dissabte, de febrer 07, 2009

[catalonia-europa] Veniu-hi: avui dissabte a la tarda: ACTE UNITAT INDEPENDENTISTA


Correu balisa, enviat per Salvador Molins. Adjunto pdf i doc per a millor lectura.
Conferència de debat independentista
Sala d'actes del Centre Cívic Ateneu Fort Pienc. Carrer Ribes, 14, Barcelona
Avui, dissabte 7 de febrer del 2009.
Matí de 10.30 a 14 h.
Debat a porta tancada entre les diverses entitats.
Tarda de 16.30 a 19.30 h.

Acte públic obert a tothom:

"En resposta als atacs de l'Espanya Constitucional, la unitat independentista"
A la tarda TOTS HI SOU CONVIDATS !!!!
Manifest:: Lletra de convit
L'acumulació creixent de mostres, a tots els nivells i en tots els àmbits, d'hostilitat d'Espanya contra Catalunya i contra la seves legítimes aspiracions a normalitzar i garantir la seva realitat nacional en llibertat i sense interferències ha obert com més va més els ulls d'una majoria dels catalans que encara dubtaven que la independència fos l'única via possible per al compliment de les aspiracions nacionals catalanes.
Aquesta consciència creixent de la inviabilitat dins Espanya d'una Catalunya nacional, és a dir, catalana, ha posat en evidència també la manca d'horitzons i l'immobilisme de les polítiques que han optat per un autonomisme progressivament col·lapsat i sense capacitat de resposta real.
Allò que era evident per als independentistes a la sortida de la dictadura franquista cada vegada ha estat compartit per més catalans i ara ja ho és per una majoria que s'acosta ràpidament a la meitat de l'electorat. Ara, doncs, tot depèn de la capacitat de l'independentisme d'articular una proposta concreta, creïble i fiable per obtenir la confiança d'una majoria de l'electorat.
En aquesta perspectiva, sembla urgent que els grups i les persones independentistes puguin posar en comú les seves reflexions davant l'hora de greu responsabilitat nacional que s'acosta, amb vista a arribar a l'actuació política més unitària que sigui possible.
És per això que us proposem de participar en una Conferència d'un sol dia, que constarà de dues parts:
La primera part, al matí, serà un debat intern, entre els grups autoconvocats, sobre propostes, idees, fulls de ruta i projectes electorals, per encarar decididament i sense més entreteniment el procés d'independització nacional.
La segona part, a la tarda, serà un acte obert al públic, en què diferents entitats i personalitats participants exposaran els seus punts de vista i, finalment, es faran públiques les conclusions a què hauran arribat els grups independentistes en la sessió del matí.
DIGUEM PROU A LA DOMINACIÓ ESPANYOLA DAMUNT CATALUNYA!
UNITAT PER LA INDEPENDÈNCIA NACIONAL!
Signat, La Comissió organitzadora.

Raó de la Conferència de debat independentista.
En resposta als atacs de l'Espanya Constitucional, la unitat independentista.
Farts de la situació actual produïda per l'immobilisme arreu del panorama polític català, i veient la necessitat de crear una estratègia independentista al nostre país, volem posar el nostre gra de sorra per fer avançar la causa independentista amb aquest acte, que pretén anar una mica més enllà de la resta d'actes unitaris que s'han fet fins ara.
Creiem que, amb la propera sentencia desfavorable del Tribunal Constitucional, s'haurà traspassat una línia molt important i ja no hi ha marxa enrere. La independència és l'únic camí, i cal fer les passes necessàries per aconseguir-la.
Aquesta és la raó d'aquesta conferència d'esperit unitari, que es desenvoluparà en un sol dia i que constarà de dues parts:
La primera part, al matí, serà un debat intern, entre els grups autoconvocats, sobre propostes, idees, fulls de ruta i projectes electorals, per encarar decididament i sense més entreteniment el procés d'independització nacional.
La segona part, a la tarda, serà un acte obert al públic, en què diferents entitats i personalitats participants exposaran els seus punts de vista i, finalment, es faran públiques les conclusions a què hauran arribat els grups independentistes en la sessió del matí.
Signat, La Comissió organitzadora.
--------------------

