dimecres, d’abril 07, 2010

[catalonia-europa] BLOC J. SORT

 



Begin forwarded message:

> From: Josep <jsort64@gmail.com>
> Date: 7 de abril de 2010 20:00:21 GMT+02:00
> To: josepsort@mac.com
> Subject: [josepsort] "CORNELLÀ DECIDEIX" A SANT ILDEFONS
>
>
> Aquest divendres se celebrarà l'Acte de presentació de Cornellà Decideix al barri de Sant Ildefons. No em tallo de dir que probablement serà l'acte més important de tots els actes que es fan sobre les consultes. Per a mi, fer l'acte de a un barri amb les característiques pròpies de Sant Ildefons no és res més que un acte de normalitat.
>
> Però també és molt més. I tant que ho és. És dir que anem a per totes, que no ens tallem i que ni territori apatxe ni polles amb vinagre. I qui vagi de senyoritu, dient que aquest barri és meu, doncs que se n'assabenti que la seva fatxenderia se l'haurà de menjar amb patates.
>
> Des d'aquest humil i modest bloc, us convido a assistir-hi. Serà un acte molt emocionant, i jo diria que clau en la campanya de les consultes, qui en tingui l'oportunitat hauria d'assistir-hi.
>
>
> Concretament, la presentació es farà aquest divendres, 9 d'abril, a les 20.30 hores, al Centre Cívic de Sant Ildefons, al carrer de la Gerdera s/n. Serà moderat per Antonio Alvear, president de l'AA.VV. de Sant Ildefons, i hi participaran Samuel Ruiz, de l'Associación Promotora Nuevo Perú, Aziz Baha, membre de Cornellà Sense Fronteres i treballador social i també Justo Molinero, presentador i director del grup Radio Tele-Taxi.
>
> Aquest serà el darrer acte de presentació de la Consulta. Se n'ha fet un a cadascun dels diferents barris de la ciutat: Centre, el Pedró, Gavarra, Riera, Almeda, Fontsanta i ara Sant Ildefons. Amb una importantíssima assistència de públic.
>
> La consulta a Cornellà se celebrarà el proper dia 20 de juny, i com sempre calen molts voluntaris. Així doncs, no dubteu a apuntar-vos-hi!.
>
> Us hi espero!
>
>
> --
> Enviat per Josep a josepsort el 4/07/2010 07:28:00 PM

[Non-text portions of this message have been removed]

__._,_.___
Recent Activity:
€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€
http://groups.yahoo.com/group/catalonia-europa/
1-Aquest és un grup sobiranista català i federalista europeu, d'esquerres, antipatriarcal i antireligiós. Es una iniciativa espontània, espontaneïsta i deslligada de cap entitat organitzada. Aquest grup no admet continguts: 1-comercials, 2-que facin apologia de la religió o que justifiquin postures diferents de l'ateisme, 3-que atemptin contra els principis ideològics de l'esquerra europea i catalana.
2-ATENCIÓ!!!!: Per a evitar virus i atacs aquest grup NO ACCEPTA missatges
amb arxius adjunts. Si el contingut de l'adjunt que voleu enviar és un
escrit, podeu copiar-lo dins el cos del missatge en format de text.
Altres tipus de documents podeu carregar-los directament dins la web.
Aquest grup TAMPOC no accepta missatges amb format HTML.
3-Si no vols rebre els missatges d'algú en particular, no cal donar-se de baixa del grup, és més fàcil filtrar aquest algú.
4-El terme "Catalunya" s'hi usa seguint el criteri de Josep Guia al seu llibre "Es molt senzill digueu-li Catalunya": http://www.psan.net/llibres/digueu-li/digueu-li.pdf
5-Els missatges d'aquest grup són reenviats automàticament i es pobliquen al blog:
http://catalunya-lliure-free-europa.blogspot.com
€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€
MARKETPLACE

Do More for Dogs Group. Connect with other dog owners who do more.


Welcome to Mom Connection! Share stories, news and more with moms like you.


Hobbies & Activities Zone: Find others who share your passions! Explore new interests.

.

__,_._,___