diumenge, d’abril 06, 2008

Re: [catalonia-europa] No als Pasïsos Catalans

No has de ser tant "absolut". ¿On trobaràs més independentites catalans que a més estan disposats a anomenar "Catalunya" al territori que compren Alacant, València i Mallorca? A les Rambles de Barcelona o a la ciutat d'Alcoi, al país valencià? Doncs probablement a Alcoi, perquè a les Rambles de Barcelona potser ni tan sols trobaràs cap català i a Alcoi en trobaràs al menys un miler.
Quan parles de "qualsevol valencià" no tens en compte la majoria dels lectors d'aquest grup, que precisament són valencians. No tens en compte el principal partit que ha originat l'independentisme modern, el PSAN, radicat a València i amb el seu principal dirigent, el valencià Josep Guia, o el seu llibre:
"es molt senzill, digueu-li Catalunya"
http://www.psan.net/llibres/digueu-li/digueu-li.pdf
o els milers de vots que han rebut les candidatures independentistes catalanes, començant pels moments difícils en que s'associava l'independentisme al terrorisme i foren milers els valencians que van votar la candidatura de "Catalunya Lliure" no fa ni vint anys. O posa't a militar en una organització independentista i veuràs quanta colla son els companys que lluiten a la frontera. I justament perque lluiten a la frontera no hem d'abandonar-los sinó reforçar-los amb quantes eines poguem donar-los.

De tota manera no has de pensar en allò que pot reportar més vots. Es evident que si volem guanyar un referèndum potser que no ens presentem ni tan sols a moltes zones del principat de catalunya, però de la mateixa manera que no renunciarem a zones del principat, també per aquesta raó he de pensar en termes estratègics. Estratègicament ens interessa reivindicar el conjunt del nostre territori ancestral, i també estratègicament ens interessa afeblir espanya tant com poguem. Fa poc em deia un conegut que havia estat a Saragossa que és estúpid proposar la independència d'Aragó perquè els independentistes aragonesos no arriben a la vintena. Doncs no, no és inútil, cal afeblir espanya tant com poguem i obrir-li tantes vies d'aigua com poguem potser algunes de petites i d'altres de grosses.

From: thebestjuarillo
Sent: Sunday, April 06, 2008 1:00 PM
To: catalonia-europa@yahoogroups.com
Subject: [catalonia-europa] No als Pasïsos Catalans

No em malinterpreteu però no estic a favor de la independència dels
Països Catalans. Estic a favor de la independència de Catalunya.
M'explico. Ni valencians ni balears estan a favor de la integració als
Pasïsos Catalans. Per tant, com a nosaltres no ens agrada que ens
impossin una bandera com l'espanyola, no hauríem d'impossar la bandera
catalana a regions on no la volen. O vosaltres veieu disposats a
integrar-se en un hipotètic estat català a un valencià? Si a València
l'únic que els agrada de la senyera es cremar-la.
Crec que hauríem de reflexionar-hi.

[Non-text portions of this message have been removed]

__._,_.___
€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€
http://groups.yahoo.com/group/catalonia-europa/
1-Aquest és un grup sobiranista català i federalista europeu, d'esquerres, antipatriarcal i antireligiós. Es una iniciativa espontània, espontaneïsta i deslligada de cap entitat organitzada. Aquest grup no admet continguts: 1-comercials, 2-que facin apologia de la religió o que justifiquin postures diferents de l'ateisme, 3-que atemptin contra els principis ideològics de l'esquerra europea i catalana.
2-ATENCIÓ!!!!: Per a evitar virus i atacs aquest grup NO ACCEPTA missatges
amb arxius adjunts. Si el contingut de l'adjunt que voleu enviar és un
escrit, podeu copiar-lo dins el cos del missatge en format de text.
Altres tipus de documents podeu carregar-los directament dins la web.
Aquest grup TAMPOC no accepta missatges amb format HTML.
3-Si no vols rebre els missatges d'algú en particular, no cal donar-se de baixa del grup, és més fàcil filtrar aquest algú.
4-El terme "Catalunya" s'hi usa seguint el criteri de Josep Guia al seu llibre "Es molt senzill digueu-li Catalunya": http://www.psan.net/llibres/digueu-li/digueu-li.pdf
5-Els missatges d'aquest grup són reenviats automàticament i es pobliquen al blog:
http://catalunya-lliure-free-europa.blogspot.com
€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€
.

__,_._,___