#yiv319365086 #yiv1594929305 _filtered #yiv1594929305 {margin:2cm;}
#yiv319365086 #yiv1594929305 P {margin-bottom:0.21cm;}
#yiv319365086 #yiv1594929305 H2 {margin-bottom:0.21cm;}
#yiv319365086 #yiv1594929305 H3 {margin-bottom:0.21cm;}
#yiv319365086 #yiv1594929305 A:link {}
#yiv319365086

Llista de Participants , actualitzada el 4 de febrer..
-Associació Germans Badia
Albert Ribó
-Associació Patriòtica Catalunya 1640
-BIC (Berguedà per la Independència)
Juan Manuel Rodríguez
-Bloc Gran del Sobiranisme
Josep Sort
-CA (Catalunya Accció)
Josep Castany, Francesc Castany i Oriol Escuté.
-CCN (Cercle Català de Negocis)
Ramón Carner i Manel Oronic
-Cercle d'Estudis Sobiranistes
Alfons López Tena
-Conferències Democràtiques de Catalunya
Joan Fonollosa
-Congrés per la Sobirania dels Països Catalans
Josep Ferrer, Agustí Segarra i Ramon Munné
-Coordinadora Ecologista Independentista
Ignasi Huertos
-Deu Mil a Brussel·les per l'Autodeterminació
Enric Canela
-Estat Català
-Estelada 2014
-FNEC (Federació Nacional d'Estudiants de Catalunya)
Francesc Marco Palau i Rosa de les Neus Palau
-Fòrum Esquerra Sabadell
Josep boix
-Fundació Nova Història
Jordi Bilbeny
-Fundació Pedrolo
Adelais Pedrolo i Josep Poveda
-Fundació President Macià
Jordi Casacuberta
-GIR (Girona Independentista i Republicana)
Jordi Casals
-HN (Horitzó Nacional)
-ImmiCat
Diego Arcos
-Joventuts Nosaltres Sols
-LN(Llengua Nacional)
-MDT (Moviment de Defensa de la Terra)
Carles Castellanos
-Moviment de Cultura popular "El sotrac"
Josep Maria Vall, Marc Urpí i Jaume Renyer
-PLHo (Partit Laborista Hortonenc)
Enric Giner i Borrull
-PDD (Plataforma pel Dret de Decidir)
Gerard Fernàndez
-PSAN (Partit Socialista d'Alliberament Nacional)
-RC (Partit Republicà Català)
Carles Bonaventura, Josep Boladeras i Martin Aranburu.
-Reagrupament.cat
Rut Carandell
-Som 10 Milions
-UNCat (Unitat Nacional Catalana)
Roger Lluís i Xavier Andreu

http://conferenciaindependentista.wordpress.com/manifest/

------------------------------------------------
5 febrer 2009
Per a qui acabem treballant?
En política, saber qui és el principal beneficiari de la nostra feina és una de les premisses que mai hauríem d'ignorar. Ho fem? Caure o no en aquest parany depèn fonamentalment del sentit polític que tingui la gent d'una o altra societat. Si parlem d'Anglaterra, que ha demostrat ser un poble molt ben dotat per a la direcció humana, difícilment veurem que del seu esforç altri en tregui profit. Imagino que els deu ajudar la concepció d'imperi que tenen del seu país, però tampoc podem negar que el seu geni nacional i la practicitat que caracteritza la mentalitat anglosaxona col.laboren a fer d'ells una gent que sempre acaba obtenint els beneficis del seu treball.

