dimecres, d’abril 22, 2009

[catalonia-europa] MANIPULACIÓ TERMINOLÒGICA. MANIPULANT LA IMMIGRACIÓ PER APROFITAR-SE'N





  MANIPULACIÓ TERMINOLÒGICA.
 
 "Animal Farm", by G. Orwell, included the satirical line "All animals are equal, but some animals are more equal than others".

   "La semàntica creativa és la clau al govern contemporani; consisteix a parlar en llengües estranyes per temor que el públic entengui inconvenientment prest l'inevitable" (George Will, *1941, famós periodista estadounidenc).
   "Igual com societats decauen, l'idioma també decau. Les paraules són utilitzades per a disfressar l'acció, no pas per il•luminar-la: alliberen una ciutat tot destruint-la. Les paraules estan per marejar, d'aquesta manera en temps d'eleccions les persones votaran solemnement contra llurs propis interessos" (Gore Vidal [Eugene Luther Vidal Jr.], *1925, famós escriptor heterodoxe estadounidenc de cognom català).
    "Si un matí passejàs a la part de dalt de les aigües enfront del riu Potomac, els titulars que llegiríem a la vesprada serien: "El President no sap nedar" (Lyndon B. Johnson, 1908-1973, 36è president dels EEUU).
 
  Molts mèdia (pressionats per altes instàncies? per por de l'islamisme?) que de seguida diuen terroristes a qualsevol i per suposat als bascs, eviten aquest nom a tota costa quan els terroristes són islàmics. En tal cas són "milicianos". Només els falta dir "heroicos milicianos".

http://es.noticias.yahoo.com/10/20090330/tts-oestp-pakistan-policia-ataque-ca02f96.html
Asaltan un centro policial en Pakistán y matan a cadetes 

hace 2 horas 36 mins


Imprimir

Varios milicianos se atrincheraron el lunes en un centro de formación de policía en la ciudad paquistaní de Lahore, después de irrumpir en el complejo y asesinar a cadetes en una plaza de armas, con estimaciones que llegan hasta los 20 muertos. Seguir leyendo el arículo

------------------------
 

http://www.gencat.net/benestar/societat/convivencia/immigracio/index.htm
Voluntariat per la llengua: http://www.cpnl.org/immigracio/
 
Immigrants catalanitzats: http://www.nasdebarraca.com
www.altresandalusos.org
http://www.casalargentino.org/
http://www.immi.cat/
http://www.moronfuente.blogspot.com/
«Catalonia Acord» : http://www.cataloniaacord.org/cds.html
 
http://www.directe.cat/opinio/diego-arcos/que-hi-ha-en-joc-amb-la-immigracio-estrangera-als-paisos-catalans
 
  Text didàctic per a espanyols i immigrants: "Razones para la independencia de Cataluña": http://www.freewebs.com/nacioncatalana/    
 
Un vincle de consells lingüístics en quant als que intenten ensenyar el català als romanesos:
http://www.gencat.net/benestar/publica/pdf/El%20romanes.pdf
 
La solució: fer-nos forts sense caure en el salvatgisme ni el desordre..
  Immigrants benvinguts. Colons go home.
 
  "Per a defensar les causes nobles ja hi ha molts d'homes, però Catalunya només ens té a nosaltres" "Catalans!: Catalunya!" (Francesc Macià).     
  "...han reduït (els catalans) a lluitar per totes les causes, menys per la seva" (Jordi Romaguera).
  "...és un bon català aquell que es descatalanitza....per a ser, cal que no siguis" (Manuel de Pedrolo, autor d'"Algú sota l'altre").
 
  Nosaltres no els vam cridar: van venir. Mai ningú no atraca en català: són forasters i no el saben ni el volen parlar, els atracadors i assassins. Ens roben i assassinen gent indefensa autòctona i després hem de pagar a l'Estat perquè dugui la policia, també forastera, per a acabar, segons ens diuen, amb el crim. Pagam per partida doble en béns materials i espirituals aquesta invasió de delinqüència de fora. Que retornin els delinqüents forasters al país d'orígen. Tenim dret a viure en pau
  Parlar en l'actual context de "mestissatge" és, de facto, simple neoliberalisme cultural i lingüístic: el "mestissatge" que s'imposarà és, essencialmement, el promocionat comercialment des dels mass media que controla el capital fiancer, és a dir, genocidi cultural per als més desprotegits jurídicament (nacions i llengües sense Estat propi, o sigui, "sense papers")
  Els independentistes, en general, no coneixen gaire l'autocrítica ni el treball d'integració envers els immigrants, per tant, per aquest camí, cada volta tindrem més immigració sens integrar. És el resultat de la inconseqüència i la frivolitat dropa dels independentistes. Entre repetir les mentides imbecils del Políticament Correcte o anar contra la història i contra l'economia (com fan els anti-immigració), hauríem de trobar un punt raonable, profitós i creatiu
 
