diumenge, de juny 27, 2010

[catalonia-europa] Bloc J. Sort

 



Begin forwarded message:

> From: Josep <jsort64@gmail.com>
> Date: 27 de juny de 2010 12:24:59 GMT+02:00
> To: josepsort@mac.com
> Subject: [josepsort] CONVERGÈNCIA HAURIA DE FER UN PAS ENDAVANT... I DISSOLDRE'S
>
> Ara mateix, Convergència és un partit amb plom a les ales. Està més que tocat. I aviat enfonsat. Atenció, em refereixo a l'estructura orgànica, no als seus militants, simpatitzants i votants. Parlo de l'estructura. Com tota opció que aposta per assumir el rol de súbdit respecte un poder colonial, s'acaba untant les mans. Tot règim colonial es fonamenta en la corrupció del súbdit "bo" (és a dir, obedient i submís) i en la repressió del terrorista, és a dir, de qui no accepta la submissió.
>
>
> En els darrers anys, hem vist com l'autodissolució de partits és un recurs que s'empra per començar de nou. Per tallar amb el passat, per fer tabula rasa. Fixem-nos en el sistema polític italià, allà la reinvenció dels partits és el pa nostre de cada dia. Convergència hauria d'aprendre dels nostres cosins. Convergència, i la seva praxi encaixista, ha de desaparèixer, ja no té sentit cap ni una. I a més, el més terrible de tot, és que l'han pescada!
>
> Vull dir amb això que, naturalment, Convergència no és l'única amb les mans untades. Els sociates, ja s'ha demostrat fefaentment, fins i tot a nivell penal, també. Però ells són més putes i saben camelar-se els poders judicial i mediàtic, que ara mateix són els veritables poders fàctics de la política.
>
> Convergència no. L'única arma que té Convergència, i de fet que tenim els catalans i les catalanes, és la democràcia, són els vots. És una arma universal, que l'entén tothom, i contra la qual no hi ha res a fer.
>
> Però per treure-li el màxim de rendiment, hi ha d'haver un mínim de decòrum, de decència, de transparència i sobretot de confiança. Ara mateix, ningú, repeteixo ningú, posaria la mà al foc per defensar l'honorabilitat dels dirigents de Convergència. Repeteixo. Ningú. I això és significatiu. Més. Determinant. Conclusiu.
>
> Convergència és un cadàver. Un esquelet. Cal decretar la seva defunció. I parir un nou projecte polític que s'allunyi de la temptació corrupta.
>
>
> Posem que arriba a les eleccions i fins i tot les guanya. Quin servei podrà fer a la Nació, si com és de calaix, els ecspanyols aprofitaran tots els casos de corrupció que l'esquitxen per collar-la i per fer-li baixar els fums i les proclames sobiranistes? Cap, ja us ho dic ara. Cap servei. Convergència tindrà per interès principal, netejar la seva merda amb els ecspanyols al preu que sigui. Costi el que costi. I els ecspanyols, que no són imbècils, faran allargar el màxim la tortura.
>
> L'única manera immediata i radical (d'arrel) que hi veig jo, és que Convergència es dissolgui i es creï de nou una formació que talli amb el passat. D'aquesta manera, posarà les bases d'un nou escenari polític. Una formació sobiranista i transparent, que tingui per objectiu màxim el benestar i la llibertat dels catalans i les catalanes.
>
> Molt em temo, però, que no em faran cas. Ara llavors, ha de quedar clar, que qui voti Convergència més que un patriota, serà una altra cosa...
>
>
> --
> Enviat per Josep a josepsort el 6/27/2010 11:45:00 AM

[Non-text portions of this message have been removed]

__._,_.___
Recent Activity:
€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€
http://groups.yahoo.com/group/catalonia-europa/
1-Aquest és un grup sobiranista català i federalista europeu, d'esquerres, antipatriarcal i antireligiós. Es una iniciativa espontània, espontaneïsta i deslligada de cap entitat organitzada. Aquest grup no admet continguts: 1-comercials, 2-que facin apologia de la religió o que justifiquin postures diferents de l'ateisme, 3-que atemptin contra els principis ideològics de l'esquerra europea i catalana.
2-ATENCIÓ!!!!: Per a evitar virus i atacs aquest grup NO ACCEPTA missatges
amb arxius adjunts. Si el contingut de l'adjunt que voleu enviar és un
escrit, podeu copiar-lo dins el cos del missatge en format de text.
Altres tipus de documents podeu carregar-los directament dins la web.
Aquest grup TAMPOC no accepta missatges amb format HTML.
3-Si no vols rebre els missatges d'algú en particular, no cal donar-se de baixa del grup, és més fàcil filtrar aquest algú.
4-El terme "Catalunya" s'hi usa seguint el criteri de Josep Guia al seu llibre "Es molt senzill digueu-li Catalunya": http://www.psan.net/llibres/digueu-li/digueu-li.pdf
5-Els missatges d'aquest grup són reenviats automàticament i es pobliquen al blog:
http://catalunya-lliure-free-europa.blogspot.com
€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€
MARKETPLACE

Stay on top of your group activity without leaving the page you're on - Get the Yahoo! Toolbar now.


Get great advice about dogs and cats. Visit the Dog & Cat Answers Center.


Get real-time World Cup coverage on the Yahoo! Toolbar. Download now to win a signed team jersey!

.

__,_._,___