A Catalunya, en canvi, no podem dir el mateix. La colonització que patim des de fa segles ha enxiquit el nostre sentit polític fins a límits esfereïdors, sobretot després del franquisme, tal i com es va encarregar de demostrar a bastament Carles M. Espinalt en els seus estudis sobre la nostra psicologia col·lectiva més recent. Les conseqüències les trobem per tot arreu, sigui quan parlem dels nostres dirigents, sigui també quan veiem com actuen molts catalans de bona fe moguts per un sincer patriotisme. Dels primers podem constatar com, desprès de la mort del dictador, tots els seus esforços han estat destinats a fer de l'Estat espanyol una entitat que abandonés la seva històrica imatge africana farcida de pronunciamientos, d'un catolicisme esotèric i de personatges abominables que haurien d'haver provocat l'eliminació de l'adjectiu "espanyol" en totes les enciclopèdies. Malgrat que aquest substrat continua, el cert és que la
col·laboració catalana ha ajudat a una certa equiparació dels succesius governs d'Espanya a les democràcies occidentals. Aquesta jugada ha significat que ara, a ulls de molta de l'opinió pública internacional, ells siguin els moderns i nosaltres una gent que viu només preocupada per les qüestions "identitàries".

Però aquestes estratègies de pa sucat amb oli no només són propietat a casa nostra dels professionals de la cosa pública. També veiem com ensopega amb la mateixa pedra en moltes ocasions l'anomenada societat civil d'esperit independentista. Observeu com són munió les iniciatives destinades a protestar pel descarat ofec cultural i econòmic que pateix Catalunya. Sorgeixen plataformes, associacions o grups diversos que plantegen d'una forma més o menys clara el contenciós entre Catalunya i Espanya. Generalment acostumen a tenir la simpatia i el suport de milers de compatriotes perquè veuen que darrera de tot plegat existeix un esforç i un idealisme que connecta amb la forma de fer del nostre poble. Els seus promotors creuen que això servirà per fer veure als capitostos de segons quins partits que « cal anar més enllà » i, per aquest motiu, els donen un protagonisme per veure si d'aquesta forma poden « unir voluntats ». Naturalment
aquestes formacions polítiques fa anys que saben que cal dominar l'opinió pública per mantenir la menjadora que tants bons rèdits personals els produeix. És per això que no deixen passar cap oportunitat per col·locar alguna de les seves cares en la foto oficial d'aquella o d'aquella altra iniciativa popular. Fins i tot tenen personatges especialitzats en esdevenir la cara independentista d'algún partit que ni se n'ha declarat mai ni té cap intenció de fer-ho. Personalment em costa imaginar un comunista, posem per cas, militant en un partit que no lluités pel comunisme.

Tot i que puguem pensar que aquestes coses tenen un aire surrealista, la veritat és que darrera de les actituds d'aquests partits només existeix l'afany electoral sense cap cosa més d'una certa consistència. Són ells els qui, arribat el dia d'unes eleccions, passen el rasclet dels vots. Si cal cercar vots regionalistes tenen un senyor molt ben vist a Madrid, i si en calen d'independentistes sempre poden dir que uns dels seus va firmar un dia un manifest o va escriure un llibre on es demanava un Estat català. Són com un basar xinès. Hi pots trobar de tot i a preus escandalosos.

Santiago Espot
President Executiu de Catalunya Acció
--------------------------------------------

Els partits polítics són eines al servei
d'un determinat projecte de país.

"Qui porta el timó del partit és qui remena les cireres" els demés molt sovint sols fan el paper de tristes comparses. Si el timoner i el capità no són independentistes "de veritat" -que ho diuen i fan el que diuen- el partit no va a favor de la Catalunya mestressa de si mateixa sinó que són mers servents dels interessos del seu amo espanyol o francès que és qui acava imposant els seus interessos i criteris.

Mil homes il·lusos no serveixen de res! BIC, post 1349 = 163.731 visites.
smolins9 | esborrar | dimarts, 27 de gener de 2009 | 21:53h
 De que serveix tenir 1000 Felips Puig i Godes, 10 Alfons López Tena i 12 Àngels Colom si el que porta el timó de la nau Convergent, es digui Mas o Pujol, no és independentista ni actua en favor de la Independència de Catalunya?

