dijous, de juliol 22, 2010

[catalonia-europa] Blo J. Sort

 



Begin forwarded message:

> From: Josep <jsort64@gmail.com>
> Date: 22 de juliol de 2010 10:56:58 GMT+02:00
> To: josepsort@mac.com
> Subject: [josepsort] LES INDEPENDÈNCIES ES DECLAREN, "MY FRIEND"
>
> El vice-president del nyap s'ha despenjat amb un article que situa la independència al voltant del 2350. Bé, cap novetat. Suposo que llavors els seus successors ja hauran acabat de pagar la hipoteca del piset que recentment acaba d'adquirir.
>
> Les independències vénen quan vénen. Pretendre tenir-ho tot controlat com es desprèn de l'article és un cant a la inoperància. Seria com aquelles famoses condicions objectives imprescindibles per fer la revolució de dècades passades. I fins que no s'assoleixen, tothom quietos-paraos.
>
>
>
> No, vice, no. Les independències es DECLAREN. I es DECLAREN, democràticament, el més aviat possible, intentant tenir el màxim de suport i recursos, en el moment de fer-ho, però, sense posar cap excusa peregrina per a mantenir l'statu quo. Fer altrament és legitimar la subordinació de la pròpia nació. És acceptar que l'opressió apreta, però no ofega. Això ha estat sempre així i continuarà sent així en el futur.
>
> Més de la meitat dels estats actuals del món han accedit a la Independència mitjançant una DECLARACIÓ D'INDEPENDÈNCIA. No hi ha res de novedós en aquest sentit. Catalunya també vol emprar aquest camí, per recuperar la seva Llibertat, robada quasi fa 300 anys.
>
> Catalunya afronta un repte sense precedents. La Independència es pot declarar en qüestió de mesos, menys de 6, si s'aconsegueix escollir una majoria independentista (monocolor o multicolor, això és el que menys importa) al Parlament del parc.
>
> No s'hi valen dubtes, prevencions ni excuses de mal pagador.
>
>
>
>
> --
> Enviat per Josep a josepsort el 7/22/2010 10:20:00 AM

[Non-text portions of this message have been removed]

__._,_.___
Recent Activity:
€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€
http://groups.yahoo.com/group/catalonia-europa/
1-Aquest és un grup sobiranista català i federalista europeu, d'esquerres, antipatriarcal i antireligiós. Es una iniciativa espontània, espontaneïsta i deslligada de cap entitat organitzada. Aquest grup no admet continguts: 1-comercials, 2-que facin apologia de la religió o que justifiquin postures diferents de l'ateisme, 3-que atemptin contra els principis ideològics de l'esquerra europea i catalana.
2-ATENCIÓ!!!!: Per a evitar virus i atacs aquest grup NO ACCEPTA missatges
amb arxius adjunts. Si el contingut de l'adjunt que voleu enviar és un
escrit, podeu copiar-lo dins el cos del missatge en format de text.
Altres tipus de documents podeu carregar-los directament dins la web.
Aquest grup TAMPOC no accepta missatges amb format HTML.
3-Si no vols rebre els missatges d'algú en particular, no cal donar-se de baixa del grup, és més fàcil filtrar aquest algú.
4-El terme "Catalunya" s'hi usa seguint el criteri de Josep Guia al seu llibre "Es molt senzill digueu-li Catalunya": http://www.psan.net/llibres/digueu-li/digueu-li.pdf
5-Els missatges d'aquest grup són reenviats automàticament i es pobliquen al blog:
http://catalunya-lliure-free-europa.blogspot.com
€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€
.

__,_._,___