diumenge, de maig 10, 2009

[catalonia-europa] ATENCIÓ: FINAL DE LA COPA DEL REI D'ESPANYA DE FUTBOL 2009 -- PER LES NOSTRES SELECCIONS NACIONALS





Benvolguts compatriotes i amics,

Mitjançant aquest correu us trametem adjunt el "cartell" relatiu a l'acció
que hom proposa de fer el dia de la final de la copa del rei (d'Espanya) a
València. Consisteix simplement a GIRAR-NOS TOTS D'ESQUENA A LES GRADERIES
DE MESTALLA QUAN SONI L'HIMNE DELS ESPANYOLS.
Si n'esteu d'acord feu-ho córrer per la xarxa. A veure si ens en sortim
entre tots.
Important: si aneu a l'estadi feu fotocòpies per repartir.
Una abraçada i endavant!

-----------------------------
 
Us ho envia Salvador Molins

Hola!En/na Espanya lliure dels espanylos et vol recomenar l'article FINAL DE LA COPA DEL REI: ACCIONS I MANIFEST PER L'OFICIALITAT DE LES SELECCIONS BASQUES I CATALANES , que pots trobar a l'adreça

http://www.radiocatalunya.ca/noticia/14094/

Espero que t'agradi!

------------------

ESAIT (Plataforma Pro Seleccions Basques) i Catalunya Acció. EA 1241
empordaaccio | dissabte, 9 de maig de 2009 | 02:06h

CONFERÈNCIA DE PREMSA:
PARTIT FINAL COPA F.C. BARCELONA - ATHLETIC BILBAO
-----------------------
"CATALUNYA ACCIÓ i ESAIT donaran a conèixer un manifest reivindicatiu per la oficialitat de les seleccions esportives basques i catalanes, i faran una crida a les aficions de Catalunya i Euskal Herria per tal que el mateix dia de la final mostrin les ànsies de llibertat de les seves respectives nacions."
---------------------------------
Convoca: ESAIT (Plataforma Pro Seleccions Basques) i Catalunya Acció
Día: Dilluns 11 de maig del 2009
Hora: 12h
Lloc: Centre Internacional de Premsa - Rbla. Catalunya, 10  1er - 08007 Barcelona
 
Amb motiu de la final de Copa que disputaran el F.C. Barcelona i l'Athletic Club de Bilbao el proper dia 13 de maig a València (Catalunya del Sud), CATALUNYA ACCIÓ i ESAIT donaran a conèixer un manifest reivindicatiu per la oficialitat de les seleccions esportives basques i catalanes, i faran una crida a les aficions de Catalunya i Euskal Herria per tal que el mateix dia de la final mostrin les ànsies de llibertat de les seves respectives nacions.
Intervindran:
Santiago Espot, President Executiu de Catalunya Acció
Endika Guarrotxena, membre d'ESAIT, exjugador de l'Athletic de Bilbao i autor del gol de la final del 1984
Martxel Toledo, Coordinador d'ESAIT
Per a més informació:
Martxel Toledo, Coordinador d'ESAIT, Tel 656 711 275
www.esait.org/
 

---------------------------------------------
Recordant el
http://www.catalunyaaccio.org/AD20061006_Rodapremsa_CatalunyaEuskadi.php

Primer Contacte Rupturista EUSKAL HERRIA - CATALUNYA

8 d'octubre del 2006
EL DIA DEL PARTIT CATALUNYA-EUSKADI: PREMSA ESCRITA, CONCENTRACIÓ I PANCARTES
El ressò mediàtic a la premsa escrita de la conferència de premsa
Després de la conferència de premsa conjunta de Catalunya Acció, ESAIT (Plataforma Pro Seleccions Basques) i els jugadors de la selecció basca, i de la difusió de la notícia el mateix dissabte 7 d'octubre del 2006 a diferents mitjans audiovisuals com ara Televisió de Catalunya, Catalunya Ràdio i Euskal Telebista, l'endemà diversos diaris també se'n fan ressò, amb diferent tractament més o menys encertat, i amb diferent grau de menció del paper de Catalunya Acció:
Avui: PDF
Sport: PDF
Mundo Deportivo: PDF
Vilaweb: PDF
Telenotícies/ElsEsports: PDF
Deia: PDF
Berria: PDF
Gara: PDF
El Mundo: PDF

