diumenge, de març 22, 2009

[catalonia-europa] Una altra estratègia espanyola per acastellanar-nos -- Nazionalisme espanyol -- Monarquia bananera



  A la classe d'avui de català per a nouvinguts (en faig classes en 3 assocs. de veïns), l'única d'alfabetització, ha vingut un treballador de l'ajuntament a explicar als alumnes qüestions sobre la ciutat: empadronar-s'hi, oficines d'informació i de gestió de documentació, que no es poden deixar els mobles vells al carrer, etc. Una de les coses que ha dit és que els immigrants extracomunitaris, de moltes parts del món, havent de fer tot de paperassa (com ara el padró, els permisos de feina, etc.) triguen 10 anys a obtenir la ciutadania ecspanyola; en canvi, els d'Hispanoamèrica, els de Guinea equatorial i els de Filipines (o sigui, de les excolònies ecspanyoles i que ja parlen en l'idioma imperial), l'obtenen al cap de només 2 anys! Tot sigui per a facilitar la implantació dels nostres colonitzadors.
 
----------------------
 
  El dimoni, en l'asfalt, es fa invisible. Aquesta és la tàctica del nazionalisme espanyol, diu que no existeix, o millor dit: assenyala sempre en la direcció contrària per despistar. "No he sido yo, han sido los nacionalistas!". "Ellos" son els "no-nacionalistas" més nazionalistes del món sencer. A causa del fanatisme col•lectiu induït, l'espanyolisme com més a la vista i més bestieses brama menys el consideren nacionalisme.
La "Solució Final" per als catalans: http://blocs.mesvilaweb.cat/bloc/view/id/6717
  "Espanya és un país un tant cruel, com ho demostren els seus "autos de fe" (de la Inquisició) i les curses de braus" (Emmanuel Kant, 1724-1804, filòsof alemany).
  Corregudes de braus: http://www.google.com/search?hl=en&q=%22against+buk-efighting%22&btnG=Cerca+amb+Google&lr=
http://www.google.com/search?hl=en&lr=&q=%22contra+las+corridas+de+toros%22&btnG=Search
  "Yo no he sido nunca lo que llaman españolista ni patriotero. Pero ante estas cosas me indigno. Y si esas gentes van a descuartizar a España, prefiero a Franco" (Manuel Azaña, "Memorias", President de la República Espanyola).
  "Una persona de mi conocimiento asegura que es una ley de la historia de España la necesidad de bombardear Barcelona cada cincuenta años. El sistema de Felipe V era injusto y duro, pero sólido y cómodo. Ha valido para dos siglos" (Manuel Azaña, "Memorias", President de la República Espanyola).
  "No estoy haciendo la guerra contra Franco para que nos retoñe en Barcelona un separatismo estúpido y pueblerino (...) No hay más que una nación: ¡ España ! (...) Antes de consentir campañas nacionalistas que nos lleven a desmembraciones que de ningún modo admito, cedería el paso a Franco sin otra condición que la que se desprendiese de alemanes e italianos" (Juan Negrín. Cap de govern de la República espanyola i president a l'exili. Segons cita Julián Zugazogoitia a les seves memòries).
  "I, entretant, el GERC, o sigui l'exèrcit republicà de la Zona Centre, el responsable principal del qual era el general Miaja, no movia un sol home per descongestionar el front de Catalunya des de la Batalla de l'Ebre. Negrín se n'havia sortit amb la seva i capgirava la frase de Calvo Sotelo: "España antes fascista que rota" (Raimon Galí, "Memòries", Ed. Proa, Bcn 2004).
   "Le felicito de lo más profundo de mi corazón por los brillantes éxitos del Ejército Nacional bajo sus órdenes. También confío que el final próximo y victorioso de la guerra traerá al pueblo español la paz y con ella se abrirá una nueva época de brillante desarrollo de la nación española. Adolf Hitler, Canciller de Alemania" (Telegrama de Hitler a Franco, con motivo de la conquista militar de Catalunya, 1939).
  "Hoy escribo esta nota tras la conquista de Cataluña en la que he participado. Y aquello de "la maté porque era mía" vale por lo sucedido" (El falangista Ernesto Jiménez Caballero, «Genio de España», pàg. 226, 1939).
  "Missatge per a reflexionar dedicat als partidaris de veritats, estats i nacions apararentment immutables que, inexplicablement, comencen a trontollar: Quan a un ruc li posen un mirall al davant no es reconeix perquè es pensa que n´està veient un altre" (Miquel Roca Romaguera, delegat de l´Associació de les Illes Balears i Pitiüses de la UOC).
  No és pas casualitat que l'Estat espanyol sia el de menor domini de l'anglès de tota la Unió Europea. De la mateixa manera que les oligarquies islàmiques utilitzen la religió per a manipular i separar llurs pobles de la resta del món, l'oligarquia espanyola utilitza el nacionalisme espanyol sobretot en versió populista (la "Selessión" única i indivisible, les sevillanes atronadores i militaresques, el R. Madrid, les curses de braus, etc.) i la ignorància lingüística i intercultural com a mitjans per a mantenir la plebs ignorant, catalanòfoba, com a carn de canó per a totes llurs maniobres polítiques, endèmica corrupció i caciquisme i interessos megaeconòmics.