-Donar suport a un projecte de país subjugat a Espanya no serveix de res!

No serveix de res ser independentista i donar suport a qui no ho és; en aquest cas, tota la força que tu aportes a Convergència o a Ciu es fa servir per apuntalar Espanya mentre Catalunya se'ns fon a les mans.

Només hi ha un camí per recuperar la pròpia i inalienable sobirania, i aquest camí és la ruptura política amb Espanya i França, trencar amarres amb aquells estats que fan veure  que estan al teu servei mentre et sugjuguen, t'espolien en tots els ordres i et colonitzen paulatinament com bé ho diu aquest mot ... en definitiva et tracten com a una colònia.

Com molt bé ho expresà en Miquel Esteba Caireta, ex alcalde de Figueres i economista, ex convergent convertit a l'independentisme  "catalans, ja és hora de que ens caigui la bena dels ulls":

http://www.vilaweb.cat/www/elpunt/noticia?p_idcmp=2067389

"No es tracta de guanyar les properes eleccions per tenir el poder i, alhora, claudicar davant del centralisme com s'ha anat fent els últims 27 anys.

....

El procés estatutari és una via pròpia d'un poble civilitzat i democràtic com el català però no és adequada per a un poble com ara l'espanyol, poc democràtic i acostumat a imposar la seva voluntat encara que sigui per la força, pel fet de ser majoria. En tot cas, el camí cap a la plenitud no serà mai l'estatutari.
Cal abandonar aquest camí definitivament i mai més intentar-ho, ja que és impossible arribar a una solució plausible com s'ha posat en evidència, pels filtres processals, institucionals, mediàtics i polítics que cal superar"

Salvador Molins, Conseller de Catalunya Acció.

------------------

No us cregueu qui vol aparentar d'independentista! (BIC=165.490 visites)

Prou d'estatuts esclaus i d'espanyols fatxendes!

smolins9 | dijous, 5 de febrer de 2009 | 03:49h
16 maig 2005
La Constitució Catalana, regeneració política
Catalunya Acció és un camí a seguir només pels catalans conscients del nostre país i dels nostres drets, però és clar, que vegin amb bons ulls un seguit de condicions de tipus pràctic que configuren aquest projecte; és un projecte dur de plantejaments i possible, però pràctic i rigorós. Molt pràctic.

Una crida sobretot als grups que treballen per la nostra regeneració política! Catalunya Acció fa una crida a tots els grups que lluiten per curar els símptomes de la nostra malaltia que és la manca d'un estat propi. Catalunya Acció fa una crida a tots aquests grups, als de la llengua, als del desequilibri, sobretot als de la regeneració política i democràtica tan necessària, als de les seleccions nacionals i molts altres col.lectius del nostre poble, advocats, juristes, mestres, economistes, empresaris, treballadors, filòlegs, professors, metges, investigadors, dones i homes, noies i nois ... Catalunya acció els demana a aquests grups i col.lectius... us demana, que no oblidem la necessitat de fer tot el possible per abandonar l'estatus quo actual i vestir un Estat ben nostre!

Catalunya Acció som la gent que ens hem proposat treballar de manera rigorosa, sense demanar autorització a ningú, només faltaria! Treballar per a assolir un estat propi l'any 2014. I treballarem en equip, treballarem com una gran orquestra en la què cadascú de nosaltres donarà el millor de si mateix.

Fa riure veure com els polítics catalans demanen permisos i autoritzacions a un Cap d'Estat estranger. Fa riure com l'Estat Espanyol, i fa plorar també, ens tracta amb condescendència, mentre s'omple les butxaques d'aquesta aparent, trista i falsa condescendència.

