missatges amb format HTML.
3-Els missatges d'aquest grup es pobliquen també al blog:
http://catalunya-lliure-free-europa.blogspot.com
€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€
Recent Activity
Visit Your Group
Yahoo! News

Kevin Sites

Get coverage of

world crises.

Athletic Edge

A Yahoo! Group

to connect w/ others

about fitness goals.

Beauty & Fashion

on Yahoo! Groups

Share style tips

and advice.

.

__,_._,___