dilluns, de juliol 13, 2009

[catalonia-europa] "Acrisolada honradez" -- "Presuntos vascos"





Les mateixes històries de sempre: l'"acrisolada honradez"/nepotisme dels càrrecs espanyols
Dimite el jefe del espionaje español 

http://es.noticias.yahoo.com/10/20090702/tot-oestp-inteligencia-cni-dimision-4b7b872.html
hace 8 horas 33 mins

Imprimir

El director del Centro Nacional de Inteligencia, Alberto Saiz, presentó el jueves su dimisión tras haber sido acusado de usar los servicios de inteligencia del país en su propio beneficio y probablemente será sustituido por Félix Sanz Roldán, ex jefe del Estado Mayor de la Defensa. Seguir leyendo el arículo

Foto y Vídeo relacionado

Dimite el jefe del espionaje español Ampliar fotografía
Más fotografías sobre: CNI

Noticias relacionadas

Bono considera acertada la dimisión de Saiz al frente del CNI
Chaves cree que hay que buscar la eficacia en un centro delicado como el CNI
Vídeo: Chacón sobre Alberto Saiz: "He respetado su ...
CNI.- Chaves dice que lo que se busca es la "eficacia" en el trabajo de un centro "delicado"
Más noticias sobre CNI

Foro: CNI
Saiz, en un comunicado del CNI citado por diversos medios, dijo que abandonaba su puesto, en el que fue renovado hace dos meses, "por cuestión de responsabilidad" y para no deteriorar al organismo ni al Gobierno de José Luis Rodríguez Zapatero.
La dimisión de Saiz, que lleva en el cargo desde 2004, llega tras la polémica por las acusaciones de que usó los servicios de inteligencia en su propio beneficio.
La ministra de Defensa, Carme Chacón, anunció la semana pasada una investigación "completa de forma reservada" sobre todo lo relativo a las denuncias, pero no ha trascendido ninguna conclusión al respecto.
"Quiero agradecerle a Alberto Saiz y a todos los profesionales del CNI estos cinco años de servicio y decirles que comienza una nueva etapa", dijo el jueves Chacón, en TVE.
Según El Mundo, periódico en el que varios miembros del CNI hicieron sus denuncias, el jefe de los espías españoles habría viajado a diversos países a cargo del Estado para practicar la pesca o habría colocado en el centro a familiares y amigos.
Todas estas acusaciones han sido negadas por Saiz en dos comparecencias parlamentarias recientes.
El portavoz socialista en el Congreso y ex ministro de Defensa, José Antonio Alonso, alabó la gestión de Saiz y elogió su "sentido de la responsabilidad".
"Durante sus años de gestión, la eficacia del CNI aumentó muchísimo, tanto en la lucha contra el terrorismo como en el resto de las misiones que tiene encomendado el CNI, tanto dentro como fuera de España", dijo Alonso a la prensa.
Desde el Partido Popular, se pidió a Chacón que hiciera públicos los hallazgos realizados en la investigación ordenada por su cartera.
"Con la dimisión se soluciona un problema de funcionamiento tremendo pero hay que llegar hasta el final", dijo la portavoz del PP en la Cámara Baja, Soraya Sáenz de Santamaría.
"Si alguien ha cometido alguna conducta que no se ajusta a la ley y ha abusado en el ejercicio de sus funciones, habrá que conocerlo", añadió.
El general Félix Sanz Roldán, ex jefe del Estado Mayor de la Defensa, ha sido propuesto para el cargo por Chacón, y su nombramiento será aprobado mañana en Consejo de Ministros.
"Es una persona muy capaz, muy trabajadora y que creo que abre una nueva etapa de más logros de nuestro CNI", dijo Chacón desde Washington, donde esta tarde dará una rueda de prensa.