  L'Exèrcit espanyol té prohibida l'entrada de ciutadans comunitaris, la qual cosa supose que deu ser il·legal. Tanmateix, per allò de l'"idioma común" i "la madre patria" accepta com a soldats professionals gent hispanoamericana, la qual cosa no sé si és legal amb les lleis de la Comunitat Europea, diria que no (en el futbol no ho seria).
  L'índex de catalans a l'exèrcit espanyol està cap al 3%. A l'ex-Jugoslàvia, quan encara estava unida, més del 60% eren serbis, actualment a l'Estat espanyol la majoria són castellans i andalusos, clar: els "nostres serbis".
 
------------------
 Al 95% dels municipis amb més immigració del PV guanya el PP. Hi ha tongo i tots callen
 
  "L'autèntic destructor de les llibertats de les persones és qui distribueix entre elles els incentius, els donatius i els beneficis" (Plutarc de Queronea, ca. 46-c.120, assagista i historiador biògraf).
 
  La immigració romanesa massiva. Unes consideracions.  
Tenim que:
-La majoria de grups romanesos han estat comprats pel PP i van a les manis del PP per tot allò més bèstia i carcamal. Els deuen clientalitzar via subvencions.
-Han creat un "Partido Rumano" (sembla que vinculat a la dreta romanesa) que està contra l'ensenyament del valencià als romanesos (molts romanesos adults et miren malament si els parles valencià).
-A causa de les condicions de vida sovint precàries o miserables, l'habitatge s'ha disparat, els salaris han baixat i la delinqüència i marginació han pujat. Això permet que la màfia immobiliària contracte romanesos per apallissar okupes, com fa unes setmanes ha passat a Castelló (on quasi el 20% de la població és ja romanesa).
-Tot plegat això fa augmentar la xenofòbia i l'agitació anti-immigració de l'extrema dreta i de l'espanyolisme lolailero pertot les nostres terres. E2000 ha començat a traure regidors, mentre l'esquerra només repeteix els tòpics de sempre, se separa del sentir de la gent i a més ni treballa a penes entre immigrants.
-Romania, amb Polònia i Alemanya, foren els tres Estats més antisemites de l'època nazifeixista, la qual cosa tampoco no invita a fer-se massa il•lusions sobre el grau de tolerància psicològica de molts romanesos.
  A Castelló han empadronat romanesos i polonesos a pobles que podien perdre, en magatzems, en cases buides, més de 100 a Càrites Castelló, fins i tot a l'Hospital Provincial.
  La Diputació convoca una reunió per a les associacions d'immigrants però sense fer-la pública, per tant només van els "representants" en connivència, com l'Associació Romanesa. Subvenció de 60.000 per a un "representant" tan analfabet que ni tan sols parla bé el romanès (però té un escorta que l'acompanya allà on va, un gitano romanès). I on van a parar tants euros? Potser a vots en sobre tancat? Però ningú no investiga res. Clar que el Cap de l'Audiència que va canviant de jutge a Fabra tenia un familiar directe endollat a l'Ajuntament de Castelló amb paga de luxe, fa no molts anys, fins que el jubilaren després de muntar un cacau considerable quan digué que "el valenciano tenía que extinguirse como se han extinguido otros idiomas". I per què no us extingiu vosaltres? Seria més saludable per al Planeta Terra.
  Ha estat un "pucherazo" salvatge i l'oposició sembla tan inútil o està tan grogui que no en diu res.
  Això és una democràcia o o és una simple monarquia bananera?
 
