dilluns, de juliol 23, 2007

[catalonia-europa] Full de ruta per superar l'etapa autonomista

Els republicans definiran a la conferència nacional del 20 d'octubre el full de ruta per superar l'etapa autonomista

La ponència adverteix que l'autodeterminació vindrà d'un ampli consens social i nacional

La ponència marc que s'ha de discutir a la conferència nacional d'ERC de la tardor proposa la creació d'espais de sobirania i la formació d'una majoria social per la independència com a objectius de partit. El document pretén marcar el full de ruta d'Esquerra i traçar, sense modificar els objectius finals, el treball a curt, mig i llarg termini, que permetin al partit sortir del clima de desconcert en què s'ha instal·lat. Per això, exposa les grans línies per accedir al dret a decidir per part de la societat catalana.

L'AVUI ha tingut accés al text de la ponència que la direcció d'ERC va acabar de distribuir ahir als diversos àmbits territorials del partit. Amb el títol Construïm una nació sobirana, cohesionada i moderna, el document, d'una desena de fulls, conclou que Catalunya només podrà accedir al dret a decidir si és capaç de constituir una majoria social per la independència i crear espais de sobirania.

La ponència constata que una Espanya plural i federal és inviable a partir del desenllaç i les retallades de la reforma estatutària catalana. Al mateix temps, recorda que aquesta aposta va ser "avalada" per la militància en el 24è congrés del partit, celebrat a Lleida el 2004. Del fracàs d'aquesta opció, la direcció republicana en dedueix la necessitat d'elaborar un full de ruta per superar l'etapa autonomista, assolir la sobirania i exercir el dret democràtic a decidir.

[Non-text portions of this message have been removed]

__._,_.___
€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€
1-Aquest és un grup sobiranista català i federalista europeu. Es una iniciativa espontània, espontaneïsta i deslligada de cap entitat organitzada. Aquest grup no admet continguts: 1-comercials, 2-que facin apologia de la religió, 3-que atemptin contra els principis ideològics de l'esquerra europea i catalana.
2-ATENCIÓ!!!!: Per a evitar virus i atacs aquest grup NO ACCEPTA missatges
amb arxius adjunts. Si el contingut de l'adjunt que voleu enviar és un
escrit, podeu copiar-lo dins el cos del missatge en format de text.
Altres tipus de documents podeu carregar-los directament dins la web.
Aquest grup TAMPOC no accepta missatges amb format HTML.
3-Els missatges d'aquest grup es pobliquen també al blog:
http://catalunya-lliure-free-europa.blogspot.com
€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€
Recent Activity
Visit Your Group
SPONSORED LINKS
Yahoo! News

Sexual Health

Get important

sex health news

Yahoo! TV

Want the scoop?

Check out today's

news and gossip.

Yoga Groups

Exchange insights

with members of

the yoga community.

.

__,_._,___