dimecres, de desembre 24, 2008

[catalonia-europa] València increïble -- E. Zaplana: "Estoy en política para forrarme" and so on -- Exemples de polítics corruptes ecspanyols



València increïble
http://es.youtube.com/watch?v=SO2_aEP1rwo
 
--------
 
 "Yo me metí en política para forrarme." (E. Zaplana, polític del PP, expresident del País Valencià):
http://alternativa.balearweb.net/post/50270
 
Las "cintas Naseiro" de Zaplana: http://www.losgenoveses.net/Los%20Asuntillos/naseirocintas.htm
Estafa, drogues i corrupció judicial a Benidorm, Zaplana: http://video.google.com/videoplay?docid=9213482554224924119

La trama de Gescartera: http://www.elsocialista.es/esp-gescartera.HTML
Prestige:
http://www.milinkito.com/prestige/prestige.html
Corrupción eólica en Canarias: http://www.canarias-semanal.com/EXTERNAS/E468/E4680.HTML
 

---------------

2 exemples de polítics corruptes ecspanyols

    -Conversa entre Eduardo Zaplana i un altre polític del PP sobre el Cas Naseiro: http://www.cadenaser.com/articulo/espana/Zaplana/caso/Naseiro/csrcsrpor/20051124csrcsrnac_6/Tes/

    -Malbaratament de la vicepresidenta del govern ecspanyol (socialista) en un viatge oficial ("Mª Teresa Fernández de la Vega: Del Vogue a Maputo"):
http://blogs.periodistadigital.com/periodismo.php/2006/03/09/del_vogue_a_maputo
 
 
------------------------

[fixeu-vos que no llepa el cul de qui elogia, perquè hi treu l'adjectiu gasiu, no pas estalviador]

Elogi de l'austeritat
Albert Pereira
Membre d'RI

    A començaments de l'any 2004, un grup de gent de procedències diverses -en més d'un cas no ens havíem conegut prèviament- i d'una mitjana d'edat molt per sota dels 40 anys, començàvem a treballar al Departament de Governació de la Generalitat de Catalunya, sota les ordres de Joan Carretero, nomenat conseller del primer govern tripartit en vigílies del Nadal del 2003.
    El nou conseller ens va fer ben aviat patent la seva forta personalitat. Per la claredat dels seus plantejaments polítics, per la nitidesa dels seus objectius al capdavant del Departament i per la determinació amb la qual els perseguia, però també per l'austeritat en la gestió dels recursos públics, austeritat que exigia a tots els que col·laboràvem amb ell.
    Més enllà d'alguna anècdota inicial (es va enutjar quan li van proporcionar les seves targetes de visita, que considerava un dispendi innecessari per la seva escassa utilitat), la reducció de les despeses propagandístiques i protocol·làries respecte les de l'exercici anterior va assolir l'any 2004 els 2 milions d'euros.
    A finals d'aquell primer any de mandat es va produir un altre fet curiós: una funcionària dels serveis econòmics va adreçar-se a la cap del gabinet del conseller per tal que li lliurés les factures dels àpats del conseller, estranyada perquè no n'havia comptabilitzada gairebé cap. La cap del gabinet, davant la incredulitat de la funcionària, li va contestar que el conseller no havia fet ni un sol àpat més a càrrec del Departament.
    Joan Carretero va fer disminuir el sèquit que acompanyava el conseller a les visites oficials (de 2 cotxes per visita va passar-se a un de sol, el del propi conseller), dormia en un annex del seu despatx (va fer-s'hi instal·lar un llit) i no en un hotel, no va nomenar mai un cap de protocol, càrrec existent a tots els departaments de la Generalitat, i era especialment gasiu amb l'encàrrec d'informes externs. Una informació apareguda cap al final del seu mandat situava el de Governació com el departament de la Generalitat que més pocs diners havia gastat en informes, amb moltíssima diferència.
    Quan un conflicte laboral amb els xofers de la Generalitat va comportar la disminució dràstica del nombre de les hores extres que realitzaven, Carretero va arribar a conduir el seu propi cotxe oficial en visites a alguns municipis, per no haver de contractar el servei de cotxes de lloguer. Més endavant, es van substituir alguns cotxes oficials -amb xofer- de la flota assignada al Departament per dos utilitaris -fabricats a Catalunya, per descomptat- que conduíem els propis alts càrrecs del departament.
    Des d'un primer moment, Joan Carretero ens va deixar clar que no era gens partidari dels dinars de treball ("una excusa per menjar de franc, s'hi fa de tot menys treballar", segons ell). Els membres del seu equip dinàvem amb el conseller a la seu del Departament el menú del dia d'un bar de la rodalia, i en pagàvem religiosament de la nostra butxaca l'import (8,50 €, si no recordo malament).
    Cap a la fi del 2005, l'estalvi pressupostari en diverses partides de despeses corrents, més de 7 milions d'euros, va servir per crear un fons per a municipis petits -menys de 2.000 habitants- de baixa suficiència financera, els més desafavorits d'entre els municipis catalans. Uns 500 municipis van beneficiar-se d'aquest fons extra, que no s'ha tornat a distribuir mai més des d'aleshores.
    Algú ha comentat últimament que la dignitat dels càrrecs de les principals institucions nacionals comporta algunes despeses sumptuàries no sempre ben enteses per la gent. A mi em sembla que Joan Carretero, que va tenir sempre present la dignitat del càrrec que exercia al govern del seu país, és un exemple de tot el contrari. Personalment, crec que la dignitat de les autoritats més rellevants es defensa millor des de valors tan arrelats al nostre país com l'austeritat, l'esforç, l'estalvi i el gust per la feina ben feta. La dignitat no té a veure amb el luxe ni amb l'ostentació, a la dignitat no li cal viatjar amb limusina.