-----------------
 
Hoy en día para entrar legal es imprescindible tener una oferta de trabajo de una gran empresa (sobre todo de la construcción, pues no aceptan empresas menores). En caso contrario no entran como legales, ni se pueden legalizar. Y si son ilegales pocas ayudas de nada pueden esperar, claro.
  Un extranjero puede tener un estatuto de refugiado político de la ONU y hoy en día no entra si no tiene una oferta de trabajo. Las teóricas políticas humanitarias del Estado Español, como no tengan un buen enchufe o sean un caso conocido o mediático, son inexistentes.
  Es decir, la inmigración hoy en día depende de la gran patronal, y especialmente de la mafia inmobiliaria. El Gobierno se limita a legalizar este esquema.
  Una vez entran los trabajadores les ofrecen ayudas sociales a cambio de compra de votos de los amigos de las mafias inmobiliarias, en sobre cerrado. Los empadronan en hospitales, en Cáritas, etc. Negocio redondo: por 60 euros mensuales en ayudas y algun bocata, cliente/votante para mayorías absolutas. Adivinen los partidos beneficiarios.
  Naturalmente en esto de las ayudas sociales los que ahora las reciben menos son los que no votan en sobre cerrado, ay!, quiero decir, los ciudadanos españoles.
  A la derecha le gusta decir en los cafés y autobuses que la culpa es de ZP, pero en 2003 ya había entrado las 2/3 partes de la inmigración que tenemos actualmente, es decir, que la mayoría entró a finales de los 90 y principios de los 2000. O sea, si la culpa es de ZP es por su dejadez y por su papel de simple criado de la gran patronal.. Si sigue entrando inmigración es por decisión soberana de la patronal. El negocio y las discriminaciones viene después.
  Lo que hizo el PSOE es permitir (pagando) que ilegales se pudieran legalizar, con lo cual eliminaba no sólo la explotación que tantos beneficios habia dado durante los años anteriores del PP a mucho empresario-negrero, sino también la bajada de los salarios para los ciudadanos españoles. Económicamente hablando se trata de eso (el tema demográfico se puede discutir a parte). A mí desde luego que el PSOE no me hace ninguna gracia, y claro lo he dejado a menudo, pero tampoco hay que achacarle lo que no es de su responsabilidad ...para ocultar la responsabilidad de sus "socios" en el "negocio": el PP, siempre más diestro a tirar la piedra y ocultar la mano.
  Y es que resulta que Mayor Oreja, ministro del Interior (de la poli) de Aznar, pues su familia posee las 3/4 del negocio de la seguridad privada. Durante el gobierno del PP la policía pública, como la sanidad o la enseñanza, fue declinando en inversiones y efectivos. Claro: era la zorra (M.O.) cuidando del gallinero (policía pública). Con el aumento de la delincuencia (extranjera) y con la no-paz en el País Vasco (sólo en escoltas allí hay 11.000 policias nacionales destinados) el negocio es redondo para la seguridad privada. Así se entiende aun más el discurso del PP.
  Busca quién sale beneficiado y descubrirás el autor. Hay quien mea en lana y truena y hay quien mea en lata y no suena.
  Cada uno que saque sus propias conclusiones.
 
--------------
 

NO ES RACISMO.
Subvencion es corrupcion.
 
Una vez me contó un amigo...
 
..."Hace tiempo me compré un comedero para pájaros.

Lo colgué en el porche de mi jardín y lo llené de
granos y semillas.

Era en verdad un bonito comedero y era un espectáculo ver
a los pajaritos de cerca.

Al cabo de una semana eran ya centenares los pájaros que
se aprovechaban del aprovisionamiento constante de comida
gratuita y disponible sin ninguna dificultad.

Luego los pájaros empezaron a hacer sus nidos bajo el
porche, en la parra, cerca de la barbacoa, e incluso sobre
la mesa.

A continuación vino la caca. Estaba por todas partes.

Sobre las baldosas del porche, sobre las sillas, sobre la
mesa... ¡en todo!

Después algunos pájaros empezaron a ser agresivos. Se
lanzaban sobre mí e intentaban picotearme a pesar de ser yo
quien les alimentaba pagando de mi bolsillo.

Otros eran ruidosos y prepotentes.

Se apalancaban sobre el comedero piando y trinando a todas
horas, noche y día, para recordarme que rellenara el
comedero si la comida escaseaba.

Al cabo de cierto tiempo no conseguía ni siquiera poder
sentarme en mi propio porche.

Por lo que decidí quitar el bonito comedero y en tres
días los pájaros desaparecieron de mi jardín.