La concentració a l'accés nord del Camp Nou

A les 17:00h, tal com ESAIT i Catalunya Acció havien convocat, té lloc a l'accés nord del Camp Nou una concentració per a exigir l'oficialitat de les seleccions nacionals basca i catalana, amb una pancarta amb el lema en català i euskera "OFICIALITAT. OFIZIALTASUNA".

El partit i les pancartes

Finalment el lema "Junts per la pau" es va poder veure sobre el cercle central de la gespa del Camp Nou. Però mentre la selecció basca es fotografiava amb la pancarta reivindicant l'oficialitat "OFIZIALTASUNA", la selecció catalana ho feia en canvi amb un cartell publicitari amb els logos de diversos patrocinadors (veure les fotos, prou clarificadores). Potser hi tenia alguna cosa a veure que només Gerard i Oleguer van cantar "Els Segadors", mentre tota la resta de jugadors catalans va mantenir-hi la boca tancada.

El partit es va disputar i el resultat final va ser d'empat a dos gols. Després del partit, Xavier Vinyals, president de la Plataforma Pro-seleccions Catalanes, va intercanviar unes paraules amb el Coordinador General d'ESAIT, Martxel Toledo, amb què li comunicava que "no hi havien pogut parlar abans perquè havien estat molt ocupats". Xavier Vinyals també es va interessar especialment per la inesperada presència de Catalunya Acció a la roda de premsa del dia anterior, fet que havia canviat radicalment tot el guió del cap de setmana previst inicialment per ell i per la Federació Catalana de Futbol.

        

7 d'octubre del 2006
RODA DE PREMSA CONJUNTA DE CATALUNYA ACCIÓ, ESAIT I ELS JUGADORS DE LA SELECCIÓ BASCA

La roda de premsa conjunta a la ciutat esportiva del FC Barcelona a Sant Joan Despí

El dissabte 7 d'octubre del 2006 a les 13:00h va tenir lloc, a la sala de premsa de la Ciutat Esportiva del FC Barcelona a Sant Joan Despí, la conferència de premsa conjunta de Catalunya Acció, ESAIT (Plataforma Pro Seleccions Basques) i els jugadors de la selecció basca de futbol per a reivindicar les seleccions nacionals.
L'acte va comptar amb la presència de mitjans de comunicació catalans, bascos i també algun d'espanyol, entre ells Televisió de Catalunya, Catalunya Ràdio, Euskal Telebista, COM Ràdio, Televisión Española, i els diaris El Punt, Avui, El Mundo Deportivo, Sport, Berria, Gara, Deia i El Mundo.
Les declaracions s'han fet en euskera i en català. No s'ha sentit ni una paraula en castellà. Val la pena escoltar les declaracions:
Per a veure el vídeo (6 min) directament des d'Internet cliqueu aquí mateix.
Per a baixar-vos el fitxer del vídeo (6 min, 16 MB) cliqueu aquí mateix.
FOTO:
De peu: Tots els jugadors de la selecció basca amb els seus entrenadors.
A la taula: (de verd) en Martxel Toledo, Coordinador General de l'ESAIT; (al centre) en Santiago Espot, President Executiu de Catalunya Acció; i (a la dreta) Aitor López Rekarte en representació dels jugadors.
La reacció de la Plataforma Pro-seleccions catalanes

Després de la roda de premsa de Sant Joan Despí, la notícia es difon als mitjans audiovisuals al migdia i a la tarda, i a partir d'aquí els fets es precipiten.
En contra del que estava previst, i després d'haver quedat en evidència, la tarda del mateix dissabte 7 d'octubre els jugadors catalans i la Plataforma Pro-seleccions catalanes decideixen a corre-cuita de fer-se una foto (reproduïda a la dreta d'aquestes línies) amb la pancarta de la Plataforma.