  "Però l'honor sicilià, aquest codi que tenen els mafiosos, l'hem après dels espanyols!" (Andrea Camilleri, escriptor, "Avui" 10•4•99, p. 80).
  "Aspera Meseta,
eres como la madre mala,
¿Para qué quieres más hijos
si luego los desamas?
Aspera Meseta,
no eres tú, sino Caín
que aún lleva en la cartuchera
la quijada con la que agrediera
a aquel su hermano Abel"
(Elisa Serna, cantant castellana antifranquista dels '70).
  "N´hi ha gent que no vol que s'escrigui, es parli o es pensi en català, són els mateixos que no volen que es parli, s`escrigui o es pensi" (Forges).
Catalanofòbia:
http://www.unitat.org/docs/catalans.html
http://www.cut-bai.org/catfob.htm
  "Reina, reina! Lo nostre poble és franc, e no és així subjugat com és el poble de Castella: ells tenen a Nós com a senyor, e Nós a ells com a bons vassalls i companyons" (Alfons el Benigne a sa muller la tirana intrigant Leonor de Castella, a València, després de l'ambaixada de l'heroi civil Vinatea, la qual aturà un dels primers intents de l'imperialisme castellà per subjugar valencians i tortosins).
  "Son españoles los que no pueden ser otra cosa" (Cánovas del Castillo, governant espanyol caciquista i conservador).
  Violència quotidiana de la colonització espanyola: http://snow.prohosting.com/%7Eweexist/Aix%ED_s%F3n_ells_els_espanyols.html
  Fan la "Selección". La "selección" és identificada pels mass mèdia amb el poble i amb l'Estat: tots són Un, en la manipulació psíquica: "Oh, España!". Per tant, tot aquell que critiqui l'Estat és com criticar la selecció o el poble: criticar el nom de l'Estat ("España") s'esdevé com  un atac personal, vet ací el parany. Les empreses particulars fan negoci amb la selecció, beneficien la marca "España" i es beneficien de l'espanyolisme ambiental. Han creat una mena de forat negre de la confusió, de la manipulació i del fanatisme, és a dir, d'allò que permet abusos i injustícies i posa el mateix poble fanatitzat, com a les guerres, de simple carn de canó. Darrere, en l'ombra, la gran Banca controla els mass mèdia i l'Estat, i guanya més del 30% annual a costa del poble idiotitzat i inert. I és que "España es una Unidad del Chollo en lo universal".
  Negre catalanoparlant monolingüe denuncia atracament policial:    http://cibernautes.com/jaume/dies/20051206/4052/
  Documental L'Exèrcit del Fènix, de Xevi Mató
http://www.ericielf enix.cat/ index.php? option=com_ content&task= view&id=73& Itemid=1
  Antoni Gaudí, maltractat per parlar català a Barcelona:
http://www.racocatala.com/cat1714/antonigaudi.htm
  Ah!, i si per no ho sabíeu: Espanya és la 2ª potència MUNDIAL d'exportació d'armes, sols per darrere dels EUA: http://es.noticias.yahoo.com/vocento/20080522/video/ves-accin-de-greenpeace-contra-la-fabric-238f6cf.html
  "Estim la Llibertat,
i l'estim més a mesura que conec millor
la submissió del poble
a l'esclavatge, a l'opressió i a la tirania,
i a horribles ídols del passat
que brillen, lluïts pels ressecs llavis
dels esclaus.
Però, en aquest amor per la Llibertat,
també estim aquells esclaus,
perquè cegament van besar
els morros de bèsties ferotges,
en calma i beneïda inconsciència,
sense sentir el verí dels escurçons
i cavant, sense saber-ho,
llurs tombes amb llurs pròpies ungles".
  (Jubran Khalil Jubran, escriptor i artista libanès emigrat als Estats Units).
  "El dret és més preciós que la pau, i lluitarem per les coses que més aprop han estat sempre del nostre cor: per la democràcia, pel dret d'aquells que se sotmeten a l'autoritat a tenir veu en llur propi govern, pels drets de les petites nacions, pel domini universal del dret mitjançant un concert de pobles lliures que dugui la pau i la seguretat a totes les nacions i doni a la fi la llibertat al món" (Edmund Wilson, 1895-1972, assatgista estadounidenc).
  "Enfora, oh joves, d'aqueix centre exòtic
a on la lluita bàrbara,
jugant la vida i mort d'homes i bèsties.
se'n fa festa sacrílega.
Amb tuf de sang, carnatge i vil cridòria
la multitud embriaga-s'hi
tumultuosa, contagiant-se amb febres
de decadència pútrida ...
Enfora, enfora del variat prosceni
la mímica faràndula
que sols ja furga pels femers, cercant-hi
la rialla estúpida.
Llavis i orelles que va ungir l'aroma
de les cançons indígenes,
no us profaneu amb cançoneig imbècil,
rebuig de lletra i música!" ("Als Joves", del llibre de poemes "Horacianes", de Miquel Costa i Llobera, poeta nacional català, Pollença). 1854-Palma 1922).
 