---------------
Imposició del castellà i el francès a Euskalherria:
http://www.youtube.com/watch?v=E6c51soCfH4&feature=related
-----------------
"PRESUNTOS  VASCOS"
Heu sentit a parlar mai de la crisis econòmica del Pais Basc ?
Amb quina admiració oculta i dissimulada et parla la gent de les nostres contrades, dels ronyons dels bascos........
Aquí (tret de 4 valents silenciats i denostats) la majoría de Dirigents opten sempre per elogiar l´estil Gandhi. Però llevat d´en Xirinachs, que sempre es queda sol, no fa vaga de fam ningú. Ben al contrari;  coneixen els millors Restaurants on hi tenen quasi tots un compte obert.
A Euskalerria, cap problema amb els emigrants. Indústria i Comerç funcionen a tutti pleni i els hi surten els calers per les orelles.Els espanyols compren els seus productes sense cap complexe ni boicot malgrat les males estones que els hi fa passar ETA.Que han estat i són moltes i molt dures!!
Molt més dures que les paraules-no més PARAULES-  d´en Carod Rovira quan va posar en dubte-no més posar en dubte- el tarannà democràtic dels que havien de demanar les olimpíades  del 2012 per Madrid.
A casa, gairebé tothom es va llençar a la jugular del Dirigent d´ERC perque sembla que es van deixar de vendre per Nadal un grapat d´ampolles de Cava a la capital del Reino.
Diu el meu col-lega Ramon que la Nit de Cap d´Any tots aquests espantats li van fer beure a en Carod tot aquest cava rebutjat fins que  va començar a cantar el  "....que viiiiiiva Epañaaaaaaaa" emulant Manolo Escobar.
 
Fins a finals dels 70 estava prohibit escriure en qualsevol mitjà les paraules EUSKADI i INDEPENDENCIA a menys de 20 línees de distància l´una de l´altre. Fins a mitjans dels 90, periodistes  i polítics de Madrid  no van començar a relacionar les dues paraules.Ara, fins i tot el Todolosantos ja admet que ETA vol la Independència (la desintegración com diu ell). S´ha trigat 50 anys i  piles de morts!!
Ha quedat palès que una gran majoría de bascs de tots els nivells socials (inclús el clero i no solament l´esquerra abertzale) , no els hi agrada ser manats pels espanyols d´ofici. Així de senzill. La gent d´aquí han cregut durant anys que ETA matava Guardies Civils i Militars perque representaven a en Franco. NO. Representaven en aquell moment (i ara) el poder que els tenía conquerits. No els deixava ser ELLS.
 
-El que passa que ETA vol també....
-ETA va molt errada si pensa que Marx, Lenin i Cia. tenen alguna cosa a veure amb la llibertat dels pobles.
A veure Manel: Què passava al Pais Basc abans que ETA  matés  a l´any 1968, per primer cop a la seva història, al comissari Melitón Manzanas? S´ha publicat i explicat FIL PER RANDA a travers de tots els mitjans que bramen a favor de la Pau, què feien els Melitons a Euskadi abans i fins el 1968 perquè s´arribés al extrem de decidir assassinar-lo? A les dependencias policiales jugaba al mus amb els bascos? Ho dic perquè fins a les hores ETA no havía assasinat nigú.
Des d´aquell día, tot ha estat un joc de «por cojones». Tu m´en peles un, jo te´n pelo un altre.
Quí va començar a pelar? Els japonesos han deixat passar 60 anys abans no proclamessin al món sencer que van començar ells.I han demanat perdó.
Hi han hagut, a través dels anys, diferències d´opinió quan als pelats. Recordo quan a Catalunya la gent  no protestava quan els pelats eren Carreros i coses similars. I si m´apretes Manel et puc fer la reflexió solidària següent: tots els pelats dels dos bàndols, però tots,  tenen pare,  mare, fills, esposes, marits......
-Frank i l´Hipercor.…?
Per això mateix ho dic. N´és la tràgica conseqüència. Aquest error, ells ho saben,  els  va cavar la tomba a Catalunya. Jo hi anava a comprar manta vegades.
Aquells primitius caparruts convertits en homicides no els hi va ni passar pel cap la posibilitat de que, per ordre del Mr. X, com va quedar silenciadament palès, no es desallotgés el magatzem. És facilíssim fer esclatar cada día un petard a les aglomeracions de civils. Ho han demostrat els islamistes radicals a tot el món.
Ara, l´esforç nostre hauría d´haver estat des de sempre,  en  declarar-nos NO BELIGERANTS. Fa anys que ho estic dient: Quien con infante pernocta miccionado alborea deia el savi Pitiklin. El contenciós sempre ha estat claríssim: Govern de Madrid-Vitoria.Dic Govern, no Madrid.Els catalans i el Govern Català no hi hem pintat mai res. Com en tantes altres coses.
Però deixem recordar que a les poques hores dels atemptats al trens de Madrid l´11 de març, als comentaristes  televisius, bramant de terror i dolor (com humanament és lògic) i al confirmar-se la possibilitat que podía haver estat Al Qaeda, per primer cop, s´els hi va escapar, i  varies vegades,  un crit quasi de justificació: "Al menos ETA avisaba!! (podeu recórrer a les Videoteques televisives).
 
Ep,jo, igual que vosaltres estic a favor......de la PAU i crido NO AL TERRORISME vingui del cantó que vingui!! Punto pelota.
 
