dimecres, de novembre 18, 2009

[catalonia-europa] Els portaveus de les mesquites de Manlleu fan campanya pel SÍ en la consulta del 13-D

 

Els portaveus de les mesquites de Manlleu fan campanya pel SÍ en la consulta del 13-D

http://www.sms25.cat/noticia/1844/Els_portaveus_de_les_mesquites_de_Manlleu_fan_campanya_pel_SI_en_la_consulta_del_13-D

Els portaveus de les mesquites de Manlleu fan campanya pel SÍ en la consulta del 13-D

SMS25 feia pública ahir la notícia que els presidents de les dues mesquites que hi ha a Manlleu han ofert els seus locals per realitzar la consulta sobre la independència que es farà en aquesta localitat d'Osona. Segons diuen, "estarien encantats d'acollir aquesta consulta en les seves àmplies instal·lacions". Els portaveus islàmics, però, han anat més lluny i han assegurat que estan disposats a fer campanya pel SÍ. Driss Enabruze, el portaveu d'un d'aquests centres, explica que "no pot ser que els catalans depenguem d'Espanya. Tenim la nostra llengua i la nostra història i tot el dret a ser lliures. Algun dia ho aconseguirem".

Enabruze va arribar fa 36 anys a Catalunya, i és l'actual president de l'Associació per a la Solidaritat i el Desenvolupament dels Immigrants de Manlleu, a més de ser simpatitzant d'Esquerra Republicana de Catalunya (ERC). L'imam de la mesquita, un marroquí de 37 anys, també afirma "estar a favor de la independència de Catalunya". Segons explica, "jo visc i menjo a Catalunya i, per tant, estic amb els catalans". A més, asseguren que aquesta consulta sobre la independència és una oportunitat d'integració per als immigrants de Manlleu. Cal recordar que, en aquestes consultes, els immigrants tenen dret a votar igual que qualsevol altre ciutadà. És per això, que els portaveus de les mesquites "animaran a tota la comunitat islàmica de Manlleu a votar SÍ".

Més informació:

La mesquita de Manlleu podria acollir una consulta sobre la independència el 13-D

[Non-text portions of this message have been removed]

__._,_.___
€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€
http://groups.yahoo.com/group/catalonia-europa/
1-Aquest és un grup sobiranista català i federalista europeu, d'esquerres, antipatriarcal i antireligiós. Es una iniciativa espontània, espontaneïsta i deslligada de cap entitat organitzada. Aquest grup no admet continguts: 1-comercials, 2-que facin apologia de la religió o que justifiquin postures diferents de l'ateisme, 3-que atemptin contra els principis ideològics de l'esquerra europea i catalana.
2-ATENCIÓ!!!!: Per a evitar virus i atacs aquest grup NO ACCEPTA missatges
amb arxius adjunts. Si el contingut de l'adjunt que voleu enviar és un
escrit, podeu copiar-lo dins el cos del missatge en format de text.
Altres tipus de documents podeu carregar-los directament dins la web.
Aquest grup TAMPOC no accepta missatges amb format HTML.
3-Si no vols rebre els missatges d'algú en particular, no cal donar-se de baixa del grup, és més fàcil filtrar aquest algú.
4-El terme "Catalunya" s'hi usa seguint el criteri de Josep Guia al seu llibre "Es molt senzill digueu-li Catalunya": http://www.psan.net/llibres/digueu-li/digueu-li.pdf
5-Els missatges d'aquest grup són reenviats automàticament i es pobliquen al blog:
http://catalunya-lliure-free-europa.blogspot.com
€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€
.

__,_._,___