----------------
 
Monarquia bananera
 
Benvolgut/da, et fem arribar les novetats a victoralexandre.cat :

• Article a e-notícies: Espanya, una monarquia bananera

http://blogs.e-noticies.com/victor-alexandre/espanya_una_monarquia_bananera..html

Com dèiem dies enrere, la tupinada espanyola, finalment, s'ha consumat al País Basc i Patxi López, tot i haver perdut les eleccions, està decidit a ser lehendakari amb els vots del franquisme reciclat. [Més...]

• Entrevista a Víctor Alexandre a la revista Lletres

Víctor Alexandre ha tornat a la ficció, i ho ha fet guardonat amb el premi Mercè Rodoreda 2008. [Més...]

• Crítica de cinema: Gran Torino

És extraordinària la manera com Clint Eastwood està destruint el seu propi mite en les pel·lícules que interpreta. [Més....]

AGENDA:

• Presentació del llibre Nosaltres, els catalans a Vilanova i la Geltrú
Dijous 19 de març, 19.30 h
Biblioteca Joan Oliva. Plaça de la Vila, 13
 
-----------------------

http://www.cronica.cat/home.php http://www.congrescatalanista.cat/
Bons preus i bona qualitat: http://www.adocse.com/
http://webs.racocatala.cat/cat1714/
Pel Canvi de xip: http://wave.prohosting.com/Fortesa/
http://blocs.mesvilaweb.cat/mrocar/
"El cielo, se les antoja, una vitrina de espuelas"
("Romance de la Guardia Civil Española", de García Lorca).

__________________________________________________________
Instant Messaging, free SMS, sharing photos and more... Try the new Yahoo! Canada Messenger at http://ca.beta.messenger.yahoo.com/

[Non-text portions of this message have been removed]

__._,_.___
��������������������
http://groups.yahoo.com/group/catalonia-europa/
1-Aquest �s un grup sobiranista catal� i federalista europeu, d'esquerres, antipatriarcal i antireligi�s. Es una iniciativa espont�nia, espontane�sta i deslligada de cap entitat organitzada. Aquest grup no admet continguts: 1-comercials, 2-que facin apologia de la religi� o que justifiquin postures diferents de l'ateisme, 3-que atemptin contra els principis ideol�gics de l'esquerra europea i catalana.
2-ATENCI�!!!!: Per a evitar virus i atacs aquest grup NO ACCEPTA missatges
amb arxius adjunts. Si el contingut de l'adjunt que voleu enviar �s un
escrit, podeu copiar-lo dins el cos del missatge en format de text.
Altres tipus de documents podeu carregar-los directament dins la web.
Aquest grup TAMPOC no accepta missatges amb format HTML.
3-Si no vols rebre els missatges d'alg� en particular, no cal donar-se de baixa del grup, �s m�s f�cil filtrar aquest alg�.
4-El terme "Catalunya" s'hi usa seguint el criteri de Josep Guia al seu llibre "Es molt senzill digueu-li Catalunya": http://www.psan.net/llibres/digueu-li/digueu-li.pdf
5-Els missatges d'aquest grup s�n reenviats autom�ticament i es pobliquen al blog:
http://catalunya-lliure-free-europa.blogspot.com
��������������������
Recent Activity
Visit Your Group
Give Back

Yahoo! for Good

Get inspired

by a good cause.

Y! Toolbar

Get it Free!

easy 1-click access

to your groups.

Yahoo! Groups

Start a group

in 3 easy steps.

Connect with others.

.

__,_._,___