Hice limpieza y puse todo en orden, eliminando incluso
todos los nidos del porche.

Muy pronto mi porche volvió a ser aquello que siempre
había sido: un lugar tranquilo y sereno, sin ningún
alborotador reclamando "el derecho a comida
gratis".

Ahora, reflexionemos.

Nosotros hemos obtenido con nuestro trabajo y con nuestros
sacrificios un sistema con muchos derechos y ventajas
sociales: sanidad pública gratuita, escuelas gratuitas,
facilidades económicas para los menos favorecidos,
viviendas populares a precios muy bajos; y permitimos a
quien quiera que nazca aquí ser automáticamente ciudadano
de nuestro País.

Luego llegaron los emigrantes ilegales a centenares de
miles, que gozan de las mismas ventajas.

Para pagar los mayores gastos nosotros debemos pagar
mayores impuestos.

Las viviendas populares son ocupadas por la fuerza y nadie
paga su alquiler.

Si tenéis que ir a un servicio de urgencias de hospital,
deberéis esperar horas para ser visitados porque dichos
servicios están invadidos por extracomunitarios.

Vuestro hijo en la escuela de párvulos podrá tener
problemas a la hora de comer porque el comedor estará
condicionado por absurdas imposiciones religiosas en los
menús.

Se eliminarán todos los crucifijos y no se celebrará la
Navidad para "no herir la sensibilidad" de los
extranjeros, sin ningún respeto por la nuestra.

¡¡ Que es la sensibilidad de los dueños de la casa !!

La criminalidad crece, y la que se ceba contra la gente
débil y común (nosotros) en un 75% de los casos es obra
del 10% de la población (los extranjeros); mientras que las
cárceles están tan llenas que los delincuentes, con la
inestimable ayuda de una Justicia perezosa e ineficaz, son
puestos en circulación casi enseguida, por lo que
recomienzan de nuevo a hacer robos y asaltos.

Y si se busca la forma de frenar esta calamidad he aquí
que se alzan las voces de protesta de muchos imbéciles que
gritan contra la violación de los derechos civiles (de los
'otros', porque nuestros derechos les importan un
bledo a esos mismos imbéciles).

Es sólo una opinión pero quizás haya llegado el momento
para nuestro Gobierno de quitar el comedero de pájaros y
hacer limpieza.

Si estáis de acuerdo haced circular este mail.

Si no estáis de acuerdo, continuad limpiando la caca...     

__________________________________________________________
Looking for the perfect gift? Give the gift of Flickr!

http://www.flickr.com/gift/

[Non-text portions of this message have been removed]

__._,_.___
��������������������
http://groups.yahoo.com/group/catalonia-europa/
1-Aquest �s un grup sobiranista catal� i federalista europeu, d'esquerres, antipatriarcal i antireligi�s. Es una iniciativa espont�nia, espontane�sta i deslligada de cap entitat organitzada. Aquest grup no admet continguts: 1-comercials, 2-que facin apologia de la religi� o que justifiquin postures diferents de l'ateisme, 3-que atemptin contra els principis ideol�gics de l'esquerra europea i catalana.
2-ATENCI�!!!!: Per a evitar virus i atacs aquest grup NO ACCEPTA missatges
amb arxius adjunts. Si el contingut de l'adjunt que voleu enviar �s un
escrit, podeu copiar-lo dins el cos del missatge en format de text.
Altres tipus de documents podeu carregar-los directament dins la web.
Aquest grup TAMPOC no accepta missatges amb format HTML.
3-Si no vols rebre els missatges d'alg� en particular, no cal donar-se de baixa del grup, �s m�s f�cil filtrar aquest alg�.
4-El terme "Catalunya" s'hi usa seguint el criteri de Josep Guia al seu llibre "Es molt senzill digueu-li Catalunya": http://www.psan.net/llibres/digueu-li/digueu-li.pdf
5-Els missatges d'aquest grup s�n reenviats autom�ticament i es pobliquen al blog:
http://catalunya-lliure-free-europa.blogspot.com
��������������������
Recent Activity
Visit Your Group
Give Back

Yahoo! for Good

Get inspired

by a good cause.

Y! Toolbar

Get it Free!

easy 1-click access

to your groups.

Yahoo! Groups

Start a group

in 3 easy steps.

Connect with others.

.

__,_._,___