[ extret de http://www.reagrupament.cat/novaweb/index.php?option=com_content&task=view&id=515&Itemid=1 ]

---------------------------------------------------------

Citacions: http://art-de-viure.spaces.live.com/default.aspx
Pel Canvi de xip: http://wave.prohosting.com/Fortesa/
http://blocs.mesvilaweb.cat/mrocar/
Contra la insolvència i la quincalla ideològica: http://www.polseguera.com/colaboracion/catala/independencia_imperi.htm

__________________________________________________________
Yahoo! Canada Toolbar: Search from anywhere on the web, and bookmark your favourite sites. Download it now at
http://ca.toolbar.yahoo.com.

[Non-text portions of this message have been removed]

__._,_.___
€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€
http://groups.yahoo.com/group/catalonia-europa/
1-Aquest és un grup sobiranista català i federalista europeu, d'esquerres, antipatriarcal i antireligiós. Es una iniciativa espontània, espontaneïsta i deslligada de cap entitat organitzada. Aquest grup no admet continguts: 1-comercials, 2-que facin apologia de la religió o que justifiquin postures diferents de l'ateisme, 3-que atemptin contra els principis ideològics de l'esquerra europea i catalana.
2-ATENCIÓ!!!!: Per a evitar virus i atacs aquest grup NO ACCEPTA missatges
amb arxius adjunts. Si el contingut de l'adjunt que voleu enviar és un
escrit, podeu copiar-lo dins el cos del missatge en format de text.
Altres tipus de documents podeu carregar-los directament dins la web.
Aquest grup TAMPOC no accepta missatges amb format HTML.
3-Si no vols rebre els missatges d'algú en particular, no cal donar-se de baixa del grup, és més fàcil filtrar aquest algú.
4-El terme "Catalunya" s'hi usa seguint el criteri de Josep Guia al seu llibre "Es molt senzill digueu-li Catalunya": http://www.psan.net/llibres/digueu-li/digueu-li.pdf
5-Els missatges d'aquest grup són reenviats automàticament i es pobliquen al blog:
http://catalunya-lliure-free-europa.blogspot.com
€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€
Recent Activity
Visit Your Group
Yahoo! News

Odd News

You won't believe

it, but it's true

John McEnroe

on Yahoo! Groups

Join him for the

10 Day Challenge.

Everyday Wellness

on Yahoo! Groups

Find groups that will

help you stay fit.

.

__,_._,___