dimarts, d’agost 31, 2010

[catalonia-europa] Bloc J. Sort

 



Begin forwarded message:

> From: Josep <jsort64@gmail.com>
> Date: 30 de agost de 2010 16:37:51 GMT+02:00
> To: josepsort@mac.com
> Subject: [josepsort] CRIDA ALS SOLIDARIS
>
> Ateses les circumstàncies no puc estar-me de dir el meu parer personal i intransferible sobre l'escenari polític que s'ha configurat després de la reunió d'ahir.
>
>
> 1. En primer lloc ple suport al President de Reagrupament, Joan Carretero, i als companys de la Junta que han portat a terme les negociacions amb la resta de forces independentistes.
>
> 2. En segon lloc, continuo pensant que el senyor Joan Laporta, és un actiu de primera línia per a la promoció de la causa independentista, i que particularment pot generar un alt nivell de suport en l'àmbit metropolità de la nostra nació, que és on viu el gruix del país. Cal respectar, òbviament, la seva opció de crear un partit i una plataforma pròpies per impulsar la seva visió de la lluita independentista, malgrat els oferiments que des de Reagrupament se li han fet en els darrers mesos.
>
> 3. Penso que malgrat el resultat d'ahir, encara hi ha un marge per l'esperança en la unitat independentista a les properes eleccions al Parlament del Parc. Aquesta esperança recau en l'elecció d'una candidatura solidària composta per patriotes que públicament s'hagin compromès a aconseguir per tots els mitjans possibles la formació d'una coalició amb Reagrupament i la resta de forces polítiques independentistes. I parlo de coalició, perquè el que ha quedat totalment descartat, després de la trobada d'ahir, és la simple integració de Reagrupament al procés constituent de Solidaritat.
>
> 4. Una Llista Solidària composta per persones obertes i clarament compromeses amb la Unitat Independentista, sense condicions prèvies, seria la millor prova que l'objectiu no és liquidar Reagrupament, sinó reforçar la cohesió independentista aportant aquells sectors socials que en opinió dels seus associats no han estat atrets pel missatge de Reagrupament.
>
> Companys i companyes solidaris, ho teniu a les vostres mans el proper dia 4!
>
> Companys i companyes reagrupats, tenim una Llista aprovada per una abassagadora majoria i que és d'una generositat sense precendents (133 dels seus 135 membres poden ser reemplaçats, si s'escau). Però tant si es modifica com si no, cal continuar treballant.
>
> Hi ha molta feina a fer i com se sol dir "Tot està per fer i tot és possible!"
>
>
> --
> Enviat per Josep a josepsort el 8/30/2010 02:36:00 PM

[Non-text portions of this message have been removed]

__._,_.___
Recent Activity:
€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€
http://groups.yahoo.com/group/catalonia-europa/
1-Aquest és un grup sobiranista català i federalista europeu, d'esquerres, antipatriarcal i antireligiós. Es una iniciativa espontània, espontaneïsta i deslligada de cap entitat organitzada. Aquest grup no admet continguts: 1-comercials, 2-que facin apologia de la religió o que justifiquin postures diferents de l'ateisme, 3-que atemptin contra els principis ideològics de l'esquerra europea i catalana.
2-ATENCIÓ!!!!: Per a evitar virus i atacs aquest grup NO ACCEPTA missatges
amb arxius adjunts. Si el contingut de l'adjunt que voleu enviar és un
escrit, podeu copiar-lo dins el cos del missatge en format de text.
Altres tipus de documents podeu carregar-los directament dins la web.
Aquest grup TAMPOC no accepta missatges amb format HTML.
3-Si no vols rebre els missatges d'algú en particular, no cal donar-se de baixa del grup, és més fàcil filtrar aquest algú.
4-El terme "Catalunya" s'hi usa seguint el criteri de Josep Guia al seu llibre "Es molt senzill digueu-li Catalunya": http://www.psan.net/llibres/digueu-li/digueu-li.pdf
5-Els missatges d'aquest grup són reenviats automàticament i es pobliquen al blog:
http://catalunya-lliure-free-europa.blogspot.com
€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€
.

__,_._,___