dissabte, de gener 10, 2009

[catalonia-europa] Ho sento, culpa meva que no m'he adonat que hi havia un apèndix sionista abans d

Ho sento, culpa meva que no m'he adonat que hi havia un apèndix
sionista abans de donar el vist-i-plau a la publicació de l'escrit.
M'havia semblat que era la carta del Partal i ara veig que és una
rèplica. Ara mateix elimino el missatge i procuro aplicar millor la
censura a partir d'ara. Bé, normalment ho faig però això ha estat un
lapsus.Pel que fa a donar-se de baixa dels fòrums de yahoo, el sistema
és autònom i normalment al capdevall de tots els missatges ja posa les
instruccions de com fer-ho.
Salutacions propalestines.

__._,_.___
€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€
http://groups.yahoo.com/group/catalonia-europa/
1-Aquest és un grup sobiranista català i federalista europeu, d'esquerres, antipatriarcal i antireligiós. Es una iniciativa espontània, espontaneïsta i deslligada de cap entitat organitzada. Aquest grup no admet continguts: 1-comercials, 2-que facin apologia de la religió o que justifiquin postures diferents de l'ateisme, 3-que atemptin contra els principis ideològics de l'esquerra europea i catalana.
2-ATENCIÓ!!!!: Per a evitar virus i atacs aquest grup NO ACCEPTA missatges
amb arxius adjunts. Si el contingut de l'adjunt que voleu enviar és un
escrit, podeu copiar-lo dins el cos del missatge en format de text.
Altres tipus de documents podeu carregar-los directament dins la web.
Aquest grup TAMPOC no accepta missatges amb format HTML.
3-Si no vols rebre els missatges d'algú en particular, no cal donar-se de baixa del grup, és més fàcil filtrar aquest algú.
4-El terme "Catalunya" s'hi usa seguint el criteri de Josep Guia al seu llibre "Es molt senzill digueu-li Catalunya": http://www.psan.net/llibres/digueu-li/digueu-li.pdf
5-Els missatges d'aquest grup són reenviats automàticament i es pobliquen al blog:
http://catalunya-lliure-free-europa.blogspot.com
€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€
Recent Activity
Visit Your Group
Yahoo! News

Fashion News

What's the word on

fashion and style?

Y! Groups blog

The place to go

to stay informed

on Groups news!

Group Charity

One Economy

Helping close the

digital divide

.

__,_._,___

2 comentaris:

Josep M Comajuncosas ha dit...

hola propalestí, sols recordar-te que aquest antisionisme histèric, si em permets, sembla ignorar que els jueus van combatre amb nosaltres contra el franquisme, que l'odi al jueu és consustancial en tots els feixismes inclòs el de Franco, i que aquest va guanyar, entre altres motius, gràcies a l'ajuda inestimable d'exèrcits "moros"...i sempre ho va recordar.
No em posaré a relativitzar carniceries d'uns i altres, però detesto missatges maniqueus tan simples. Propalestí em sembla bé si ets projueu, és a dir, si admets el dret a viure dels dos pobles. Si per tu propalestí és prohamàs...suposo que ets més projueu que ningú perquè va ser Israel qui els va alimentar.
I bé, res millor que ser antihamàs si ets propalestí, perquè els de hamàs tots solets han matat més palestins que Israel amb tota la seva artilleria pesada.

Free Catalonia = Free Europa ha dit...

No, el meu plantejament és simple: la majoria dels catalans estem per l'imperi de la llei internacional i dels drets humans. Això vol dir que ni volem esborrar Israel del mapa llençant els israelians al mar (no estem amb Hammas) ni volem massacres innecessàries.

La lògica de la situació es la següent: després de dos anys hofegant Gaza malgrat la treba era d'esperar que Hammas trenqués l'alto el foc, que un cop trencat l'alto el foc Israel enviaria un missil a cada punt des d'on es disparen els missils de fira de Hammas ...però curiosament i contra tot pronòstic no ho ha fet, ha aguantat, ha aguantat, ha aguantat ...sense fer res ...misteriosament, fins que a pocs dies de les eleccions es posa a massacrar "per error" nens, escoles...

La lògica d'aquesta política és clara, perquè les salvatjades sense excusa s'obliden aviat, per les que tenen excusa no, sinó que només serveixen per enrocar la població en suport dels seus dirigents. Aquesta acció d'Israel només té objectius electorals (i això és immoral) per consolidar el suport de la població israeliana en el seu govern i per consolidar el suport de la població palestina en Hammas.

Es la vella política d'acció-reacció-acció i de "quant pitjor millor" per mantenir uns en el poder de l'estat i els altres en el poder a Gaza. El problema és la immmoralitat de massacrar nens amb objectius electorals.

Aquestes no són opinions meves ni opinions palestines, són opinions pacifistes israelianes d'intelectuals de centresquerra, dels mateixos que ja van donar la veu d'alarma quan van observar que l'estat no responia al llançament de míssils i van olorar-se alguna estratègia fosca a poques setmanes de les eleccions.