dijous, d’agost 30, 2007

[catalonia-europa] Repel·lent de pobres



http://fantassin-poverty.blogspot.com/

Repel·lent de pobres


Llegeixo al diari Aujourd'hui en France tres pàgines delirants sobre els esforços dels alcaldes d'Argenteuil i rodalies per allunyar els indigents SDF ruixant els indrets on s'hi estan amb un producte repel·lent anomenat Malodor, comercialitzat per l'empresa Firchim.

A més de no entendre a quina moralitat correspon tal política, no tinc cap dubte que el motiu és electoral i ratllant la psicopatia, per molt que després ho disfressin amb els suposats avantatges de la política d'impregnar de mal olor llocs perillosos per evitar no solament molèsties sinó també perills.

No tinc cap dubte de que aquesta política tindrà un bon resultat electoral, perquè quan es contraposen la pena i la molèsties sovint posem davant la molèstia. Tampoc no dubto que això permetrà estalviar, perquè quan la pobresa no es veu tampoc no cal gastar diners en serveis per atendre-la. És en aquests moments que veuria bé un avenç evolutiu en el mecanisme democràtic consistent en que fer algun tipus de pràctiques obligatòries, abans de votar o de prendre cap decisió política, consistents en posar-se durant uns dies en la pell de la persona a qui ha d'afectar la mesura a decidir. En concret estaria bé que tots els veïns haguessin de dormir durant un temps al carrer i després decidissin.

Publicado por Fantassin en 23:26 0 comentarios

[Non-text portions of this message have been removed]

__._,_.___
€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€
1-Aquest és un grup sobiranista català i federalista europeu. Es una iniciativa espontània, espontaneïsta i deslligada de cap entitat organitzada. Aquest grup no admet continguts: 1-comercials, 2-que facin apologia de la religió, 3-que atemptin contra els principis ideològics de l'esquerra europea i catalana.
2-ATENCIÓ!!!!: Per a evitar virus i atacs aquest grup NO ACCEPTA missatges
amb arxius adjunts. Si el contingut de l'adjunt que voleu enviar és un
escrit, podeu copiar-lo dins el cos del missatge en format de text.
Altres tipus de documents podeu carregar-los directament dins la web.
Aquest grup TAMPOC no accepta missatges amb format HTML.
3-Els missatges d'aquest grup es pobliquen també al blog:
http://catalunya-lliure-free-europa.blogspot.com
€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€
Recent Activity
Visit Your Group
Yahoo! News

Fashion News

What's the word on

fashion and style?

Stay in Shape

on Yahoo! Groups

Find a fitness Group

& get motivated.

Yoga Resources

on Yahoo! Groups

Take the stress

out of your life.

.

__,_._,___