Però des de que tinc us de raó, aquest Estat viu sota una llei antiterrorista. A principis dels anys 60 totes les cartes que rebíen i enviaven els reclutes bascos que feien la mili ( en tinc proves) eren intervingudes.Ara els control-len via satèlit.
Així doncs, los mismos collares con diferentes perritos.El TOP-Audiencia Nacional, Grises-Azules, Españolista-Constitucionalista, Patriota del Movimiento-Estado de Derecho, etc.
Els estudiosos diuen que aquest Estat funciona aixís des de fa segles. Quina falta fa trobar un Gorbatxov!!
Per cert que m´han dit que els constitucionalistas no els hi agrada que els hi diguin espanyolistes. Deu ser per que no els confonguin amb "pericos"?.Je Je...(Lectors: No cal que rieu)..
Peró….em resisteixo a creure que en un pais tant petit com el Pais Basc, les mares puguin parir tants i  tants milers de criatures que sense cap motiu es tornin terroristes.Per més cents de milers de vegades que m´ho repeteixin els mitjants.De vegades sembla que em vulguin donar a entendre que el problema el provoca un virus biopsicològic que es desenvolupa  solament en aquell indret de la Península.O sia, un problema médico-sanitari localitzat i focalitzat en X  Km quadrats. Com una peste porcina, vaja.
 
S´ha intentat relacionar l´ensenyament a les Ikastolas amb la violència terrorista. Ja saps; Los maestros comen el coco a los niños y luego pasa lo que pasa.
Res més lluny de la realitat. Recordo que jo vaig començar a ser independentista des de molt petitet, a travers de la mirada dels meus pares, dels meus familiars, dels amics i veïns,  al carrer, a l´escola on el professor em parlaba en català i quan pujava a la tarima ho havía de fer en castellà etc. Sense cap contacte amb res clandestí ni haver llegit ni escoltat MAI de cap boca la paraula Independència i no més amb la sensació d´ inmensa "incomoditat" reflectida a la cara de la majoría de gent que m´envoltava, anava deduint inconscientment el drama nacional de Catalunya. Imposible encaixar els missatges oficials del poder  amb la realitat convivencial. Era com viure sota l´amenaça d´una còsmica madastra de quina presència et vols lliurar malgrat que de tant en tant et vulgui fer veure que t´estima.
..-Si ara  Espanya cada vegada és més internacionalista Frank......aixó del Pais Basc i Catalunya .... vols dir que no està desfassat..?
-Si, si, internacionalistas, però --....."que no me toquen Port-Bou y Hendaya.Las demás fronteras ya sobran...estamos en una Aldea Global, coño!".
 
Fixeu-vos com ens  ho venen les Televisions.
Locutora guapíssima, sensual, llabis carnosos, somriure asèptic peró tant insinuant que t´agafen ganes de telefonar-la (com feia en Pañella) per convidar-la a anar al llit amb tu.Escot discret però amb mala llet:Han sido detenidos 15.....pitiklin pitiklin..(Viana dixit).......han sido desarticulados en un año 125 comandos...pitiklin pitiklin....por orden del Juez Gansón han sido trasladados a.... pitiklin pitiklin...detenidos i puestos a disposición Judicial ...pitiklin pitiklin .....40 componentes de la Banda (Puig?).......en Francia i  llevados a las dependencias de la Securitée et  Fraternitéee pitiklin pitiklin.... 39 presuntos han sido detenidos i se les aplicará la ley anti...pitiklin pitiklin....22 supuestos colaboradores trasladados a las dependencias......Han sido detenidos treinta presuntos bascos por pensar en ETA.
Las Fuerzas de Seguridad han acordonado RovirETA, unl pueblecito catalán situado  en los alrededores de  S.Feliciano de Codinas  por supuesta.....-........detenida Maria AntoniETA  por presunta colabor...... (¿) Ostitu!!.-
De vegades penso:Encara queden bascs a fora de les "dependencias"?
Qualsevol día aniré per allà dalt al Nord a comptar-los (A ver..... numérensen!!) i a comprovar-ho in situ.Em sembla que ens enganyen, no creieu? Ja vos informaré de primera mà.Pagaula d´Stone!!
 
El que em sap més greu és que, en plena consolidació democràtica (?), "la meva" em passi la noticia de les manis independentistes autoritzades al Pais Basc i ho peli calcant-ho de TVE: Asistieron varios miles de personas.....per ...... alguns milers de persones (Traducció del autor)
Quants, Francino? Ni una quantitat aproximada? Perquè aquest oblid? Si fossin masses o pocs milers sería bo o dolent per algú? Ja hi som amb allò de  dues mil mal comptades.....300 mil ben comptades? És  un  impacte mental insostenible aquella gernació de terroristes?
 
