divendres, d’abril 02, 2010

[catalonia-europa] Bloc J. Sort.

 



Begin forwarded message:

> From: Josep <jsort64@gmail.com>
> Date: 2 de abril de 2010 3:28:03 GMT+02:00
> To: josepsort@mac.com
> Subject: [josepsort] QUAN EL FRANCO ESCRIU....
>
> Possiblement ha estat una de les persones més influents dels darrers vint-i-cinc anys a Catalunya. Em refereixo al senyor Antonio Franco, antic director del Periódico. Per això, la seva opinió és rellevant, que naturalment no vol dir que la comparteixi, ni poc ni molt.
>
>
> Doncs bé, aquest peix gros de l'establishment políticomediatic de l'unionisme, s'ha despenjat amb un article que carrega contra en Laporta i de passada també contra Reagrupament. Paradoxalment, el sr. Franco, al qual no li conec simpaties independentistes, ni tan sols nacionalistes, es mostra preocupat per la possible fragmentació d'aquest espai electoral, entre la candidatura independentista transversal, ERC i CiU.
>
> Naturalment, es tracta d'una actitud súmmament cínica. Ell, encara que no ho diu explícitament, està encantat d'aquesta fragmentació. Però la v
> eritat és que no les té totes. Sap del cert que l'hòstia dels calabresos serà colossal. I que els convergents, no arribaran, ni de lluny a la majoria absoluta, malgrat totes les enquestes que es fan i es desfan.
>
> En definitiva, el sr. Franco, té por dels resultats que pot treure l'única candidatura que estarà compromesa explícitament amb la declaració de la Independència en el termini de temps més breu possible. I aquesta no és altra que la impulsarà Reagrupament i tot ho sembla indicar amb la presència d'en Laporta.
>
> Ben mirat, que un Franco tingui por d'una candidatura independentista no és cap novetat, oi?
>
>
> Bromes -inevitable- a banda, la preocupació per la fragmentació de l'espai sobiranista català, que podem provocar és un mentida podrida que fins i tot fa mandra replicar-la. Això no obstant, per enèssima vegada, ho farem.
>
> La participació de la candidatura transversal, lluny de fomentar la fragmentació del sobiranisme, serà un factor que incrementarà la participació electoral, sobretot la d'aquells centenars de milers de catalans i catalanes que en el darrer cicle electoral han deixat de votar ERC i no han pas votat CiU, perque ja estan tips del peix al cove i de tot plegat.
>
> A qui qui ha fragmentat el sobiranisme, qui l'ha afeblit, qui la dilapidat, qui l'ha engegat a can pistraus han estat els dependentistes, els unionistes, els tristpartistes. Aquests i només aquests són els que han fragmentat l'única força que pot salvar Catalunya de la seva desaparició com a Poble. Fins ara.
>
> Sr. Franco no jugui a embolicar la troca. Ja sabem que la seva opció, de forma desacomplexada, és Ecspanya. Vostè és un destacat representant dels mercenaris de la dependència. Ara, no ens prengui a la resta del món per imbècils. No ho som, ni consentirem que se'ns hi tracti.
>
>
>
>
>
> --
> Enviat per Josep a josepsort el 4/02/2010 02:57:00 AM

[Non-text portions of this message have been removed]

__._,_.___
Recent Activity:
€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€
http://groups.yahoo.com/group/catalonia-europa/
1-Aquest és un grup sobiranista català i federalista europeu, d'esquerres, antipatriarcal i antireligiós. Es una iniciativa espontània, espontaneïsta i deslligada de cap entitat organitzada. Aquest grup no admet continguts: 1-comercials, 2-que facin apologia de la religió o que justifiquin postures diferents de l'ateisme, 3-que atemptin contra els principis ideològics de l'esquerra europea i catalana.
2-ATENCIÓ!!!!: Per a evitar virus i atacs aquest grup NO ACCEPTA missatges
amb arxius adjunts. Si el contingut de l'adjunt que voleu enviar és un
escrit, podeu copiar-lo dins el cos del missatge en format de text.
Altres tipus de documents podeu carregar-los directament dins la web.
Aquest grup TAMPOC no accepta missatges amb format HTML.
3-Si no vols rebre els missatges d'algú en particular, no cal donar-se de baixa del grup, és més fàcil filtrar aquest algú.
4-El terme "Catalunya" s'hi usa seguint el criteri de Josep Guia al seu llibre "Es molt senzill digueu-li Catalunya": http://www.psan.net/llibres/digueu-li/digueu-li.pdf
5-Els missatges d'aquest grup són reenviats automàticament i es pobliquen al blog:
http://catalunya-lliure-free-europa.blogspot.com
€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€
MARKETPLACE

Do More for Dogs Group. Connect with other dog owners who do more.


Welcome to Mom Connection! Share stories, news and more with moms like you.


Hobbies & Activities Zone: Find others who share your passions! Explore new interests.

.

__,_._,___