L'Estatut esclau o fotre el camp d'aquesta presó de pobles. Així, d'aquesta manera, l'Estatut que defensen els nostres polítics és un estatut esclau. No és a l'Estatut on s'han d'escriure les regles de joc? És que un estatut només serveix per expressar desitjos i maximalismes que no penses acomplir? Un estatut lliure no s'ha de plorar, ni regatejar, ni demanar per condescendència. Un estatut lliure no pot ser relacionant-nos amb Espanya, senzillament perquè ella és mestressa i nosaltres som esclaus. Ella és metròpoli i nosaltres som colònia. I ella no vol deixar la seva posició preeminent. O sigui, que ben mirat, o claudiquem o treballem per fotre el camp d'aquesta presó de pobles!

I Catalunya Acció ja ha fet la tria. Catalunya Acció, nom d'una estratègia i projecte de lluita per a l'alliberament, projecte determinat perquè l'indeterminat és anar donant voltes mossegant-nos la cua! Catalunya Acció, els patriotes catalans que volem acabar amb aquest imperi Espanyol que ens ofega, nosaltres que ja hem començat a caminar, plantarem cara i farem tremolar els fonaments del nostre opressor.

No espereu! Catalans que encara creieu en el nostre país, poseu-vos en marxa abans que tot el que és nostre desaparegui! Catalunya ja camina cap a l'alliberament! La Constitució Catalana cada dia serà més aprop de ser promulgada. Prou d'estatuts esclaus i d'espanyols fatxendes! El camí ja està encetat, tot just els primers passos; i que ho sàpiga tothom: No ens aturarem! No farem marrades!

Salvador Molins i Escudé
Berga (Berguedà)
President del BIC (Berguedans per la Independència de Catalunya) i Conseller de Catalunya Acció

http://www.cronica.cat/home.php
http://www.congrescatalanista.cat/
Bons preus i bona qualitat: http://www.adocse.com/
Citacions: http://art-de-viure.spaces.live.com/default.aspx
Pel Canvi de xip: http://wave.prohosting.com/Fortesa/
http://blocs.mesvilaweb.cat/mrocar/

__________________________________________________________
Yahoo! Canada Toolbar: Search from anywhere on the web, and bookmark your favourite sites. Download it now at
http://ca.toolbar.yahoo.com.

[Non-text portions of this message have been removed]

__._,_.___
€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€
http://groups.yahoo.com/group/catalonia-europa/
1-Aquest és un grup sobiranista català i federalista europeu, d'esquerres, antipatriarcal i antireligiós. Es una iniciativa espontània, espontaneïsta i deslligada de cap entitat organitzada. Aquest grup no admet continguts: 1-comercials, 2-que facin apologia de la religió o que justifiquin postures diferents de l'ateisme, 3-que atemptin contra els principis ideològics de l'esquerra europea i catalana.
2-ATENCIÓ!!!!: Per a evitar virus i atacs aquest grup NO ACCEPTA missatges
amb arxius adjunts. Si el contingut de l'adjunt que voleu enviar és un
escrit, podeu copiar-lo dins el cos del missatge en format de text.
Altres tipus de documents podeu carregar-los directament dins la web.
Aquest grup TAMPOC no accepta missatges amb format HTML.
3-Si no vols rebre els missatges d'algú en particular, no cal donar-se de baixa del grup, és més fàcil filtrar aquest algú.
4-El terme "Catalunya" s'hi usa seguint el criteri de Josep Guia al seu llibre "Es molt senzill digueu-li Catalunya": http://www.psan.net/llibres/digueu-li/digueu-li.pdf
5-Els missatges d'aquest grup són reenviats automàticament i es pobliquen al blog:
http://catalunya-lliure-free-europa.blogspot.com
€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€
Recent Activity
Visit Your Group
Yahoo! News

Fashion News

What's the word on

fashion and style?

Dog Groups

on Yahoo! Groups

discuss everything

related to dogs.

Special K Group

on Yahoo! Groups

Join the challenge

and lose weight.

.

__,_._,___