6 d'octubre del 2006
ELS DIES PREVIS A LA RODA DE PREMSA DE CATALUNYA ACCIÓ, ESAIT I LA SELECCIÓ BASCA

Durant les setmanes prèvies al partit de futbol Catalunya-Euskadi, la federació espanyola de futbol va pressionar les federacions basca i catalana per tal d'eliminar del partit el caràcter reivindicatiu per l'oficialitat d'ambdues seleccions. Les federacions basca i catalana es van plegar a aquestes pressions i es va acordar que el partit es jugaria sota el lema "Junts per la pau" [al món, se suposa], text que hauria d'aparèixer a la pancarta portada pels jugadors d'ambdues seleccions, en lloc de l'inicialment previst "Oficialitat, ofizialtasuna".
La plataforma pro-seleccions basques (ESAIT) va rebutjar les pressions de la federació basca, i va decidir tirar endavant amb la idea inicial de fer una roda de premsa reivindicativa conjunta de les dues plataformes i de les dues seleccions (representades aquestes darreres per Aitor López Rekarte i Oleguer Presas). Però la Plataforma Pro-seleccions Catalanes, presidida per Xavier Vinyals, es va plegar a les pressions de la federació catalana i va tallar, a més a més, tot contacte amb ESAIT des de dues setmanes abans del partit (fins al punt de no anar ni tan sols a rebre l'expedició basca), tot acceptant el nou lema descafeïnat per a la pancarta dels jugadors i renunciant a fer la roda de premsa reivindicativa amb els jugadors. Els jugadors catalans tampoc no es van atrevir a rebutjar les pressions de la federació catalana.
Amb la proximitat del partit, i davant d'aquest menyspreu evident, ESAIT va contactar amb Catalunya Acció el dijous 5 d'octubre per a fer finalment la roda de premsa inicialment prevista. L'expedició basca va arribar el divendres 6 d'octubre a Barcelona, es van fer conjuntament amb Catalunya Acció els preparatius de la roda de premsa, i finalment es va convocar la premsa per a l'endemà, amb els comunicats que reproduïm a continuació. La Plataforma Pro-seleccions catalanes va publicar una nota a la seva pàgina web mostrant el seu desacord amb les crítiques d'ESAIT sobre l'adulteració del marc reivindicatiu del partit, posant-se així públicament al costat de la federació catalana de futbol.
Divendres al vespre va tenir lloc encara una darrera reunió entre la federació basca, ESAIT i els jugadors bascos, en què els jugadors rebutgen també novament les pressions de la federació basca, es rebelen i decideixen llegir finalment, després de l'entrenament de dissabte al matí, el seu manifest reivindicant l'oficialitat, i també deixen oberta la possibilitat de treure una pancarta per l'oficialitat al començament del partit, mantenint encara l'esperança d'un contacte amb els jugadors catalans per a portar-la junts.
Primer comunicat (enviat el 6/octubre/2006 a les 16:07):

CONFERÈNCIA DE PREMSA: PARTIT DE FUTBOL CATALUNYA - EUSKADI
Convoca: ESAIT (Plataforma Pro Seleccions Basques) i Catalunya Acció
Día: Dissabte, 7 d'octubre del 2006
Hora: 12.30h
Lloc: A la Sala de Premsa del miniestadi del Futbol Club Barcelona
La conferència de premsa es realitzarà a les 12.30h, després de l'entrenament de la Selecció d'Euskadi.
Hi parlaran jugadors en representació de la Selecció d'Euskadi i representants d'ESAIT (Plataforma Pro Seleccions Basques).
Després de l'entrenament els jugadors bascos es fotografiaran amb la pancarta que reivindica l'oficialitat de les seves seleccions nacionals.
Martxel Toledo
Coordinador General d'ESAIT
www.esait.org

