dimecres, de juny 15, 2011

[catalonia-europa] Bloc J. Sort

 



Begin forwarded message:

> From: Josep <jsort64@gmail.com>
> Date: 15 de juny de 2011 21:58:27 GMT+02:00
> To: josepsort@mac.com
> Subject: [The Land of Graccus] ENÈSSIM RIDÍCUL DE L'AUTONOMISME
>
> No seré jo, qui defensi un president autonòmic que s'amaga per les cantonades a l'hora de votar per la Independència. No.
>
> Ara, sí que puc dir, i fins i tot, puc garantir una cosa.
>
> En la República de Catalunya, la possibilitat que es bloquegés l'entrada dels parlamentaris, seria LITERALMENT ZERO.
>
> I no només això.
>
> La possibilitat que s'agredís els diputats republicans d'una Catalunya Lliure, seria inimaginable, entre d'altres raons, perquè serien persones dignes.
>
> El que ha passat avui al Parlament del parc, és la quintaessència de l'autonomisme. Vull dir que només pot passar sota un règim autonòmic.
>
> Ha de quedar clar que ja fa temps que en els fòrums feixistes es difonia la proposta d'assaltar el Parlament de Catalunya, sobretot durant el debat del nyap. Bé, doncs això ja passa, ja està passant.
>
> En una Catalunya Lliure i Republicana, aquestes imbecil.litats no passarien. Vaja que ni de conya. Ha de quedar clar. Ni hi hauria parlamentaris que es passen per l'arc del triomf la més mínima decència i ètica política, que tenen les seves comissions a porta tancada, com la recentement creada sobre el concert econòmic o pacte fiscal, ni hauria agents d'intel.ligència estrangers posant contra les cordes, escarnint i matxacant els representants del Poble Sobirà de Catalunya. Els uns sortirien en globus, i els altres ... diguem que sortirien d'una altra manera.
>
> Els qui van votar autonomia, ara recullen les conseqüències. L'únic que em sap greu de tot plegat és que l'enèssim ridícul de l'autonomisme s'assocïi al nom de Catalunya. Això, em rebenta sobremanera.
>
>
> --
> Enviat per Josep a The Land of Graccus el 6/15/2011 09:34:00 PM

[Non-text portions of this message have been removed]

__._,_.___
Recent Activity:
€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€
http://groups.yahoo.com/group/catalonia-europa/
1-Aquest és un grup sobiranista català i federalista europeu, d'esquerres, antipatriarcal i antireligiós. Es una iniciativa espontània, espontaneïsta i deslligada de cap entitat organitzada. Aquest grup no admet continguts: 1-comercials, 2-que facin apologia de la religió o que justifiquin postures diferents de l'ateisme, 3-que atemptin contra els principis ideològics de l'esquerra europea i catalana.
2-ATENCIÓ!!!!: Per a evitar virus i atacs aquest grup NO ACCEPTA missatges
amb arxius adjunts. Si el contingut de l'adjunt que voleu enviar és un
escrit, podeu copiar-lo dins el cos del missatge en format de text.
Altres tipus de documents podeu carregar-los directament dins la web.
Aquest grup TAMPOC no accepta missatges amb format HTML.
3-Si no vols rebre els missatges d'algú en particular, no cal donar-se de baixa del grup, és més fàcil filtrar aquest algú.
4-El terme "Catalunya" s'hi usa seguint el criteri de Josep Guia al seu llibre "Es molt senzill digueu-li Catalunya": http://www.psan.net/llibres/digueu-li/digueu-li.pdf
5-Els missatges d'aquest grup són reenviats automàticament i es pobliquen al blog:
http://catalunya-lliure-free-europa.blogspot.com
€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€
.

__,_._,___