dilluns, de gener 19, 2009

[catalonia-europa] La pobresa moral dels líders europeus


La pobresa moral dels líders europeusGener 19th, 2009 by fantassin

La pobresa moral dels líders europeus

La submissió dels polítics europeus al projecte colonialista "per mandat diví" d'Israel està en allò que s'anomena "política real" i, en conseqüència, difícilment cap estat estat de la zona condemnaria les massacres damunt la gran presó de població asfixiada que era Gaza abans de l'acció israeliana i que continuarà sent des d'avui. Per tant, fins aquí tot és "normal".
Amb una mica de sort serà "la bona gent" independent la que farà els possibles per dur davant la justícia d'alguns països europeus als líders d'Israel que puguin ser identificats com a responsables dels crims de guerra comesos. Fins aquí també tot "normal".
Allò que no és tan normal és la pobresa moral d'uns líders que aprofiten per fer-se la foto com si haguessin fet alguna cosa positiva en el conflicte. Si havia dues certeses a l'inici de la massacre de Gaza eren: els objectius electorals de la mateixa i la data de 18 de gener com a final del conflicte, simplement perquè l'endemà començaven els actes d'entronament en la presidència dels USA del senyor Barak Obama.
Així doncs, haurem d'entendre que l'entrada en l'agenda de la presència dels presidents Zapatero, Sarkozy, Merkel, Brown y Ban, juntament amb Hosni Mubarak a Sharm el Sheik (Egipte) estaria fins i tot prevista a l'inici de la carnisseria? Quina ha estat la concessió d'Israel? Acceptar una escenificació de converses de pau que permetés la seva explotació publicitària (propagandista) per part dels líders europeus a canvi de permetre els crims de guerra comesos sense un sol gest de condemana (llevat d'algun parlament regional disfuncional)? Vergonya!

Enviat per Fantassin a 06:53 0 comentaris Enllaços a aquest missatge

Posted in General | Edit | No Comments »

La pobresa moral del pro-israelismeGener 7th, 2009 by fantassin

La pobresa moral del pro-israelisme

En qüestions de política real segurament cal ser una mica fatalista en la percepció dels errors d'un i d'altre bàndol. Massa tacticisme que impunement i psicopàtica ocasiona sofriment del poble, no d'algunes "víctimes colaterals", sinó del poble –dels pobles- en el seu conjunt. Per això també segurament estava cantat el trencament de l'alto-el-foc d'Hammas després de tants mesos d'opressió i d'ofegament de la població palestina de Gaza per part d'Israel. I segurament també estava cantat el contraatac israelià, perquè l'"acció-reacció-acció" i el "quant pitjor-millor" formen part de la tàctica, tant d'israelians com de palestins.
Allò que no s'entenia gaire era que Israel no respongués als atacs, però després ja hem vist que sols esperava a fer-ho, en forma de conflicte generalitzat, a pocs dies de les eleccions, i bombardejant escoles i massacrant infants. De tota manera, no s'entenia perquè ho miràvem amb els ulls de l'Europa benestant, però és una estratègia tant vella, que la porten usant les "civilitzacions" que habitaven aquella zona, des de fa quatre mil anys, perquè el terror injustificat no és tan difícil d'oblidar com el terror amb alguna excusa. Aquest darrer permet tenir les poblacions enrocades, donant suport als seus mutus governants i assegurant-los el poder, ja sigui el poder d'Israel o el poder subsidiari, al si de la resistència, encara que uns vagin de demòcrates i es comportin com feixistes i encara que els que potser ho són es comportin com herois del poble.
De tota manera, des de Catalunya sols ens horroritzem per les massacres d'infants i demanem justícia. Ningú demana el triomf d'Hammas ni esborrar Israel llençant els seus habitants al mar. Per això es fa estrany que la pobresa moral dels dirigents psicòpates de la zona s'encomani a alguns del nostres conciutadans, fent-los justificar la tàctica "de matar nens a desenes per error" de l'estat d'Israel. No és una justificació explícita, però ho és implícita en justificar l'actuació d'Israel, com si tal actuació fos la única possible, com si tal actuació fos inevitable, com si no hagués estat perversa en el seu disseny.
Mobilitzacions previstes a nivell nacional:
(afectats per la pobresa moral, absteniu-vos!)
BARCELONA: dissabte 10 de gener a les 17h manifestació a Pl. Universitat.
VALÈNCIA : dissabte 10 de gener a les 18h concentració al Consulat Americà i manifestació el dissabte 17 a les 18h a Pl St. Agustí
PALMA : dissabte 10 de gener manifestació 17h Pl. Espanya. Concentracions cada dia a la Pl Espanya.
GIRONA : dimarts 6 de Gener a les 20h Plç del Vi i dissabte 17 de Gener a les 12h manifestació Pl. Catalunya
CASTELLÓ : Concentració divendres 9 a les 19h a Pl Maria Agustina
TORTOSA : 6 de gener concentració a les 18h a la Pl del Mercat.
MOLINS DE REI: dijous 8 de gener a les 20h a la pl/ de la creu.
MATARÓ : Dijous 8 de gener a les 19h davant de l'ajuntament.
ALACANT : Dimecres 7 de gener a les 20h escales del Jorge Juan
CERVERA : 10 de gener 20:30h concentració Pl. Major i a les 23h concert per Gaza
PREMIÀ DE MAR : concentració divendres 9 de gener a les 20h Pl Ajuntament
BADIA DEL VALLÈS : 8 de gener 18.30h "Tots som de Gaza!"
TARRAGONA : dissabte 10 de gener, a les 17h concentr…
http://fantassin-poverty.blogspot.com/2009/01/la-pobresa-moral-del-pro-israelisme.html

Posted in General | Edit | No Comments »

--

*
*
http://facebook.com/people/Fantassin-Manel/1127812424
http://fantassin.blogspot.com

[Non-text portions of this message have been removed]

__._,_.___
€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€
http://groups.yahoo.com/group/catalonia-europa/
1-Aquest és un grup sobiranista català i federalista europeu, d'esquerres, antipatriarcal i antireligiós. Es una iniciativa espontània, espontaneïsta i deslligada de cap entitat organitzada. Aquest grup no admet continguts: 1-comercials, 2-que facin apologia de la religió o que justifiquin postures diferents de l'ateisme, 3-que atemptin contra els principis ideològics de l'esquerra europea i catalana.
2-ATENCIÓ!!!!: Per a evitar virus i atacs aquest grup NO ACCEPTA missatges
amb arxius adjunts. Si el contingut de l'adjunt que voleu enviar és un
escrit, podeu copiar-lo dins el cos del missatge en format de text.
Altres tipus de documents podeu carregar-los directament dins la web.
Aquest grup TAMPOC no accepta missatges amb format HTML.
3-Si no vols rebre els missatges d'algú en particular, no cal donar-se de baixa del grup, és més fàcil filtrar aquest algú.
4-El terme "Catalunya" s'hi usa seguint el criteri de Josep Guia al seu llibre "Es molt senzill digueu-li Catalunya": http://www.psan.net/llibres/digueu-li/digueu-li.pdf
5-Els missatges d'aquest grup són reenviats automàticament i es pobliquen al blog:
http://catalunya-lliure-free-europa.blogspot.com
€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€
Recent Activity
Visit Your Group
Yahoo! News

Odd News

You won't believe

it, but it's true

Everyday Wellness

on Yahoo! Groups

Find groups that will

help you stay fit.

Yahoo! Groups

Dog Zone

Connect w/others

who love dogs.

.

__,_._,___