Suggeriment: Perquè no bescanvien 2 milions de bascs que no volen ser espanyols per 2 milions de marroquins que es juguen la vida per ser-ho? Guays no? No hi perderíen res.Seguirien sent 350 millones y pico.De conya, tu! Que jo sàpiga no és cap crim el no ser espanyol.Hi ha milers de milions de persones al planeta que no ho són i no els afussellen ni es suiciden per aquest motiu.Ho estic dient des d´el 1971 i fan el sord.
-Perque és una bestiesa....
-OK en prenc nota.Però pensa-hi.
 
El "Contenciós-OPA" Corona de Castella-Euskadi és com la serp que s´engoleix un conill i  un cop a dins, no es mor..Tard o d´hora acabrà tenint un mal de ventre insoportable fins que  retorni el conill al lloc d´on el va treure.
 
Dexeu-me dir només la darrera al voltant d´aquest tema.
Jo tinc un somni!
He vist en Zapatero celebrant el cinquantè aniversari de la independència del Marroc, antic "protectorado español" i la llibertat del qual costà milers de morts per ambdós bàndols.
Vull veure d´ací poc temps uns  Guàdies Civils de paisà passejant amb la seva familia  per Euskadi i de cop i volta un tipus s´acosta i li crida :Ahí va la hostia Pikoleto !! Tiempo sin verte, pues !Vamos a echarnos unos potes i luego al encierro, joder!!Cagüen..... Cómo has canviado coño.....
I al Rei d´Espanya arribant a Euskalerria i dipositar una corona al monument a Los Libertadores, tal com ara fa quan va a algún pais sudamericà excolònia hispana a perdonar-los-hi  el deute. Que bonic! Que bonic és ser excolònia!! Els hi porten regals i tot!.
Jo ja començo a fer com una espècie de Llista de Noces per quan arribi a Catalunya el Rei Mag.. No sé........Alguna cosa em tocarà.. Un ordinador última generació.....una moto...
I have a dream too!
            ----
 
FRANK DUBÉ
Dels seu llibre: "OSTITU QUIN PAIS" (2005)
 
-------------

http://www.veupropia.info/
Marketing i Estratègia: Llibres pràctics sobre estratègies: http://www.clubpositivo.com/cp.1/libros.htm
http://www.personal.able.es/cm.perez/
Pel Canvi de xip: http://wave.prohosting.com/Fortesa/
http://blocs.mesvilaweb.cat/mrocar/
http://blocs.mesvilaweb.cat/smolins9

__________________________________________________________
Yahoo! Canada Toolbar: Search from anywhere on the web, and bookmark your favourite sites. Download it now
http://ca.toolbar.yahoo.com.

[Non-text portions of this message have been removed]

__._,_.___
��������������������
http://groups.yahoo.com/group/catalonia-europa/
1-Aquest �s un grup sobiranista catal� i federalista europeu, d'esquerres, antipatriarcal i antireligi�s. Es una iniciativa espont�nia, espontane�sta i deslligada de cap entitat organitzada. Aquest grup no admet continguts: 1-comercials, 2-que facin apologia de la religi� o que justifiquin postures diferents de l'ateisme, 3-que atemptin contra els principis ideol�gics de l'esquerra europea i catalana.
2-ATENCI�!!!!: Per a evitar virus i atacs aquest grup NO ACCEPTA missatges
amb arxius adjunts. Si el contingut de l'adjunt que voleu enviar �s un
escrit, podeu copiar-lo dins el cos del missatge en format de text.
Altres tipus de documents podeu carregar-los directament dins la web.
Aquest grup TAMPOC no accepta missatges amb format HTML.
3-Si no vols rebre els missatges d'alg� en particular, no cal donar-se de baixa del grup, �s m�s f�cil filtrar aquest alg�.
4-El terme "Catalunya" s'hi usa seguint el criteri de Josep Guia al seu llibre "Es molt senzill digueu-li Catalunya": http://www.psan.net/llibres/digueu-li/digueu-li.pdf
5-Els missatges d'aquest grup s�n reenviats autom�ticament i es pobliquen al blog:
http://catalunya-lliure-free-europa.blogspot.com
��������������������
Recent Activity
Visit Your Group
Yahoo! News

Odd News

You won't believe

it, but it's true

Yahoo! Groups

Mom Power

Kids, family & home

Join the discussion

Yahoo! Groups

Mental Health Zone

Bi-polar disorder

Find support

.

__,_._,___