Josep Castany
Director General de Catalunya Acció
www.catalunyaaccio.org

Segon comunicat (enviat el 7/octubre/2006 a les 00:23):
CONFERÈNCIA DE PREMSA: PARTIT DE FUTBOL CATALUNYA - EUSKADI
Convoca: ESAIT (Plataforma Pro Seleccions Basques) i Catalunya Acció
Día: Dissabte, 7 d'octubre del 2006
Hora: 12.30h
Lloc: A la Sala de Premsa de la Ciutat Esportiva Joan Gàmper del Futbol Club Barcelona a Sant Joan Despí
La Federació Catalana de Futbol ha canviat a darrera hora del vespre i de forma sorprenent (sospitem que per a censurar la paraula d'ESAIT i dels jugadors bascos) el lloc d'entrenament de la Selecció Basca, traslladant-lo del miniestadi a la Ciutat Esportiva de Sant Joan Despí.
Per això ens veiem obligats a tornar a enviar aquest comunicat informant del canvi de lloc de la conferència de premsa, canviant-la del miniestadi on s'havia de fer inicialment a la Ciutat Esportiva de Sant Joan Despí.
La conferència de premsa es realitzarà a les 12.30h, després de l'entrenament de la Selecció d'Euskadi.
Hi parlaran jugadors en representació de la Selecció d'Euskadi i representants d'ESAIT (Plataforma Pro Seleccions Basques).
Després de l'entrenament els jugadors bascos es fotografiaran amb la pancarta que reivindica l'oficialitat de les seves seleccions nacionals.
Martxel Toledo
Coordinador General d'ESAIT
www.esait.org
Josep Castany
Director General de Catalunya Acció
www.catalunyaaccio.org

 
------------------------

http://webs.racocatala.cat/cat1714/
Pel Canvi de xip: http://wave.prohosting.com/Fortesa/
http://blocs.mesvilaweb.cat/mrocar/
http://blocs.mesvilaweb.cat/smolins9

__________________________________________________________
Yahoo! Canada Toolbar: Search from anywhere on the web, and bookmark your favourite sites. Download it now
http://ca.toolbar.yahoo.com.

[Non-text portions of this message have been removed]

__._,_.___
��������������������
http://groups.yahoo.com/group/catalonia-europa/
1-Aquest �s un grup sobiranista catal� i federalista europeu, d'esquerres, antipatriarcal i antireligi�s. Es una iniciativa espont�nia, espontane�sta i deslligada de cap entitat organitzada. Aquest grup no admet continguts: 1-comercials, 2-que facin apologia de la religi� o que justifiquin postures diferents de l'ateisme, 3-que atemptin contra els principis ideol�gics de l'esquerra europea i catalana.
2-ATENCI�!!!!: Per a evitar virus i atacs aquest grup NO ACCEPTA missatges
amb arxius adjunts. Si el contingut de l'adjunt que voleu enviar �s un
escrit, podeu copiar-lo dins el cos del missatge en format de text.
Altres tipus de documents podeu carregar-los directament dins la web.
Aquest grup TAMPOC no accepta missatges amb format HTML.
3-Si no vols rebre els missatges d'alg� en particular, no cal donar-se de baixa del grup, �s m�s f�cil filtrar aquest alg�.
4-El terme "Catalunya" s'hi usa seguint el criteri de Josep Guia al seu llibre "Es molt senzill digueu-li Catalunya": http://www.psan.net/llibres/digueu-li/digueu-li.pdf
5-Els missatges d'aquest grup s�n reenviats autom�ticament i es pobliquen al blog:
http://catalunya-lliure-free-europa.blogspot.com
��������������������
Recent Activity
Visit Your Group
Yahoo! News

Fashion News

What's the word on

fashion and style?

Yahoo! Groups

Mom Power

Kids, family & home

Join the discussion

Yahoo! Groups

Cat Group

Join a group for

people who love cats

.

__,_._,___